Liga prvakov

Nemški mediji: Werner dogovorjen z Bayernom

München, 27. 02. 2019 16.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Münchenski Bayern že pospešeno sestavlja moštvo za prihodnjo sezono. Aktualni nemški nogometni prvaki so si že zagotovili usluge Benjamina Pavarda, blizu prihoda v bavarsko prestolnico pa naj bi bila še Pavardov reprezentančni soigralec Lucas Hernandez in nemški napadalec Timo Werner.

Timo Werner naj bi okrepil napad Bayerna ...
Timo Werner naj bi okrepil napad Bayerna ... FOTO: AP
V prihodnji sezoni bi utegnili videti precej spremenjeni in okrepljeni Bayern München. Potem, ko so se Bavarci že dogovorili za poletni prestop Benjamina Pavarda, ki se bo iz Stuttgarta v München preselil za 35 milijonov evrov odškodnine, so zdaj vodilni možje nemškega nogometnega velika blizu dogovora s še dvema odličnima igralcema. Lucasom Hernandezom iz madridskega Atletica in Timo Wernerjem iz Leipziga. 22-letni nemški reprezentant velja za enega izmed najbolj perspektivnih napadalcev v Evropi, njegov predstavnik Karl-Heinz Förster pa naj bi se, po poročanju časnika Sport Bild, z Bayernom že dogovoril glede podrobnosti pogodbe. Zdaj se morajo Bavarci z Red Bullom iz Leipziga dogovoriti še o višini odškodnine, a nekaj je gotovo: Werner ne bo poceni. Zato nemški prvaki s prestopom naj ne bi hiteli. Če ne po koncu te sezone, bi poskušali svoje vrste z odličnim napadalcem okrepiti po koncu naslednje.


... Lucas Hernandez pa obrambo.
... Lucas Hernandez pa obrambo. FOTO: AP

Poceni pa ne bo niti Hernandez. Sport Bild namreč poroča, da se bo 23-letni Francoz na Bavarsko preselil že letos poleti. Bayern se sicer z Atleticom ni uspel dogovoriti glede višine odškodnine, tako da bodo Münchenčani morali sprožiti odkupno klavzulo. Ta sicer znaša nekaj več kot 80 milijonov evrov. Da je Hernandez blizu prestopa, je potrdil tudi športni direktor Hasan Salihamidžić: "Pogovori potekajo zelo dobro in še naprej se bomo pogovarjali." Na spisku želja Bayerna je sicer še nekaj nogometašev. Nemški prvaki si želijo še Kaia Havertza in Juliana Brandta iz Bayerja, Calluma Hudson-Odoia iz Chelseaja in Nicolas Pepeja, ki brani barve Lillea. Skupaj naj bi bili Bavarci za okrepitve pripravljeni odšteti kar 200 milijonov evrov.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

uporabnica1
27. 02. 2019 18.30
+4
dokler klub sam ne objavi, nič ne verjamem :)
PIERREBRICE
27. 02. 2019 17.50
+6