Liga prvakov

Llorente pred tekmo z Liverpoolom: Rad bi poravnal 'račun' za poraz v finalu LP

Napoli, 17. 09. 2019 10.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Fernando Llorente je poletna okrepitev nogometašev Napolija. Iz Otoka, kjer je nosil dres Tottenhama, se je preselil v Italijo. V Ligi prvakov je kot član spursov izgubil finale Lige prvakov proti Liveropoolu. V dresu Napolija se mu ponuja priložnost za vračilo dolgov, saj se bosta tekmeca pomerila v uvodnem krogu Lige prvakov (prenos na Kanalu A in VOYO ob 20.40).

Trener Napolija Carlo Ancelotti.
Trener Napolija Carlo Ancelotti. FOTO: AP

Tekma uvodnega kroga Lige prvakov med Napolijem in Liverpoolom bo imela poseben naboj za novinca v vrstah italijanskega moštva Fernanda Llorenteja. Španec je v minuli sezoni igral za londonski Tottenham, v prestopnem roku pa je okrepil neapeljsko moštvo. Spomini na zadnjo finalno tekmo Lige prvakov so še sveži, Tottenham je izgubil proti Liverpoolu, nogometašu pa ni bilo vseeno za razplet. "Še vedno imam grenak priokus in žal mi je, da smo izgubili. Resnično upam, da bom lahko tokrat poravnal "račun" kot igralec Napolija. Lani pri Tottenhamu nismo bili v vlogi favoritov, pa smo se vseeno uvrstili v finale."

"Redsi so zelo dobro moštvo, dobro jih poznam iz Premier League, njihovi rezultati govorijo zase. Za uspeh bomo potrebovali popolno tekmo. Tudi Napoli ima dobro moštvo, veliko je mladih, motivacije ne manjka. Imamo kvaliteto, da se lahko kosamo z vsakim in Liverpool je prva preizkušnja. Dober začetek je pomemben in na nas je, da pokažemo, kaj zmoremo," pravi 34-letni Llorente, ki dobro pozna angleški in italijanski nogomet (igral je že za Juventus).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Liga prvakov Napoli - Liverpool in Atletico - Juventus

Tudi trener Napolija Carlo Ancelotti ceni tekmeca: “Igramo proti najboljši evropski ekipi, ki še ni oddala niti točke v Premier Legue. Liverpool se je izboljšal, saj ti zmaga v Ligi prvakov da samozaupanje. A tudi Napoli je napredoval, dodali smo nekaj kvalitetenih igralcev in mislim, da nas čaka vrhunska tekma."

V skupini E sta favorita za napredovanje Liverpool in Napoli, v konkurenci sta še moštvi Salzburga in Genka, ki bosta poizkušala presenetiti.

napoved

Napoli vs Liverpool
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mirhollio
17. 09. 2019 12.55
+4
Tezka tekma bo za obe strani. Napoli igra vsecno trdo igro
Le vkup uboga gmajna
17. 09. 2019 12.59
+3
Ima hudo hibo, katastrofalno obrambo, Liverpool pa Maneja, Salaha, Firmina...