Liga prvakov

Mertens in Griezmann poskrbela za delitev točk na San Paolu

Neapelj, 25. 02. 2020 06.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Napoli in Barcelona sta se na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov razšla brez zmagovalca. V prvem polčasu je za 1:0 s sijajnim zadetkom poskrbel Dries Mertens, končnih 1:1 pa je v 57. minuti po lepi ekipni akciji postavil Antoine Griezmann. Blaugrana ima pred povratnim srečanjem ugodno izhodišče, a Napoli bo na Camp Nou zagotovo pripotoval s svojo računico.

Več videovsebin
  • Mojstrovina Driesa Mertensa za 1:0
    00:29
    Mojstrovina Driesa Mertensa za 1:0
  • Lepa ekipna akcija Barcelone za izenačenje na 1:1
    00:20
    Lepa ekipna akcija Barcelone za izenačenje na 1:1
  • Vrhunci srečanja Napoli - Barcelona
    04:51
    Vrhunci srečanja Napoli - Barcelona
Mertens je dosegel že 121. zadetek v dresu Napolija, s čimer se je na večni lestvici klubskih strelcev na prvem mestu izenačil z Marekom Hamšikom.

V 10. minuti je Dries Mertens kot prvi ogrel dlani Marc-Andrea ter Stegna, ki pa je bil zbran in je žogo brez večjih težav uspel ujeti. V 18. minuti se je Jose Callejon znašel v odlični situaciji, iz katere bi lahko tudi streljal, a se je odločil za podajo, ki jo je obramba gostov uspela blokirati. V 30. minuti pa si je Junior Firpo, ki tekme zanesljivo ne bi začel, če se ne bi pred kratkim poškodoval Jordi Alba, privoščil veliko napako, ki je botrovala k prvemu zadetku. Izgubljeno žogo mladega Španca je prestregel Piotr Zielinski, ta pa je lepo zaposlil osamljenega Mertensa. Belgijec si je vzel čas, natančno nameril in neubranljivo sprožil v zgornji levi kot Barceloninih vrat. San Paolo je eksplodiral od navdušenja, Napoli pa je na ta način kaznoval neodločnost gostov, ki si v prvem delu niso priigrali niti ene prave priložnosti.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V drugem polčasu se je Barcelonina napadalna abstinenca nadaljevala vse do 57. minute, ko pa je Blaugrana spomnila na svojo najboljšo izvedbo izpred kakšnih deset let. Sergio Busquets, Lionel Messi in Arturo Vidal so lepo kombinirali na Napolijevi polovici, prvi pa je nato poslal odlično žogo v prazen prostor, kjer jo je dočakal Nelson Semedo. Portugalec jo je nesebično prepustil Antoinu Griezmannu, ki mu ni bilo težko zabiti za 1:1. Nogometaši Napolija so se po prejetem zadetku odlično odzvali. Najprej je veliko priložnost imel Lorenzo Insigne, ki po uspešnem preigravanju ni uspel matirati Ter-Stegna, nato pa je imel žogo na nogi za 2:1 še Jose Callejon, a je bil nemški vratar še enkrat več na mestu. 

Do konca srečanja smo videli še nekaj polpriložnosti, izid pa je ostal nespremenjen. Barcelona ima tako pred povratnim srečanjem ugodno izhodišče, a se bo morala znajti brez dveh ključnih mož sredine igrišča. Busquets je po prekršku nad Mertensom izpolnil kvoto rumenih kartonov, Vidal pa si je v zaključku tekme privoščil veliko neumnost in v le nekaj sekundah prejel dva rumena kartona, zaradi česar je bil predčasno poslan pod prho. Vprašanje ostaja tudi, ali bo za povratno tekmo pripravljen Gerard Pique, ki je tik pred koncem staknil poškodbo. Španec je moral zapustiti igrišče, nadomestil pa ga je Clement Lenglet.

Mertensov večer z napako
Pri Napoliju na drugi strani je poškodbo staknil Mertens, ki je bil zamenjam že v 54. minuti. Kljub temu si bo Belgijec večer še kako dobro zapomnil, saj je s 121. zadetkom ujel Mareka Hamšika na večni lestvici klubskih strelcev. A velja omeniti, da je Slovak za ta dosežek potreboval 520 tekem, medtem ko je bila za 32-letnega Mertensa to 'šele' 320. tekma v majici Napolija. Na tretjem mestu je sicer legendarni Diego Armando Maradona, ki je v polno meril 115-krat.

