Liga prvakov

Modrić, igralec tekme v Madridu, svari: Ta ekipa je še zelo lačna

Madrid, 17. 03. 2021 08.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min

Hrvaški vezist Luka Modrić je po drugi zmagi nad Atalanto in napredovanju v četrtfinale Lige prvakov z madridskim Realom dejal, da je v trenutnem kadru 13-kratnih prvakov še veliko želje po osvajanju trofej. Real je v torek zvečer Atalanto premagal s 3:1 in se po letu 2018 vrnil med najboljših osem ekip v Evropi.

Več videovsebin
  • Iz 24UR: Zmaga Real Madrida
    02:07
    Iz 24UR: Zmaga Real Madrida
  • Iz SVETA: Pogovor s Tomažem Lukačem
    02:04
    Iz SVETA: Pogovor s Tomažem Lukačem
  • Vrhunci tekme Real Madrid - Atalanta
    06:02
    Vrhunci tekme Real Madrid - Atalanta
  • Vrhunci tekme Manchester City - Borussia Mönchengladbach
    19:20
    Vrhunci tekme Manchester City - Borussia Mönchengladbach
  • Gol Asensia za vodstvo Reala proti Atalanti s 3:1
    01:00
    Gol Asensia za vodstvo Reala proti Atalanti s 3:1
  • Krasen prosti strel Luisa Muriela za znižanje zaostanka Atalante v Madridu (1:2)
    00:40
    Krasen prosti strel Luisa Muriela za znižanje zaostanka Atalante v Madridu (1:2)
  • Gol Sergia Ramosa za vodstvo Reala proti Atalanti z 2:0
    01:36
    Gol Sergia Ramosa za vodstvo Reala proti Atalanti z 2:0
  • Gol Karima Benzemaja za vodstvo Reala proti Atalanti z 1:0
    01:10
    Gol Karima Benzemaja za vodstvo Reala proti Atalanti z 1:0

Real Madrid po kontroverzni zmagi na prvem medsebojnem obračunu z Atalanto v Bergamu (1:0) ni imel večjih težav z igranjem proti popolni enajsterici gostov, v kateri spet ni bilo Josipa Iličića. Slovenski reprezentant je priložnost za igro dobil v drugem polčasu, ko je Real že vodil z 1:0 ‒ Karim Benzema je v zaključku prvega dela tekme izkoristil velikodušno podajo igralca tekme, Luke Modrića, ki mu je "podal" kar nasprotni vratar Marco Sportiello.

Po nenatančni podaji Iličića je v drugem polčasu nato protinapad Reala izpeljal Vinicius Junior, ki je izsilil najstrožjo kazen, njen zanesljivi izvajalec pa je bil domači kapetan Sergio Ramos. Atalanta se je vsaj malce vrnila v igro z izvrstnim prostim strelom Luisa Muriela, a že v naslednjem napadu je rezervist Marco Asensio v 85. minuti pokopal vse upe Iličića in soigralcev.

Modrić (na fotografiji levo) med povratnim obračunom z Atalanto.
Modrić (na fotografiji levo) med povratnim obračunom z Atalanto. FOTO: AP

'Leta v potnem listu ne štejejo'
"Pomembno je bilo napredovati v četrtfinale, kar nam ni uspelo dve leti," je po tekmi dejal Modrić, ki so ga tudi uradno okronali za najboljšega posameznika obračuna. "Nocoj smo pokazali, da je ta ekipa še zelo lačna, da želi še naprej zmagovati. Upam, da lahko pridemo daleč, bomo videli, kako daleč bo to," je dejal zdaj že skoraj desetletje ključni vezist Reala, ki je z Madridčani osvojil tri zaporedne naslove v Ligi prvakov med letoma 2016 in 2018.

Po zadnjem naslovu v Kijevu je sledilo slovo prvega strelca Cristiana Ronalda in dve bridki razočaranji v osmini finala proti Ajaxu in Manchester Cityju. Po obtožbah padlega šefa zagrebškega Dinama Zdravka Mamića, ki je skupaj z bratom in dolgoletnim trenerjem Dinama Zoranom Mamićem zdaj tudi pravnomočno obsojen na zaporno kazen, priprava na tekmo za Modrića gotovo ni bila lahka, a se je odzval na najboljši možen način.

