Liga prvakov

Manchester City z 'dvojčkom' Mahreza odločno zakorakal v veliki finale

Manchester, 04. 05. 2021 20.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min
Avtor
Jakob Batič, Jan Krstovski
Komentarji
148

Z odlično predstavo na povratni tekmi v domačem Manchestru si je Manchester City priigral prvo uvrstitev v veliki finale Lige prvakov v zgodovini kluba. Paris Saint-Germain, ki je igral brez poškodovanega napadalca Kyliana Mbappeja, je z dvema goloma pokopal Riyad Mahrez (2:0).

Več videovsebin
  • Vrhunci tekme Manchester City - PSG
    06:30
    Vrhunci tekme Manchester City - PSG
  • Drugi gol Riyada Mahreza na tekmi Manchester City - PSG
    01:33
    Drugi gol Riyada Mahreza na tekmi Manchester City - PSG
  • Prvi gol Riyada Mahreza na tekmi Manchester City - PSG
    01:18
    Prvi gol Riyada Mahreza na tekmi Manchester City - PSG

Francoski zvezdnik Kylian Mbappe zaradi poškodbe mečne mišice ni bil nared za začetek povratnega obračuna z Manchester Cityjem v polfinalu Lige prvakov, trener Mauricio Pochettino pa ga je v konici napada nadomestil z Maurom Icardijem. Nad Manchestrom se je pred tekmo razbesnela nevihta, posledice pa so bile vidne tudi ob začetku dvoboja, saj je zelenico pobelila mešanica sodre in snega. Josep Guardiola je tekmo začel z Oleksandrom Zinčenkom na položaju levega bočnega branilca in izkušenim vezistom Fernandinhom, ki si je nadel tudi kapetanski trak. Nogometaši so se sprva še "lovili" na vse prej kot idealni travnati podlagi, obramba Cityja pa je morala biti ob izteku pete minute dvakrat na mestu: strela Neymarja in Angela Di Marie pa sta končala v bloku, daleč od vratarja Edersona Moraesa.

Gostje so po predložku s strani glasno zahtevali najstrožjo kazen  sedmi minuti, a je po ogledu VAR-posnetkov nemudoma postalo jasno, da je Zinčenko igral z ramo in ne z roko. Glavni sodnik Nizozemec Björn Kuipers je svojo precej čudno uvodno odločitev hitro razveljavil. Nato pa enajsta minuta in vodstvo domačih, ko je z izjemno dolgo podajo iz koraka Zinčenka zaposlil kar vratar Moraes, po podaji na rob kazenskega prostora pa je v blok streljal osamljeni Kevin De Bruyne. Toda žoga se je idealno odbila na nogo Riyadu Mahrezu, ki je s strani premagal Keylorja Navasa za vodstvo z 1:0.

Marquinhosa ustavila prečka, Di Maria zgrešil (skoraj) prazna vrata
PSG bo kmalu odgovoril v 17. minuti, ko je sprva prosti strel z ugodnega položaja s strelom v "živi zid" zapravil Neymar, po podaji uigrani akciji iz kota, ki je sledil, pa je najvišje skočil kapetan Marquinhos, a je strelec edinega gola Parižanov s prve tekme zadel le prečko že premaganega rojaka Moraesa. Veliko sreče je imel nato City že čez nekaj sekund, ko je po podaji domačega vratarja žogo hitro zapravil Bernardo Silva, proti skoraj povsem praznim vratom pa je pomeril Di Maria, a zgrešil za le nekaj centimetrov. Igra se je, vsaj kar se tiče tistih "pravih" priložnosti, nato precej umirila, City pa je malce odločneje zaigral ob približevanju prvim 30 minutam igre, ko je bil dvakrat nevaren De Bruyne: najprej ga je po dolgi podaji ustavila gostujoča obramba, nato pa je bil njegov strel z razdalje nenatančen. Podobno neuspešen je bil z roba kazenskega prostora v 36. minuti tudi Ander Herrera.

Požrtvovalno je moral pred svojim golom v 43. minuti posredovati branilec Ruben Dias, potem ko je nevaren predložek pred vrata poslal ravno Herrera. Mahrez se je v enem zadnjih napadov znašel v podobnem položaju kot pri vodilnem zadetku, a je tokrat njegov strel na bližnji vratnici prisebno ustavil Navas, strel Silve, ki je sledil, pa je od Presnela Kimpembeja končal v kotu.