Insigne odhitel do Messija
"Messija sem že pred srečanjem vprašal za dres. V čast mi ga je imeti," je italijanskemu Skyju razlagal Insigne po tem, ko je po zadnjem sodnikovem žvižgu odhitel do Argentinca, da je z njim zamenjal igralno majico. 28-letnik z remijem sicer ni bil povsem zadovoljen: "Rezultat pušča nekaj grenkega priokusa. Bili smo jim najmanj enakovredni, pokazali smo, česa smo sposobni. A sedaj moramo razmišljati o Serie A in nadaljevati s takšnimi predstavami." 

Liga prvakov, 25. 2, izid:

Napoli - Barcelona 1:1 (1:0)
Mertens 30.; Griezmann 57.

 

SPREMLJAJ DOGAJANJE V ŽIVO

22.54

Konec tekme!

Barcelona je pred povratnim srečanjem iztržila ugoden rezultat 1:1. Zadela sta Mertens za domače in Griezmann za goste.

90'

V Neaplju zadnje minute

Teče že četrta minuta podaljška. Napoli ima kot in morda celo zadnjo priložnost za spremembo rezultata.

90'

V igro Lenglet

Pique ni mogel nadaljevati, zato ga je nadomestil Lenglet. To je hkrati zadnja zamenjava na srečanju.

90'

Poškodba Piqueja!

Španec kot vse kaže ne bo nadaljeval tekme. Še ena slaba novica za Barcelono.

89'

Rdeči karton za Vidala!