"Vedno sem govoril, da ne smeš gledati na leta igralcev," je nadaljeval Modrić, ki pravi, da se ne počuti kot 35-, temveč kot 27-letnik. "Gre za to, kaj igralec stori na zelenici. Leta v potnem listu ne štejejo. Glede na svojo pripravljenost in to, kar sem dosegel tukaj, sem še vedno lačen tekmovanja na najvišji ravni," je dodal.

Najboljši posameznik tekme Real Madrid – Atalanta.
Najboljši posameznik tekme Real Madrid – Atalanta. FOTO: Sofascore.com

Zidane: Luka in Toni sta kot par fenomenalna
Poln hvale na račun Modrića in njegove predstave ob boku Tonija Kroosa je bil tudi trener Zinedine Zidane, tudi sam nekoč izjemen vezist, ki tokrat ni mogel računati na enega ključnih posameznikov moštva, brazilskega vezista Casemira.

"Kot par srednjih vezistov sta Luka in Toni fenomenalna. Če z mano govorite o Luki, vemo, kakšen igralec je ..." je dejal Zidane. "Res je inteligenten. Ima 35 let, a na igrišču se to ne vidi. Jaz sem se pri 34 letih odločil, da se upokojim! A oni (Modrić, Benzema in Ramos, op. a.) so lačni in želijo še naprej pisati zgodovino, zmagovati na tekmah in osvajati lovorike."

Pohvale tudi Viniciusu
Pohvalil je tudi brazilskega napadalca Viniciusa, ki je večkrat "premešal" gostujočo obrambo, a ostal brez zadetka, vseeno pa izsilil najverjetneje ključno enajstmetrovko po prekršku rojaka Rafaela Toloija v drugem polčasu.

"Enajstmetrovka je njegovo delo s to hitrostjo, ki jo ima. Vemo, da lahko vsako obrambo spravi v težave. Poskuša ... Ko 'Vini' dobi žogo v prostoru, lahko njegova hitrost naredi razliko," je dodal Zidane.

Ramos brez novic o podaljšanju pogodbe
Ta je moral v zadnjih mesecih že večkrat govoriti o (ne)podaljšanju pogodbe kapetana Ramosa, čigar prošenj, naj ga pusti v igri še nekaj minut dlje, Zidane ni poslušal in ga je v 64. minuti zamenjal. 34-letnemu Sevillčanu se pogodba z Realom po tej sezoni izteče tako kot Modriću.

"Ko paziš nase toliko let, potem se ti to vrne," je po dvoboju povedal Ramos, ki je dejal, da novic o podaljšanju pogodbe nima. "Nikogar ne moreš ocenjevati glede na njegovo osebno izkaznico. Gre za njegovo predstavo. Najpomembnejša reč je zadovoljstvo, da smo tam, kjer smo, in da smo dali vse od sebe. Ljudje bi morali to ceniti."

Gasperini 'absolutno' prepričan v izbor igralcev
Gostujoči trener Gian Piero Gasperini je po tekmi dejal, da bi "absolutno" sprejel enake odločitve, potem ko se je z Atalanto še drugič zapored v dveh poskusih prebil v izločilne boje Lige prvakov, a se tokrat poslovil že na prvi stopnički. Gasperini, ki je na prvi tekmi ostal brez izključenega Rema Freulerja, kontroverzno pa je iz igre v drugem polčasu potegnil Iličića, je Kranjčana tudi tokrat uporabil šele v drugem polčasu, ko je v igro presenetljivo pozno vstopil tudi Duvan Zapata. Gasperiniju se ni posrečil niti izbor vratarja, saj je Sportiello na mestu Pierluigija Gollinija storil veliko napako pri prvem golu. Kasneje se je sicer izkazal z več bravuroznimi posredovanji.

