Liga prvakov

Mbappe prepustil enajstmetrovko Messiju: 'Gre za spoštovanje. Je najboljši na svetu'

Pariz, 20. 10. 2021 19.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Marko Gašparin
Komentarji
7

Nogometaši PSG-ja so na torkovi tekmi Lige prvakov na domačem Parku princev po preobratu prišli do zmage proti Leipzigu, junaka pariške zasedbe pa sta bila zvezdnika Lionel Messi in Kylian Mbappe. Veliko pozornosti pa sta poželi tudi PSG-jevi enajstmetrovki: prvo je streljal Messi, drugo pa Mbappe.

Prvo enajstmetrovko je 'vzel' argentinski superzvezdnik Lionel Messi, potem ko mu jo je Kylian Mbappe prepustil. "Zakaj sem enajstmetrovko pustil Messiju? To je nekaj povsem običajnega. Gre za spoštovanje. On je najboljši nogometaš na svetu," je po tekmi svojo odločitev pojasnil Mbappe. "Prišel je v našo ekipo in privilegij je, da je prišel igrati k nam," je še dodal izvrstni francoski napadalec, ki pa je v sodnikovem dodatku vendarle prišel tudi do svoje priložnosti z bele pike. PSG je namreč globoko v sodnikovem dodatku dobil še drugo enajstmetrovko, ki pa jo je Messi prepustil Mbappeju.

Ta je – zanimivo – enajstmetrovko zapravil. "Bila je enajstmetrovka, Messi jo je vzel in zadel. Drugo najstrožjo kazen je prepustil meni, jaz pa sem zgrešil," je vse skupaj opisal Mbappe. A zgrešena enajstmetrovka ni bila usodna za Parižane, ostalo je pri zmagi PSG-ja s 3:2. Parižani imajo zdaj v skupini A sedem točk, drugi je Manchester City s šestimi, tretji je Club Brugge, presenetljivo še brez točke pa je RB Leipzig.

Španski mediji so sicer zapisali, da je bila to ena najboljših noči Mbappeja in Messija v aktualni sezoni.

Messi in Mbappe
Messi in Mbappe FOTO: AP
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

geoid
26. 10. 2021 18.32
Jao pa ti mediji ... to je njihova moč, ta vpliv na prefinjen način. Za tiste, ki jim paše, jih hvalisajo, za tiste, ki ne, samo čakajo na možnostm da lahko novico prikažejo na očitajoč način. Sebi ljube preferirajo s hvalisanjem, za neljube se delajo slepe. Zelo vplivno, a nihče jim ne more očitat, da lažejo. In ker so 24 hejterji Messija, CR je pa njihov ljubček, je naslov točno tak, da tlači Messija. Ker ta naslov bi moral bit glih obraten. Messi je prepustil 11m Mbappeju, saj se je odpovedal morebitnemu prvemu hatricku v dresu PSG. Me zanima, kako bi CR to komurkoli "prepustil" oz. kdaj bi veljalo, da je nekdo 11m preustil Ronaldu? :)
Kollerik
21. 10. 2021 09.11
+5
Tokrat vsaka čast Mbappeju za nov, zelo vreden in zgovoren material za lepit! Vidim tudi, da so se dežure hejterje pod Barcinimi in po novem PSG-jevimi članki kar poskrili....
Annis
20. 10. 2021 21.30
-2
Leipzig😂😂🤦🏼‍♂️ 3:2 in kakšna evforija jao polom
drimtim
20. 10. 2021 20.15
+17
z prijateljskim odnosom in kvaliteto se zgodijo velike reči
uporabnica portala
20. 10. 2021 20.07
-14
Zresni se Mbappe! 🤬
Ni nam vseeno
20. 10. 2021 19.55
+12
Mbappe : " Gre za spoštovanje. Je najboljši na svetu ! " Kylian Mbappe, kaj na ti rečem...vsaj faza zanikanja je za tabo in to je prvi korak če hočeš biti najboljši
Od Halerja ati
20. 10. 2021 19.47
+3
SIIIIUUUU PSG do konca ❤💪