Statistika tekme Manchester City - PSG.
Statistika tekme Manchester City - PSG. FOTO: Sofascore.com
Trener Cityja Josep Guardiola bo tretjič v karieri kot trener vodil svojo ekipo v finalu Lige prvakov, in sicer prvič po slovesu od Barcelone leta 2012. Kot trener Bayerna se je kar trikrat zapored "ustavil" v polfinalu (za Bavarce so bili usodni španski velikani Real Madrid, Barcelona in Atletico Madrid), s Cityjem pa je v svoji peti sezoni na Otoku letos prvič igral v polfinalu ter se nato še prvič v klubski zgodovini uspel prebiti v veliki finale. Delovanje na Cityjevi klopi je začel z izpadom v osmini finala leta 2017 (AS Monaco), nato pa so sledili še trije zaporedni porazi v četrtfinalu (Liverpool/2018), Tottenham (2019) in Lyon (2020). 

Brez osvežitev ob začetku drugega polčasa, Mahrez zadel še drugič
Drugi polčas sta trenerja začela brez sprememb igralskega kadra, Mbappe je torej na svojo priložnost še naprej čakal med rezervisti. V 49. minuti so prvi zapretili gostje, ko je po prodoru Verrattija z roba kazenskega prostora v blok meril Di Maria. Phil Foden je v 54. minuti prišel sam pred Navasa, ki pa ga je v situaciji "iz oči v oči" ustavil, kasneje pa je postalo jasno, da je bil talentirani Anglež po malce zakasneli podaji De Bruyneja tudi v prepovedanem položaju. Tega ni bilo že minuto kasneje, ko je Fodnov poskus z razdalje prisebno ustavil Navas. Zinčenko je moral že v naslednjem napadu PSG ustaviti Neymarja, ki je prodiral skozi kazenski prostor in nato meril v blok, ki mu ga je nastavil domači branilec. Di Maria je poskušal z zunanjim delom stopala v 61. minuti zaposliti Icardija, a je bila na mestu domača obramba, tako kot ob akrobatskem strelu Herrere z roba kazenskega prostora nekaj sekund kasneje, ob katerem je s prsmi pred svojimi vrati junaško posredoval Dias.

Pochettino se je odzval z dvojno menjavo v 62. minuti, ko sta priložnost namesto Icardija in Herrere dobila Moise Kean oziroma Julian Draxler. A že v prvem napadu po menjavi, PSG je imel na voljo prosti strel, je City izpeljal perfekten protinapad, ki ga je po dvojni podaji De Bruyneja in Fodna ter predložku po tleh slednjega sam pred vrati zaključil nesporni junak letošnjega polfinala Mahrez z že svojim tretjim golom v paru. V 69. minuti je PSG ostal še brez izključenega Di Marie, ki je na provokacijo Fernandinha ob tem, ko je šla žoga v avt, odgovoril s tem, da je namerno pohodil Brazilčevo stopalo. Tekma se je v naslednjih minutah precej "izrodila", prednjačil je predvsem Verratti, ki je hitro tudi sam prejel rumeni karton, "porumenela" pa sta tudi Zinčenko in De Bruyne pri domačih.

Najboljši posameznik tekme Manchester City - PSG.
Najboljši posameznik tekme Manchester City - PSG. FOTO: Sofascore.com

Nekaj minut tudi za (morda največjo) legendo kluba
Foden bi lahko vprašanja o potniku v finale razblinil v 77. minuti, ko si je pripravil strel ob Kimpembeju in fantastično pomeril, a zatresel le oddaljenejšo vratnico. Nevarno je nato z roba kazenskega prostora pomeril še De Bruyne. Sledila je nova lepa ekipna akcija in strel Fodna z roba kazenskega prostora, a je mlademu Angležu v ključnem trenutku zdrsnilo, zato Navas ni imel težjega dela. Guardiola je šele v 82. minuti opravil prvi menjavi,  v igro sta prišla Gabriel Jesus in Raheem Sterling, priložnost pa je nato dobil tudi legendarni napadalec kluba Sergio Agüero, ki bi se od kluba po koncu sezone kaj lahko poslovil s kar trojno krono, saj ga po najverjetnejši osvojitvi naslova angleškega prvaka ter že potrjenem slavju v angleškem ligaškem pokalu čaka še nastop v svojem sploh prvem finalu Lige prvakov.