"Absolutno bi se odločil enako. Na žalost pa so prvi gol, enajstmetrovka in tudi prvi gol s prve tekme pokvarili možnosti za uvrstitev naprej. A v vsakem primeru bi bilo težko. Ko podariš takšne gole, postane še težje," je za Sky Sport Italia dejal Gasperini. "Škoda, imeli smo občutek, da bi se lahko odrezali bolje in res napadli Real Madrid. Tekma je šla v napačno smer, to je bila delno naša krivda, nato pa je vse skupaj postalo pretežko. Te izkušnje so vedno fantastične za igralce, trenerja in klub, ker smo se merili z najboljšimi na mednarodni ravni. Vseeno je potrebno biti zadovoljen: izločili smo Ajax in dobili težko skupino z Liverpoolom. Upali pa smo, da bi se lahko na obeh tekmah z Real Madridom odrezali bolje," je dodal.

Pozornost se v Bergamu zdaj obrača proti lovu za tretjo zaporedno uvrstitvijo med najboljšo četverico Serie A. Na obeh tekmah z Realom je bila sicer Atalanta sama sebi največji sovražnik, kar je priznal tudi Gasperini.

'Če žoga dobro ne kroži, potem ne komuniciraš'
"Zdaj imamo do majskega finala italijanskega pokala tekme Serie A, zato bo, jasno, naša energija šla v to. Mislim, da bi morali iz te tekme potegniti pravo odločnost in energijo, da damo vse od sebe tam in si zagotovimo Evropo," je dodal italijanski strateg, ki pravi, da je podajanje "jezik ekipe", ki pa na sinočnji tekmi ni skrbel za dobro "komunikacijo".

"Zapata? Imel je nekaj težav s pripravljenostjo v zadnjih tednih. Moj načrt je bil, da tekma ostane odprta, da bi imeli tako več priložnosti v drugem polčasu in da bi ohranili možnosti tudi v morebitnem podaljšku. Žal sta prvi gol in predvsem drugi močno otežila nalogo v lovu na preobrat. Muriel je v tej vlogi odigral zelo dobro in nisem želel v zaključek tekme brez kakršne koli možnosti na klopi. Upal sem, da bi bila do tedaj tekma še odprta. Obžalujemo pa predvsem način, na katerega smo dobili gole, bolj kot karkoli drugega," je še povedal Gasperini.

"Podajanje je jezik ekipe, če pa žoga dobro ne kroži, potem ne komuniciraš. Zapravili smo veliko situacij za ustvarjanje priložnosti in boljšo igro. Brez dvoma pa smo se merili z ekipami in igralci, ki lahko z žogo krožijo veliko hitreje od tega, s čimer smo se vajeni spopadati, to pa privede tudi do večjega števila napak z naše strani. Vsaka ekipa in posamezen igralec se mora v tem pogledu izboljšati, če želi biti na tej ravni konkurenčen. Ostajam prepričan, da bi se nocoj lahko odrezali bolje, še posebej, če bi tekmo odigrali v drugem trenutku sezone. Že prej se je zgodilo, da nam niso uspevale 'čiste' podaje, nato pa postanemo frustrirani. Pomanjkanje natančnosti in tehnične napake so največje obžalovanje."

