Liga prvakov

Nogometaši Olimpije v boj s Karabagom z dvema okrepitvama

Ljubljana, 06. 07. 2018 19.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

NK Olimpija se je pred sredino tekmo prvega kroga kvalifikacij Lige prvakov s Karabagom okrepila z dvema novima obrazoma. V slovensko prestolnico se selita vezist Asmir Suljić in branilec Marko Gajić. Prvi prihaja po prekinitvi pogodbe s poljsko Wislo iz Krakova, drugi pa je prestopil iz Vojvodine.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Asmir Suljić je rojen v Bosni in Hercegovini, ima tudi madžarski potni list, tako da v zasedbi zmajev ne bo zasedel mesta tujca. Gre za napadalnega vezista, ki lahko igra tudi na obeh krilnih položajih in v konici napada. Kariero je začel v Sarajevu, zadnjih pet sezon pa je igral na Madžarskem. Najprej za Ujpest, nato še za Videoton.

Marko Gajić je okrepil položaj osrednjega branilca. V Ljubljano je pripotoval že prejšnji teden in opravil nekaj treningov z novimi soigralci, dokumentacija, ki je bila pogoj za podpis pogodbe, pa je iz Srbije prispela danes. Suljić je podpisal dveletno pogodbo, na hrbtu bo nosil številko 15, Gajić pa bo naslednje tri sezone v zeleno-belem dresu nosil številko 5, so sporočili iz ljubljanskega kluba.

Olimpijo sicer v sredo čaka prva tekma kvalifikacij Lige prvakov, ko v Stožice prihaja Karabag. Kaj sta pred tekmo povedala izkušena Rok Kronaveter in Aris Zarifović, si oglejte v spodnjih dveh videih. 

V petek zvečer so sicer nogometaši Olimpije odigrali še zadnjo pripravljalno tekmo pred začetkom kvalifikacij Lige prvakov. V Šiški so proti egiptovskemu velikanu Al Ahlyju. Ta je v Ljubljano pripotoval v najmočnejši zasedbi, medtem ko je Ilija Stolica priložnost ponudil tistim nogometašem, ki v sredo proti Ferencvarošu niso igrali. Izid je bil 1:1. Zaigrala sta tudi oba nova zgoraj omenjena obraza.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

buksl12
07. 07. 2018 18.38
+0
V ljubljani stavite vsem na nove obraze tako v športu kod v politiki pa se ve kje smo kaj so sposobni novi obrazi
expert100
07. 07. 2018 10.31
+0
Štajarci pokajo od zavisti, saj se v njihovem klubu razen da je prišel, kao novi Đeko in da bi njihov ZZ malo bi dal odpoved, pa si spet malo premisli, tolk, da se vam kaj dogaja, da se nekaj piše, ker saj vam je Olimpija vse pobrala, naslov prvaka, pokalni naslov in ni pomembno koliko je slo., v ekipi, sam, da Maribor ni prvak. Vse velike evropske ekipe, Real, Barcelona, City imajo morda domačih igralcev za eno roko. DRUGAČE SE VESELIM TEKME V SREDO, PREDVSEM ZARADI NAPOVEDI ŠTAJARCEV, KAKO BO QARABAG OPRAVIL Z OLIMPIJO, SAJ STE ZGODOVINSKO GLEDANO VELEMOJSTRI PROGNOZIRANJA.
IzbrisanIZportala
07. 07. 2018 08.13
-6
V prvi postavi kok slovencev ? 0, 1 ali morda vsaj 2 ??? Že po prvi tekmi v sredo bo taka sramota da niti v Azerbejđan ne bodo šli .... 0:5 po ta malem ...
User513426
07. 07. 2018 10.17
+4
kolk je pa mariborčanov v MB. z takimi prepucavanji se ne pride nikoli do konca in so odraz otroka v vrtcu. namesto da bi stopili skupaj na evro sceni se štajerci prepucavate in belite z glavo kaj bo z olimpijo. dobro bi bilo da bi se obrnili in pogledali vašo ekipo ki je igrala remi takoj ko je tekmec malo močnejši. lahko je razbijat ekipe ki dejasnko ne sodijo niti v tretjo ligo in govoriti kako ste močni. počakajte na vaše tekme pa boste videli. naj zmaga fuzbal in ne bedarije nekaterih tukaj gor
Bullschevik
06. 07. 2018 22.54
+1
Za Olym. bosta to dve trening tekmi za vaško ligo.
IzbrisanIZportala
07. 07. 2018 08.15
+3
Bullschevik
06. 07. 2018 22.52
+3
A temu rečete okrepitev? Mandarič je v zel peneze od Šporarja, naprej se pa j.... sami. Pa še prav ima.
RUBEŽ
06. 07. 2018 22.16
+4
Zmeraj več mladih Slovencev.
brezcasni
07. 07. 2018 18.33
+2
dokler klube vodijo "bratje" bodo v njih večinoma igrali le njihovi otroci,bratranci ,znanci,sosedje iz......zato so tudi rezultati taki ker je važn da si not da maš naoljene lase ,noge na O in da nosiš NIKE majico s 50 cm napisom-