Liga prvakov

Allegri pomirjen: Mandžukić je ozdravel

Torino, 22. 01. 2019 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Pri italijanskem nogometnem gigantu Juventusu so si oddahnili. Mario Mandžukić bo kmalu znova pripravljen za največje napore, čeprav je po zadnji poškodbi stegenske mišice kazalo zelo slabo. Najbolj črne napovedi so bile celo takšne, da se bo na zelenice vrnil maja.

Mario Mandžukić je eden najpomembnejših členov Juventusa. Ni Cristiano Ronaldo, ni stroj za doseganje golov, a opravi ogromno dela na zelenici. Sposoben je dosegati gole, a še več trenerju Masimillianu Allegriju pomenijo njegove obrambne sposobnosti. Ko se vrača iz konice napada, onemogoča tekmeca, da bi razvil napad, naredi kakšen koristen prekršek, ko pokaže, da zanj ni izgubljene žoge.

Mario Mandžukić bo kmalu priskočil na pomoč Cristianu Ronaldu in soigralcem.
Mario Mandžukić bo kmalu priskočil na pomoč Cristianu Ronaldu in soigralcem. FOTO:

In očitno bo vse to lahko počel v kratkem, če ne prej, vsaj v osmini finala Lige prvakov, ko zasedbo iz Piemonta čaka spopad z Atletico Madridom Jana Oblaka. Novinarji torinskega Tuttosporta zagotavljajo, da bi lahko bil pripravljen že za nedeljski derbi Serie A, ko staro damo čaka obračun z rimskim Laziem. "Nogometaš jeklenega telesa in šampionske miselnosti je v letošnji sezoni Serie A dosegel gol proti Laziu, Napoliju, AC Milanu, Interju in Romi, kar dovolj zgovorno kaže, kako pomemben je za moštvo," so Mandžukiću zapisali v italijanskem časniku.

Vsekakor je njegova vrnitev izjemnega pomena za Juve, kjer lahko od prihoda Cristiana Ronalda upravičeno razmišljajo tudi o osvojitvi Lige prvakov.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

apodgra
23. 01. 2019 08.46
-1
Kdo bo komu priskočil na pomoč in kdo več pomoči potrebuje Ronaldo ali Manđukić ? Allegri sam ne ve , kdo je bolj pomemben in od koga lahko več pričakuje . Če oba odpovesta in to večkrat ,potem drugi rešujejo Juventus. Če Allegri tega ne ve , da so vsi pomembni in potrebni in da je uspeh odvisen od vseh igralcev na igrišču. Za vraga vsaj vendar spremlja tekme neposredno ob igrišču.
+9
koncno se je vrnil pravi napadalec..vceraj smo videli pravo sliko lepega ko tudi penal ni dovolj..z najslabso oceno med vsemi...
resnicaosvobaja
22. 01. 2019 11.14
+10
Ronči nobenega zračnega dvoboja ni dobil, nobenega preigravanja,najslabša ocena , zapravljena enajstmetroka, 4 zgubljene žoge , največ strelov na gol....rezultat tega pa.....članek o Mandžukiču ?
rolica
22. 01. 2019 17.05
+6
apodgra
23. 01. 2019 08.52
+1
Vse je res , ampak za Allegrija , je on še vedno tisti igralec , ki rešuje tekme . Kdo je že včeraj reševal Juventus? "Super " pokojni zveznik Ronaldo prav gotov ne . Ampak pri njemu in nekaterih, se vse tiste tekme ,ki so slabe brišejo in ne evidentirajo v njegovi statistiki. Tiste , ki pa nekaj štejejo , jih lahko preštejemo na eni roki.
Kollerik
22. 01. 2019 10.14
+5
Rončy sfalil šenkani penal...neprecenljivo. čakamo še dragocene komentarje dr. crispa in dr. zapirala...
apodgra
22. 01. 2019 08.56
+7
Ocena njegove igre čista nula. Kje je danes kakšna njegova slika. Motivov za je kar nekaj . Zgrešeni strel iz bele točke in skremžen obraz Ronalda.
sportko47
22. 01. 2019 08.10
+15
Naš Mario bo vesel k z Ronaldkotom sta nezamenljiva ... smo vidl včeraj , Ronaldek , samooklicani vseh časov , je spet stopicljal po igrišču , strelhal iz vseh mogočih položajev , se metal po tleh k da bi ga z E- shockerjem stresel ... spet dubu šenkan penal ( tak klasičen Juventosov ki se proti njim nebi sodil ) in revček še to zastreljal ... pol pa v jok !