Koronavirus pasica nova
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (78)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Iniesta
17. 03. 2021 19.17
+3
Luka je vrhunsko pripravljen, o njegovi tehniki in pregledu igre pa nima smisla izgubljati besed ...
Uporabnik1860941
17. 03. 2021 14.09
-1
VRHUNSKA PREDSTAVA SODNIKA OB KONCU PRVEGA DELA. POTEM SEM SI RAJE POGLEDAL LEGENDAREN POSNETEK, KO RAMOSU PADE POKAL IZ AVTOBUSA.
HALAcR7
17. 03. 2021 14.41
-2
Čestitam ob zmagi nad Atalanto,,,res so jih zmleli,,,
Johnny_J
17. 03. 2021 13.29
-3
Modrić še svarilo zate. Ta ekipa še zdaleč ni sposobna kaj osvojiti in še eno svarilo: atalanta oziroma gasperini je tokrat naredil veliko medvedjo uslugo realu, na prvi tekmi pa sodnik.
podalpski
17. 03. 2021 12.44
+2
Lukica Hrvat in svetovljan dr nogometa
Kollerik
17. 03. 2021 13.18
+1
DEEP
17. 03. 2021 17.33
+2
Sej da je kateri takšen pod Triglavom!! Geni ni ni niiiii!
cripstoned
17. 03. 2021 11.32
-8
prepricljiva predstava real madrida in povsem zasluzeno v cetrtfinale...atalanta ima problem in to je gasperini ki je umislil da je genij...vceraj ga je zidane takticno pojedel...na drugi strani realova taktika perfektno in povsem kot sem pricakoval...vedno pripravljeni na hitro kontro...atalanta je tista ki je potrebovala zadetek in se je morala odpreti...real je vse to pridno izkoristi...3-5-2 taktika je tista ki jo bomo pravtako gledali v prihodnosti...sploh v kolikor v real pride mbappe...vecina je pljuvala po zidanu itd jaz nisem nikoli ker ko pogledas kaksen nogomet igrajo in to brez ronalda je napredek viden...hitra igra z veliko prenosi...pravtako ima zidane kamelonsko ekipo ki se bo v prihodnosti lahko prilagodila vsem nacinom igranja...od bunkerskih ekip ala atletiko pa vse do top napadalnih ekip city, psg, bayern....ze zdaj bi bil real madrid konkurencen ampak kaj ko nimajo top napadalca ki bi vse to pridno zakljuceval...rad bi pohvalil modrica, curtoisa, vinija, nacha in vasqueza ki je po mojem mnenju zelo podcenjen igralec...kar se tice pa sodniskih odlocitev pa te pustimo tistim ki jih boli napredovanje reala...tako je ze 10let in to se nikoli ne bo spremenilo....vazno da se ne spreminja karakter ekipe zidana...ko je potrebno fantje ne razocarajo...vsi tisti navijaci reala ki ste pa podili zidana iz reala pa upam da se boste na koncu sezone ugriznili za jezik....zidane je v tem trenutku stevilka 1 kar se trenerjev tice in to ni moje mnenje pac pa mnenje strokovnjakov iz raznih medijskih his...je velik taktik in velik motivator...vsi vemo kaj mu je uspelo ze z realom...in v kolikor bi se real znebil zidana bi naredil mogoce se najvecjo napako od svojega obstoja...zidane je legenda nogometa in ob vsem mladenicih ki so trenutno pri realu boljsega cloveka za sefa pac ne bi mogli imeti....vamooooooos blancooooos
Kollerik
17. 03. 2021 11.40
+7
dark horse
17. 03. 2021 11.44
+7
Lukas92
17. 03. 2021 11.51
-10
Odgovor na ne napredovanje Barcelone.... ga pa sploh ni🤣🤣🤣
Kollerik
17. 03. 2021 12.17
+0
dark horse
17. 03. 2021 12.53
+0
Odgovor na alcoyano še manj kajne boki. Primerjati psg in atalanto je pa itak čisto mimo. Koga bo real sedaj dobil? Porto ali malo močnejšo borussio🙈
265004
17. 03. 2021 13.09
+5
Johnny_J
17. 03. 2021 13.26
+2
Tako to je, če si na nivoju huesce, cadiza itd... Lepo se zapreš in čakaš na hitro kontro. Lepo si ta prvi del napisal, druga pa niti bral nisem, ker tvoje besede nimajo smisla.