Povsem v zaključku tekme je bil PSG blizu vsaj častnemu zadetku, Marquinhos je precej s strani poskušal prelisičiti Edersona, ki pa je bil spet na mestu. V zadnji minuti sodnikovega dodatka igralnega časa ga je s prostega strela z okoli 18 metrov poskušal presenetiti še rojak Neymar, a je bil njegov strel slab, tako kot je bila slaba njegova torkova predstava, v kateri ekipe ni uspel "naložiti" na svoja pleča. PSG je tekmo, vsaj po uradni statistiki, sklenil brez strela v okvir tekmečevega gola.

Liga prvakov, polfinale, povratna tekma:

Manchester City* ‒ Paris Saint-Germain 2:0 (1:0) /2:1/
Mahrez 11., 63.
RK: Di Maria 69. (PSG)

Postavi:

Manchester City: Ederson; Walker, Dias, Stones, Zinčenko, Fernandinho, Gündogan, Silva (od 82. Sterling), Mahrez, Foden (od 85. Agüero), De Bruyne (od 82. Jesus).

PSG: Navas; Florenzi (od 75. Dagba), Marquinhos, Kimpembe, Diallo (od 82. Bakker), Herrera (od 62. Draxler), Paredes (od 75. Danilo), Di Maria, Verratti, Neymar, Icardi (od 62. Kean).

* - napredoval v finale
// - izid prve tekme

Povratni tekmi polfinala LP

SPREMLJAJ DOGAJANJE V ŽIVO

23.03

S tem tudi zaključujemo današnji tekstovni prenos ...

Hvala, da ste bili z nami, jutri pa ne pozabite, dobili bomo še drugega finalista. Pomerila se bosta Chelsea in Real, prenos ob na Kanalu A in VOYO od 20.30 dalje.

23.02

In še končna statistika tekme ...

23.01

Igralec tekma pa zasluženo Riyad Mahrez

Statistiko zagotavlja sofascore.com

22.58

Naš komentator Tomaž Lukač po tekmi: City do finala povsem zasluženo

"Brez Mbappeja PSG ni bil enak. Neymar je preveč zadrževal žogo. On je igralec momenta, danes pa ni bil njegov moment," pa je dodal strokokovni gost v studiu Pavlin.

