Zmage

Naš komentator Tomaž Lukač Kloppu privošči, da prekine urok večnega poraženca

Madrid, 30. 05. 2019 16.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
Avtor
Marko Juvan
Komentarji
10

Finalno tekmo Lige prvakov, ki jo boste v soboto zvečer spremljali na POP TV in VOYO, bo za našo televizijsko hišo četrtič zapored komentiral Tomaž Lukač. Celjan pričakuje negotov obračun Tottenhama in Liverpoola z veliko zadetki. Zmagovalca raje ne bi napovedal. A upa, da bo legendarni Nemec na klopi redsov Jürgen Klopp, končno prekinil urok večnega poraženca ... V soboto s studiem začnemo ob 20. uri.

Tomaž Lukač bo za našo televizijsko hišo PRO PLUS četrtič zapored komentiral finale Lige prvakov.
Tomaž Lukač bo za našo televizijsko hišo PRO PLUS četrtič zapored komentiral finale Lige prvakov. FOTO: POP TV
Tomaž Lukač je od srede na prizorišču zaključnega dejanja Lige prvakov - finala med otoškima Liverpoolom in Tottenhamom. Zanj bo to že sedmi zaporedni finale, ki ga bo spremljal v živo in četrti kot glavni komentator naše televizijske hiše PRO PLUS. "Vsak finale je nova zgodba, tako da tudi tokrat pričakujem nekaj nepredvidljivega. Lani v Kijevu sem ves čas govoril, da bo Liverpool na koncu dvignil laskavi pokal, a je bil vnovič prvi na cilj Real Madrid. Tokrat ne bom preveč napovedoval," je za našo spletno stran 24ur.com povedal Lukač, ki bo vnovič komentator finala Lige prvakov, ki si ga boste v soboto zvečer, od 20. ure začnemo s studiem, lahko ogledali na POP TV in VOYO. "Prepričan sem, da redsi ne bodo menjali taktike za finale, več sprememb pričakujem s strani Tottenhama, ki se na čelu z Mauricijem Pochettinom zaveda, da se v odprt boj z Liverpoolom ne sme spustiti. V tem primeru bi bili Liverpoolčani v veliki prednosti. Verjamem, da bo argentinski strokovnjak na klopi spursov poskušal s kakšno taktično ukano."

Tomaž Lukač potiho upa, da bo Jürgen Klopp le prekinil urok večnega poraženca ...
Tomaž Lukač potiho upa, da bo Jürgen Klopp le prekinil urok večnega poraženca ... FOTO: AP
V finalu sta angleška kluba. Poraz za preostali del nogometne Evrope ali raje uspeh Otočanov? "Težko rečem. Angleži že nekaj časa čakajo na novo lovoriko v LP. Tokrat jim zanesljiv ne uide," je malce v šali dejal Lukač, ki je že vse od srede prisoten na prizorišču finalnega obračuna. "Ta hip še ni čutiti, da se bo v soboto zvečer na madridskem stadionu Wanda Metropolitano zgodilo nekaj velikega. "Prepričan sem, da bio drugače v petek, še posebej pa v soboto pred tekmo, ko bodo Otočani prispeli v špansko prestolnico in preplavili Madrid. Prebivalcem španskega glavnega mesta pa, kot vidim in slišim, ni prav po godu, da se jim obeta prava angleška invazija. Nič za to, Otočani so zaslužili posebno pozornost, saj so bili letos v Evropi dominantni," je na prizorišču velikega finala za 24ur.com še dejal Lukač, ki je priznal, da je dolgo časa (potihoma) navijal za Ajax.

... od Mauricia Pochettina pa pričakuje kakšno taktično ukano ...
... od Mauricia Pochettina pa pričakuje kakšno taktično ukano ... FOTO: AP
"Zelo so bili simpatični. Njihov nogomet ni pragmatičen, ne igrajo samo in zgolj na rezultat. Bili so prava osvežitev na evropski nogometni sceni, in v boju z bogatimi evropskimi velikani, bi jim kmalu uspel veliki met. A še enkrat se je izkazalo, da za vrhunski rezultat potrebuješ še nekaj več. Konec koncev so si Nizozemci sami krivi za izpad. Finale so imeli že na dosegu roke." In favorit za končno zmago? Vem, nehvaležno vprašanje ..."Privoščil bi Kloppu. Drži se ga "etiketa" večnega poraženca. Menim, da ne povsem upravičeno, saj z redsi dela čudeže. Če pa bo vnovič izgubil, bo njegov predznak večnega poraženca še bolj viden. Temu pač ne bo mogel uiti."

Liverpool - Tottenham
Liverpool - Tottenham FOTO:
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

bracobaldo
31. 05. 2019 20.42
Upam, da bo prenos na Rai ali Mediaset.
Petarda10
31. 05. 2019 20.12
+1
Najslabsi komentator nogometa vseh casov Lukac..
metallica-one
31. 05. 2019 11.09
+2
Tudi jaz mu privoščim
ehjaehja
30. 05. 2019 20.02
-1
Jaz tudi za Liverpool,da tako nadigraš ekipo ki ima igralca ki ga plačujejo 500.000na teden to je nekaj neverjetnega:)
sam250
30. 05. 2019 19.27
+2
mogoče gdo ve, kje je prenos MARIBOR - OLIMPIJA
i141
31. 05. 2019 13.19
+3
Kollerik
30. 05. 2019 19.27
+1
Ni ga čez Gorana Obreza.
AS1983
30. 05. 2019 19.15
+2
čas bi že bil za slavje Liverpoola, po prikazanem si zaslužijo
brodarko
30. 05. 2019 19.12
+9
Lukač je komentator, ki te redkokdaj moti. Če bi ukinil še zmazke kot so "še enkrat več" ter podobne sestavljenke in namesto "zaključka" včasih rekel strel, bi bil pa še boljši.
Bigbadjohn
30. 05. 2019 18.20
+14
Nehajte že s tem večnim "poražancen"! V koliko finalih pa je bil njegov klub favorit? Klopp je čududelec, da je s takimi moštvi sploh prišel v tista finala...zame je zmagovalec!