cripstoned
17. 03. 2021 13.54
+0
johnny moje beseden imajo smisla ampak se vedno si pod vsakim mojim komentajrem....nemocen in objokan...lepo se zapres in cakas na hitro kontro...kaj je tu problem ce ne rabis zadeti zan apredovanje...ampak se vedno je rela madrid napredoval...kar se pa nivojev huseca in cadiza tice pa poglej elklasiko...kdo napada in kdo se brani 90minut....se ena bolecina vec..
Lukas92
17. 03. 2021 14.29
-1
Barcelono dobi 🤣🤣je ze vse zmenjeno🤣🤣
Johnny_J
17. 03. 2021 20.08
+1
Edini osebi, ki joceta zaradi tebe Zmrda sta oče in mati. Sej pogledam kakšno tekmo reala in se vedno sprašujem zakaj nasprotniki reala ne igrajo tako napadalno in odprto proti barci. Zdaj pa vprašanje zate. Zakaj bi se zaprl proti trikrat slabši ekipi od sebe? Če si boljši pokaži. Čar nogometa ni samo tekanje gor in dol ter zabijanje golov, ampak je veliko čara tudi v tehniki. Ko sem igral nogomet nisem priznal ekipi, da je bila boljša, če je dala le en gol več, ampak tisti ekipi, ki nas je tudi nadigrala. Pač moj pogled iz prve roke. Ti pa brcni žogo enkrat v življenju pa boš morda razumel več in ne boš več pisal neumnosti.
Iztok Draksler
17. 03. 2021 11.03
+5
aja lukac je navoijac reala..in kaj pol....a zardd tega ni atalanta sla naprej al kaj..kr neki...naj navija...atalanta zal ni dala gole....zal tko je....tko je ...atalanta je sama kriva...ne lukač
Kollerik
17. 03. 2021 11.30
+10
Za razliko od prve, sodniško obarvane tekme Real včeraj popolnoma zasluženo naprej. Atalanta ni imela niti za burek.
cripstoned
17. 03. 2021 11.43
-8
hahahaha ko je na enak nacin sodnik lani izkljucil ramosa proti cityu pa nisi omenjal da je imel city pomoc...dvojna merila...enako je bilo letos na tekmi z levantejem ko je sodnik izkljucil militaja...tudi takrat nisi povedal da je imel levante pomoc....dragi kollerik...vse je cisto kot tvoja solza....
dark horse
17. 03. 2021 12.54
+2
Za ta belega slepega kripsla je vedno vse čisto ko gre v realovo korist
Kollerik
17. 03. 2021 13.20
+2
Jezus....ti resno potrebuješ pomoč, krispl
HALAcR7
17. 03. 2021 13.43
+1
Crip ne padaj na njihove bedne slamnatske provokacije,,čestitam za zmago
zirafek
17. 03. 2021 10.57
+5
Sodniki 1tekma rdeči, druga tekma v 45 min prekinitev napada atalante za - šansa za gol pa kdo tu za koga navija povsod sodniki na strani reala 🤪
Lektor Jure T.
17. 03. 2021 11.00
-6
Sodnik je pisakal konec še preden so oni šanso sploh zavohal. Sam če ne razmišljaš s svojo glavo ampak z glavo komentatorja tekme, potem izpadeš tak butec kot si ti s tem komentarjem
igyyp
17. 03. 2021 11.25
+9
Zirafek: imaš yt poglej si posnetek. Ob podaji žoge iz sredine je piskal polčas. No bodimo pa drugače običajno dajo kakšno 1 min pri polčasu, ta je pa odpiskal še preden se je 45min iztekla. Ampak neglede, Real je imel vse pod kontrolo.
cripstoned
17. 03. 2021 11.34
-12
demokracija...ne trudi se razlagati hejterjem nicesar...tu sta real in karma da jim razlagata po dolgem in sirokem...iz sezone v sezono..njihova bolecina je real madrid in jasno da potrebujejo tolazbo ko real napreduje ali pa zmaga elklasiko...taksno je pac zivljenje klasicnega hejterja najvecjega kluba v zgodovini nogometa..
dark horse
17. 03. 2021 11.45
+7
Vsak ki ne navija za real in navija za kogarkoli drugega je zate hejter pacient
cripstoned
17. 03. 2021 11.48
-7
Konan
17. 03. 2021 17.06