22.56

Junak tekme pa nedvomno Riyad Mahrez

V polno je meril že v Parizu, ko je poskrbel za 2:1 s prostega strela, tokrat pa je dosegel oba gola na tekmi za skupni hat-trick.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (148)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Uporabnik2068339
05. 05. 2021 13.14
+5
Vsak navija za svoje, a pošteno se mi zdi glede na pretekla leta Neymarjevega simuliranja, da je tako. Pač ne podpiram takšnega simulanta. Predlagam, da sodniki vsako tekmo ko je končana pregledajo s posnetki in naknadno za takšne dogodke podelijo nagrade - kartone in prepoved igranja nekaj tekem. Takoj bi se to končalo, igra pa bi čez noč postala bolj borbena z več zadetki.
tekač
05. 05. 2021 11.04
+7
V kolikor pogledaš igro City- a se lahko samo čudiš. Prvič, globoko kritje obrambnih igralcev. Večino v njihovem kazenskem prostoru. Drugič , radius teka napadalcev in veznih igralcev. V vsakem obrambnem in napadalnem manevru cc 60m. Izredno. Tretjič, hitrost pokrivanja ključnih igralcev in podvajanja. In četrtič, neverjetna obrambna linija. Igralci gredo v blok ali s telesom ali samo z nogami. Malo me to spominja na hocky, ko se igralci mečejo na plošček ali blokirajo strele s palico .
Vladimir.Krutov
05. 05. 2021 17.25
+3
Tekač....lepo si opisal in to je prevesilo tehnico na stran citya....že prvo tekmo se je videla razlika in da niti v teoriji ni šans za psg....pa so igrali na ful....kaj so lahko dodali še včeraj....NIČ samo adijo finale...
tekač
05. 05. 2021 10.56
+6
En nespameten igralec ekipi naredi lahko več škode, kot deset pametnih igralcev koristi.
Anticripstoned
05. 05. 2021 10.16
+4
hirajem
05. 05. 2021 11.42
+4
se strinjam Žozep Gvardijola je doktor nogometa.
cripstoned
05. 05. 2021 09.45
-9
uh koliko novih navijacev je pridobil city tukaj....umetni navijaci za umeten klub....
Franci123
05. 05. 2021 09.52
+6
Torej če nekdo napiše da je City odigral dobro tekmo je potem navijač Cityja?
Fuzbaler
05. 05. 2021 10.01
+6
Nevem kje to vidis...nevtralni navijaci samo povemo, da je City odigral zelo dobro in je s tem zasluzeno v finalu. Nisem pa navijal za njih ali PSG. Tudi sam nemaram teh dveh klubom. So pa to te znane frustracije realovcev z Guardiolo...kdo bi vam zameril, glede na to kaj je Barca počela Realu pod Guardiolo.
Vladimir.Krutov
05. 05. 2021 10.03
+0
cripstoned
05. 05. 2021 10.22
+1
franci....vladiimir kurtov, johnny, kollerik, apodrgaj, bivsi domenj, samomojemnenje itd. itd...to so tisti osebki ki se veselijo napredovanja citya samo zaradi pepa...v kolikor bi napredoval psg pa bi bili veseli zaradi neymara...in to samo zato da lahko pljuvajo po real madridu ki je bil in bo svetlobna leta pred ''njihovo'' barcelono in pred cityem ter psgjem...danes bodo pravtako vsi navijali za chelsea pa ceprav so pljuvali se nedolgo nazaj po tewm klubu in ga nazivali z celskijem, umetnim klubom itd. itd....
cripstoned
05. 05. 2021 10.24
+1
fuzbaler...ze res...ampak to kar je naredil zidanov real ni uspelo niti ''pepovi'' barceloni....4x na tronu evrope od tega 3x zapored...kako pa je danes z barco ko igra proti zidanovemu realu? ne obstajajo frustracije iz nase strani sploh ker smo boljsi od barce in igramo polfinale lige prvakov....navijamo za svoj klub in spostujemo druge...no z izjemo psgja in citya ...
hirajem
05. 05. 2021 11.49
+7
evo ga cripston legenda absurda! Umeten klub Manchester City ustanovljen leta 1894! Real Madrid osem let kasneje 1902! In to se javlja tip rojen predvidevam v času prvih galacticosov in se vlažil na superzvezniško zasedbo z Beckhamom, Zidanom, Ronaldom, Raulom, Figom ipd. Če je kdo umeten tukaj si to ravno ti navijač najbogatejšega kluba v zgodovini nogometa kateri z denarjem s katerim razpolaga uničuje nogomet že vrsto let. Poglej samo mladinsko šolo in naštej znamenite igralce iz te Realove šole. Mogoče par igralcev ostalo pa vse denar kupuje. Pfuj navijač režimskega in lopovskega kluba drži pridige navijačem " kluba z umetno zgodovino" ki je btw daljša od Realove!
cripstoned
05. 05. 2021 11.53
