Liga prvakov

Neymar se vrača v ekipo PSG pred tekmo z Leipzigom

Pariz, 20. 11. 2020 12.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, J.K.
Komentarji
0

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar Jr. se po poškodbi vrača v ekipo Paris Saint-Germaina in bo najbrž na zelenico stopil že na večernem ligaškem gostovanju pri Monacu, kar bo nekakšen test pred ključno tekmo Parižanov v Ligi prvakov prihodnji teden proti RB Leipzigu, je sporočil francoski prvak. Obračun PSG in Leipziga, ki je ponovitev letošnjega polfinala, si boste lahko ogledali na Kanalu A in VOYO.

Neymar je med obračunom v Istanbulu tožil nad bolečinami v levi nogi.
Neymar je med obračunom v Istanbulu tožil nad bolečinami v levi nogi. FOTO: AP
Obračun PSG in RB Leipziga boste lahko v  torek, 24. novembra (ob 20.40), spremljali samo na Kanalu A in VOYO. V sredo, 25. novembra (ob 20.40), na naših programih sledi še težko pričakovani drugi obračun Interja in Real Madrida v letošnjem skupinskem delu najelitnejšega evropskega tekmovanja.

Osemindvajsetletni napadalec Neymar Jr. si je poškodoval dimeljsko vez na tekmi drugega kroga skupinskega dela Lige prvakov proti Istanbul Bašakšehirju in od 28. oktobra ni igral, manjkal je tudi na zadnji reprezentančni akciji. Trener Paris Saint-Germaina Thomas Tuchel je dejal, da je Neymar v četrtek treniral brez težav in "bi lahko odigral nekaj minut že proti Monacu", poroča francoska tiskovna agencija AFP.

PSG, finalist prejšnje sezone Lige prvakov, mora proti Leipzigu naslednji torek doma zmagati, da bi ostal v boju za izločilni del te sezone elitnega evropskega klubskega tekmovanja. Tuchel bo lahko računal tudi na Kyliana Mbappeja, ki ima v tej sezoni precej težav s poškodbami, upa pa tudi, da bosta nared še Italijana Marco Verratti in Mauro Icardi.

Koronavirus pasica november
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.