+0
Iztok Draksler
17. 03. 2021 10.54
+7
glede atalante...cist om so dosegel..za tako majhen klub...cist ok..ja kaj ste pa milili da bodo kr zmagovalci lige prvakov..al kaj...nehite sanjat....doma morajo kdaj prvaki ratat...to steje...a kot kaže..ne bo se nic iz tega....tko je...jojo pa spet ni cudez da bo vse resil pri atalanti...mal vec realnosti..
resnicaosvobaja
17. 03. 2021 10.29
+0
Najprej off topic....primopredaja komentiranja z ZavetnikomBaleta....
resnicaosvobaja
17. 03. 2021 10.29
-2
drugo...Ekipe Reala ponavadi ne gledam in ga zato tudi ne morem komentirati za razliko od @butastega... Bom pa povedal svoje mnenje o rezultatu same tekme.... Mislil sem , da bo Atalanta težji zalogaj, ker v svojih vrstah nimajo Ronalda...
Kollerik
17. 03. 2021 10.35
+1
resnica, čestitke ob uspeli primopredaji z Zavetnikom in dobrodošel nazaj v cvetličarno 😁
cripstoned
17. 03. 2021 11.35
-2
dobrodosla hejterja pod temo o napredovanju reala v svojem tekmovanju....se na mnoga leta...
Kollerik
17. 03. 2021 11.42
+3
Ob napredovanju Reala orden za zasluge tudi T. Stelerju... bodimo objektivni...
cripstoned
17. 03. 2021 11.52
-4
Kollerik
17. 03. 2021 11.53
+3
Dal sem ti pluseka, ker se mi že vnaprej smiliš.... 😁
samomojemnenje
17. 03. 2021 10.17
+14
Čestitke Realu za napredovanje. In kot sem že včeraj napovedal, se je Real brez problema uvrstil v naslednji krog. Real ima na svoji strani izkušnje, tudi individualna kakovost je bila na strani Reala. Sicer je Atalanta imela dve lepi priložnosti, ampak treba je zadeti.
HALAcR7
17. 03. 2021 10.02
-9
Še vedno pogrešani #1zavetnik #2265 #3anti #4kollerik #5kljuse #6konan #7messi6
CelindaAndre
17. 03. 2021 09.42
+3
Bedna igra REALA ni niti R od starega Reala..
mirnes78
17. 03. 2021 09.48
-4
A se hecaš?? Kdaj pa so po tvojem mnenju igrali dobro? Pod taktiko Mourinha?
srebrnibreg
17. 03. 2021 09.40
+19
Atalanto je njen trener potopil.
zirafek
17. 03. 2021 10.58
+13
Bogdan Kranjc
17. 03. 2021 09.25
-6
SAMO DAGA MAMIĆ NE DOBI.
Kollerik
17. 03. 2021 09.21
-5
Ja Modry, ekipa je lačna in kaj kmalu se bo tudi najedla, ko bo nabasala na kak Bayern.. pa dober tek :))
Lektor Jure T.
17. 03. 2021 09.27
+5
Načeloma se tokrat celo strinjam s tabo. Ampak Kollerik, lahko si prepričan, da 8 komadov Real ne bo prejel nikoli. Tako se zna samo Barca obrukat :)
dark horse
17. 03. 2021 09.29
-9
HALAcR7
17. 03. 2021 10.15
+6
8 komadov še šalke ki je zadnji ni prejel
Kollerik
17. 03. 2021 10.30
+0
Kot tudi ne bi Barco natolkel tretjeligaš Alcoyano...to se uspe samo Realu osramotit.... ;)
cripstoned
17. 03. 2021 11.40
+4
kollerik...tudi bayern je v pokallu izgubil proti tretjeligasu...pa nikjer ne vidim da bi se iz tega norceval...ni real barca da zdemolira tretjeligase in podobne...ko pridejo pa top klubi pa ponizanje ...kdaj je barcelona premagala nazadnje kaksno top ekipo? datum prosim..
Kollerik
17. 03. 2021 11.47
-5
Nisem vedel, da je Atalanta top ekipa.... sicer se sam raje pazi karme, s katero tako rad opletaš pri drugih in ki jo spet zelo vlečeš za jezik... tvoji gredo naprej v zelo viharno morje, kjer jih ne čakajo več ribice tipa Atalanta, pač pa morski psi ala Bayern, MC... :)
Kollerik
17. 03. 2021 11.49
-5
cripstoned
17. 03. 2021 11.53
+7
Lektor Jure T.
17. 03. 2021 09.16
+8