-8
kot nogometas je lahko pep zidanu cistil kopacke...kot trener pa mu lahko cisticevlje....zidane je knjiga nogometa se najprej pa clovek...in ravno ta cloveskost je tista ki pepu manjka...etoo, ibra, toure, hleb, krkic, sancho, ronaldinho, ribery, dante, sancho, joe hart nimajo zastojn zelo slabega mnenja o tem cloveku...
cripstoned
05. 05. 2021 11.58
-5
cripstoned
05. 05. 2021 12.01
-4
saj bi ti lahko na dolgo siroko odgovoril ampak se mi preprosto ne da izgubljati casa z osebami katerim ne mores dopovedati nicesar....nista samo za mene psg in city umetna kluba...to sta kluba katerim je pomemben samo denar in marketing...modna znamka nogometa ki ne bosta nikoli na nivoju borussije dortmund ki je v nogometu bolj spostovana od obeh...kaj sele da prideta na nivo klubov z tradicijami kot so real madrid, bayern, liverpool, milan in barcelona....
Vladimir.Krutov
05. 05. 2021 12.22
+4
fihner
05. 05. 2021 13.05
+3
Ne nabijaj, zbrcali ga boste, kot ste vse doslej.
hirajem
05. 05. 2021 16.18
+4
spet ti cripsto...daj se umiri že malo ti navijač najboljšega režimskega kluba katerega marketing in denar nista pomembna!!!! Hahahahah
Konan
05. 05. 2021 16.32
+2
A če bi pa psg napredoval kekec, pa bi ga pohvalili, bi pa spet jamral hinavec
Kollerik
05. 05. 2021 18.34
+3
hahahaha, crips bejž spat in se strezni...
Kollerik
05. 05. 2021 18.36
+1
prava resni.ca
05. 05. 2021 18.57
+1
Crispi ja valda da bojo veseli zaradi njih a ti pa nisi vesel če oni izpadejo, ali če zadane Ronaldo?
denis pohoric
05. 05. 2021 09.40
+2
kaksna predatava citya...tako organizirane igre pa nisem ze dolgo videl, presenetila me je predvsem obramba...nimas kaj guardiola je “pojedel” pochettina v vseh pogledih igre, se vidi da imajo cityevi nogometasi tudi veliko vec glavah...vec kot zasluzen finale.
Paštašutar
05. 05. 2021 09.27
+3
Dobra vrhunska tekma,City je enostavno mašine,sam tudi PSG je odigral dobro tekmo,brez kančka dvoma,to bi se dalo gledat še dva dni skupaj😊😊
DianaMul
05. 05. 2021 09.24
+0
Angleški FINALE...Ostali pa v Interšpar po nove in nove igralce od Ponedeljka do Petka 25 % za en nakup. Ali pa na PIKA kartico..
hirajem
05. 05. 2021 09.28
-4
Menim da bo beli balet z Edinom Azarom in Viničijusom Žunijorom vseeno za odtenek močnejši in bo to presodilo da premagajo londonske modre. Razen če Tušel ne štarta z Olivijeom Žirujem in Hakimom Žiješom od prve minute!
Fuzbaler
05. 05. 2021 09.15
+7
Kvaliteta Cityja ni samo igra z zogo, kjer so tehnicno res izpopolnjeni do vrhunskosti. Izgleda enostavno, vendar za taksno igro kratkih podaj je potrebno res ogromno teka, da ima igralec z zogo vedno vsaj 2 resitvi. Je pa City izjemen tudi kadar ima nasprotnik zogo. Takoj sledi reakcija po odvzeti zogi in takoj presing na nasprotnika. Ampak v finalu je mozno vse.
hirajem
05. 05. 2021 09.30
+8
Mene so včeraj varovanci Žozepa Gvardijole navdušili z obrambo. Perfektna igra v obrambi in vrhunski kontranapadi.Res dobra predstava!
Jože Fortuna
05. 05. 2021 09.09
+6
PSG = VALERJI so poraženi in tako je tudi prav. CITY pa igra zelo lep nogomet.
LojzekBojzek
05. 05. 2021 09.00
+4
Gospod 8:2 js se ne spoznam na nogomet in bi ti prosu, a je včeraj bla kupljena tekma za City😒
Vladimir.Krutov
05. 05. 2021 08.59
+5
Eden in edini doktor nogometa gvardiola....ko lahko na uradni tekmi z nasprotnikom igraš pepčeka in tudi zmagaš kaj lahko pričakuješ še več....psg nima vezistov....verratti in paredes to je tako povprečno da tudi ni bilo pričakovati kaj več....že dolgo nisem videl tako grobih štartov na neki tekmi kot jih je pokazal psg....se čudim da ni še kak rdeč karton pado....
Vladimir.Krutov
05. 05. 2021 09.40
+4
To je moje mnenje....tudi v parizu sta bila povprečna....je treba kakšen evro nameniti tudi za dobre veziste....da sem zate nepoznavalec nogometa je pa tvoja osebna pravica...
hirajem
05. 05. 2021 09.45
+5
Vladimir.Krutov imaš prav in se ti opravičujem. Upam da sprejmeš malo šale ker večina mojih komentarjev je šaljivih oz zabavnega karakterja. Menim da si dober poznavalec nogometne igre in ti dovolim komentirat pod moje objave v bodoče. aČestitam