Žal pa se moram malo obregnit ob Lukača. In upam, da mogoče pa prebere tale komentar. Zame je sicer dober komentator, glas ima vrhunski, vživi se dobro, tudi znanje nogometa je dokaj na nivoju. Ampak, žal še en komentator pri kateremu se čuti pristranskost. Včeraj je od samega vklopa v prenos govoril o sodnikih. Nato pa pride še situacija ob zaključku prvega polčasa, ko je sodnik piskal konec že ko je na sredini igralec atalante prejel žogo. Zato se tud nihče ni pritoževal. Edino Lukač je povsem znorel. In to seveda ponovil še v drugem polčasu. Za njim pa takoj katalonske ovce. Lukač, dober komentator si. Samo še nevtralen bodi. Ne postani kot Obrezani. Hvala
dark horse
17. 03. 2021 09.30
-12
Lektor Jure T.
17. 03. 2021 09.37
+11
zabuko
17. 03. 2021 10.16
+11
Prekršek nad Nachem v kazenskem ni niti omenil. Tudi jaz ne bi piskal 11m, Lukač pa tega sploh ni videl. Ni videl napačne podaje Iličiča. Ko se je Ramos sesedel, je šlo po Lukačevem mnenju za poškodbo, ni pa videl, da se je sesedel zaradi tega, ker je Vini falil 100% šanso. Poden od komentatorja.
HALAcR7
17. 03. 2021 10.16
+4
je izjavil na 24ur da je fan barce oziroma messija,so še spraševali keka in zahoviča ,ki sta za cr7
Kollerik
17. 03. 2021 10.32
-8
Čeprav simpatizer Reala, je pri Lukaču vendarle zaznati neke elemente osebne poštenosti. Še njemu je nerodno ob vseh tistih sodniških blamažah v korist Los Blancosov. To mu je treba priznat.
samomojemnenje
17. 03. 2021 10.42
-3
Lukač je navijač Reala in tudi fan Ronalda. Še zadnjič so ga malo zbadali v studiu, ko je Ronaldo odigral slabo proti Portu.
realmadrid the best
17. 03. 2021 14.12
+3
HALAcR7
17. 03. 2021 09.15
+2
LM10 je včeraj dokazal da je najboljša 10ka,,kot vino starejši boljši,,kroos eleganca natančnost,le počasen,,vini,rodrygo vse znajo le zaključek ne,,,ramos,varan,najboljša itak,,vasquez maratonec,valverde potrebno ulaufanje po poškodbi,,,le cr7 jim še manjka in bi zopet osvojili vse,
dark horse
17. 03. 2021 09.31
-4
Kake ti prbijas. Katero robo uporabljaš narkomane zanima ali
HALAcR7
17. 03. 2021 10.17
+4
Lektor Jure T.
17. 03. 2021 09.02
+6
Kot sem dejal včeraj. Real načeloma nima težav, ko nasprotnik igra odprto in napadalno, kot je včeraj igrala Atalanta. Igra Reala je bila včeraj gledljiva, lepa, všečna,.. Ampak že naslednja tekma proti Celti v La Ligi bo verjetno pokazala to o čemer govorim. Ko nasprotna ekipa postavi obrambo, Real enostavno nima rešitve. Takrat je potem spet vse na silo. In spet bo mučenje. Aja pa še to: Valverde bi moral biti stalnica v prvih 11. Dejstvo
265004
17. 03. 2021 09.10
-4
dobr si to povedal vsevednež o Madridu....
Lektor Jure T.
17. 03. 2021 09.18
+3
Mucki provokator. Aja sej res, ti si nekaj prebral na netu pa zdej zato vse veš. Super, prav imaš. TI veš več kot jaz
265004
17. 03. 2021 10.25
-3
provociral si ti včeraj,jaz sem ti samo odgovoril....drugač pa kar nekaj stvari vem o zgodovini ker me to zanima in ti lahko povem....dobronamerno...
alien8potnik
17. 03. 2021 08.53
+11
luka - fenomen.
mirnes78
17. 03. 2021 09.51
+0
Alien katero ekipo si želiš v četrtfinalu??
Kollerik
17. 03. 2021 10.39
-2
Hellsrael
17. 03. 2021 08.52
-2
Nj dobijo city
Lektor Jure T.
17. 03. 2021 09.09
+2
City ni tak bav bav kot ti mislis. Imas pa prav, da verjetno trenutno vseeno boljsi od Reala
Lukas92
17. 03. 2021 09.13
-1
Valda zdej bos naviju za use druge ekipe pa makar dobil eno iz Bangladeske 3 lige🤣🤣sam se ti tolaž ampak Real je se vedno CETRTFINALIST LIGE PRVAKOV če ti je prou al pa ne 😀🤣