Vladimir.Krutov
05. 05. 2021 09.53
+4
Vsak je ljubitel določenega sloga igre mene navdušuje tehnika in kombinatorika....vsak pa najde nekaj zase....zato pa obstaja toliko klubov na sevetu....smeh je pol zdravja...
DianaMul
05. 05. 2021 08.55
+4
City je razbil PSG kot star Ajmper..to so dejstva in to dvakrat doma kot na tujem, za tretjič lohka pa prejmejo popust na en izdelek 25 %..
DianaMul
05. 05. 2021 08.56
+5
Lohka bi kej nakazali v Citiyevo kaso, saj učne ure nogometa baje niso zastojn.
morfo
05. 05. 2021 08.43
+5
Ko ti je trener Pep-ček Guardiola z nasprotnikom igraš pepčka. In to se je zgodilo včeraj.
schrodingerScat
05. 05. 2021 08.35
+2
@halarenault4 tako je, dober trener se dokaze na bernabeu s tistim provincialnim vaskim klubom brez pezete
Realni
05. 05. 2021 08.34
+2
Ekipa, ki je dala več golov, gre v finale.
graf
05. 05. 2021 08.31
+12
Bravo City , poklon za drugi gol , parižani so na lastni koži doživeli šolski prikaz zadetka iz protinapada ! City je taktično odigral vrhunsko , pred neugodnim nasprotnikom so praktično za celo srečanje skrili žogo , od tistega brazilski "zvezdnika" ni bil nit Z , totalna nula od njega , tolko je pa že star da bi mogel vedet da s solo akcijami ne bo nič naredil proti odlični obrambi meščanov ! Zvezdi tekme sta bila trenutno najboljši vezist na planetu De Bruyne in odlični eksekutor Cityja Mahrez ! So pa meščani večji del posla opravili že na prvi tekmi ko sta igrala tako Neymar kot Mbappe , tako da se moti kdor misli da je PSG izgubil dvoboj zato ker ni igral Killian je krepko v zmoti , Di Maria je pa z neumno potezo samo zabil zadnji žebelj v krsto Parižanov ! Napredovanje Cityja v finale čist kot solza in verjetno sem eden redkih ki sem že pred prvim dvobojem pričakoval da bo Guardiola odpihnil Pochettina ...
Paradox
05. 05. 2021 09.02
+5
Sem bolj presenečen nad dejstvom, da ni ene pohvale Cityjeve obrambe? Bili so kot kitajski zid, sploh Diaz in Fernandinho, Stonesu in Zinchenku tudi pohvale.
hirajem
05. 05. 2021 09.37
+2
bravo Paradox.... odlična igra v obrambi!!! Dobro si detektiral ta segment. Čudi me le da nisi omenil Kajla Volkera in Žoa Kansela?
graf
05. 05. 2021 11.03
sem lepo napisal da bi Neymar mogel vedet da s solo akcijami ne bo nič naredil proti odlični obrambi !
hirajem
05. 05. 2021 16.20
+1
Konan
05. 05. 2021 08.29
+14
Čestitke Pep, danes se Chelsea
Kollerik
05. 05. 2021 19.04
HALAcR7
05. 05. 2021 08.27
-28
Samo bolan ali nevedeš nogometa misli da je pep dober trener
hirajem
05. 05. 2021 09.48
+3
Prosim dezinficiraj in umij usta preden v njih položiš ime Žozepa Gvardijole. Moje strokovno podkovano mne je je da gre za enega od najboljših strategov na svetu. Menim da so top pet trenerji trenutno Žozep Gvardijola, Tomas Tušel, Ole Gunar Solškjer, Jirgen Klop in Mauricijo Poćetinjo.
hirajem
05. 05. 2021 09.49
+2
hirajem
05. 05. 2021 09.49
+2
Novega trenerja Rome. To bodo borve naslednjo sezono z klubi z Žuzepe Meace
HALAcR7
05. 05. 2021 08.26
-28
Se že vidi vpliv pepćka na citijevo igro,,hinavsko hollywudsko metanje,pritisk na sodnika,,najbolj ljigav trener vaeh časov,,,city lahko vodim jaz,,,sterling,aguero,jesus na klopi,,2 ekipe lahko sestaviš iz citya,,,tako je lahko vsak bucman trener,,,,zaslugo za velikega trenerja nebo nikoli imel,,ker začel v talentirani barci,šel v osvajaški milijonski klub minhen,,,nato v najjjbogatejši denarja nolimit,,,,vaaaa genij
DianaMul
05. 05. 2021 08.39
+8
PSG nima rezultatov, nogomet je kolektivna igra in to kar ima PSG je kot teater, Cirkus brez repa in glave v osnovi, ki ne pozna ene osnovne stvari nogomet igra 11 igralcev ne trije klovni za milijardo..Oni so lohka prvi na vasi ampak še zmeraj zadnji v mestu..
LojzekBojzek
05. 05. 2021 08.56
+6
dark horse
05. 05. 2021 09.46
+4
Aja Zidane in še pred njim so bili pa geniji ko so imeli skoraj vse najboljše na kupu krele 😂😂😂🙈🙈🙈
fihner
05. 05. 2021 13.44
+1
Ljigo, koga bi ti vodil? Dveh ovac ti ne bi dal čuvat...
MesOjediPinGvin
05. 05. 2021 16.22
+1