Arturo Vidal je hitro prejel dva rumena kartona, zaradi česar bo moral predčasno zapustiti igrišče. Čilenec je prvega prejel zaradi prekrška, drugega pa zaradi predolgega jezika. Barca bo na drugi tekmi brez Busquetsa in Vidala.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (206)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kollerik
26. 02. 2020 12.02
+2
Upajmo da ni kaj hudega s Piquejem, poškodoval pa se je tudi Mertens, kar utegne dražje stati Napoli. Ko sta trčila Messi in vratar, mi je zastal dih. Vidal pa brezveznega, čeprav zasluženega rdečega. Menim, da Blaugrana na Camp Nou kljub vsem težavam z kadrovsko zasedbo ne bi smela imeti kakšnih težav z Napolijem.
Campeones34
26. 02. 2020 14.49
+4
Martens se ni poskodoval ampak ga je Busquetz poskodoval.
Lima33
26. 02. 2020 15.06
+1
Barca gladko mimo Napolija... Neverjamem, da bi lahko Napoli pripravil čudež v Barceloni, če pa slučajno do tega pride bo pa res razpad sistema v Barci... Messi bo fix mel svoj večer, ko pa njemu sede ga pa noben ne zaustavi... Upam, da mu v soboto ne sede... 😉
Lima33
26. 02. 2020 15.07
Barni3
26. 02. 2020 15.26
+0
mertens se je poskodoval sam....ker je busqets sel na zogo mertens pa je z napijanjem na mrtvo zogo zgresil in zadel busqetsove krampone....zasluten karton sam poskodoval ga pa ni....ce bi igral kot barcelonarji takega nabijanje ne bi bilo in posledicno tut poskodbe ne
AS1983
26. 02. 2020 11.19
+7
Dober remi za barco, a dvoboj se ni odlocen
Janezcesnik
26. 02. 2020 10.41
+1
Zapirac je pa spet "puhnu" na napoli
Maxx365
26. 02. 2020 19.16
Z izgovorom da zato, ker je nas poslušal :)))
cripstoned
26. 02. 2020 10.06
-7
se eno dejstvo...v kolikor bi barcelona dobila kogarkoli drugega kot napoli mislim da ne bi napredovala...pa ceprav je napoli pokazal na eni tekmi vec kot pa barca na zadnjih 6 evropskih...
Johnny_J
26. 02. 2020 10.09
+8
Barca je neporazena na zadnjih 6 evropskih, sedaj na sedmih, ne bluzi! Ta isti napoli je premagal juve v pokalu im liverpool v lp!
cripstoned
26. 02. 2020 10.31
-7
real je bil v ligi prvakov neporazen 4x v 5 sezonah in je dvignil ravno toliko evropskih lovorik...bayern, psg, city, liverpool, juventus, atletiko, borussija, napoli so utrpeli hurikan po imeni real madrid...vse ostalo je zgodovina....ti pa lazi sam sebe ker na koncu ti bo samo tezje...tudi v laligi bi morali imeti 1poraz vec kot ga imate pa je var na elklasiku poskrbel za delitev tock....potem je tu se tekma z borussija kjer je pravtako zatajil var ko bi morala borussija imeti ponovljen penal in bi barca bila ob 3 tocke...tako da raje ne lazi sebe in potem se ostale....proti realu nimate najmanjsih sans v spaniji...v evropi je pa napoli tisti ki se je pridruzil romi, interju in juventusu ki so potokli barco na italijanskih tleh...
einemeister
26. 02. 2020 10.43
+4
Crispek, čakaj danes čaka vas streznitev pri Cityiju.
Johnny_J
26. 02. 2020 11.08
+5
Kripstelj strezni se že 1x! Pa kdo se pogovarja o realu in koga briga tvoj real pod temu clanku?
cripstoned
26. 02. 2020 11.22
-5
hujse od lanske sezone pac ne more biti...ce izpademo, izpademo...brez problema bom cestital cityu...jaz si ne lazem in sam pri sebi vem da real madrid ni na nivoju lige prvakov in da tudi letos ne pricakujem veliko....seveda je laliga nekaj cisto drugega...to je letos prioriteta ker vemo da imamo kvaliteto da osvojimo se 34*...danes upam da bo sojenje posteno in da ne bo poskodb s katerimi tudi letos nimamo srece...bolj pomembna mi je tekma v soboto kot pa ta danes pa vi hejteri to verjeli ali ne...vas problem..
Roglič šampion
26. 02. 2020 17.15
+1
Ste meli vsako leto tudi obilo sreče... Le leta 2017 ste bili najboljša ekipa sezone gledano čez vsa tekmovanja... 2016 je bila najboljša barca, 2018 pa barca/city.... Ne zmaga lige prvakov vedno najboljše mostvo
DR.Fejsbuk
26. 02. 2020 10.02
+5
Dokaz za mojo tezo o več profilih enega uporabnika je tudi profil "martin krpan", ki sem ga hitro razkrinkal! Na koncu se je izkazal samo kot neumen preblisk tistega, ki nekaj zapira, da se predstavi kot kritični navijač blaugrane! Po tistem, se pod tem imenom ni več pojavil in se tudi ne bo! Danes budno spremljam nekaj novih nickov, ki imajo podobne simptome "zapiralovirusa"! Še posebej so mi zanimivi novinci : jezdimir, einemaister in ta veseli dan! Če ni prepira, ga je potrebno sprovocirati, je moto nekaterih, kajne!
DR.Fejsbuk
26. 02. 2020 10.04
+2
einemajster nikoli ne dobi treh minusov od tistega ki nekaj zapira!
einemeister
26. 02. 2020 10.45
+4
"einemajster nikoli ne dobi treh minusov od tistega ki nekaj zapira" predvidevam, da si odgovoril na korlov AKA Jezdimlrjev zmazek, ki je bil izbrisan?
jezdimlr
26. 02. 2020 09.28
-1
Tukaj moram v bran vzeti Messija, kljub temu, da je bil vedno obkrožen z 3 do 5 igralci Napolija, je vedno šel na vse, ne glede na poškodbe. Človek je res predan cilju, vsaka mu čast, pri tem statusu in letih .
einemeister
26. 02. 2020 09.47
-2
saturnsky23 saturnsky23
26. 02. 2020 09.19
+3
Včerajšen pristop igralcev Barcelone in igra v nekem drugem času, bi šlo za pomislek, da ekipa odigrava sabotažo in pritisk na vodstvo, ki je v resnici kriminalno, se zruši. Toda ne, vseskupaj potrjuje, da Barcelona še nikoli v zgodovini ni bila tako slaba.
grozjak
26. 02. 2020 09.30
-2
Počasi bo vsem jasno, da se je fuzbal močno spremenil...to, kar nekateri vidite kot slabo igro, drugi vidimo kot taktično izenačenost..
cripstoned
26. 02. 2020 09.17
-7
start busqetsa na nogo mertensa pa samo rumeni karton...stavim v kolikor bi slo za igralca reala, juveta ali atletika bi to bil rdeci karton...seveda je pravtako pred tem prekrskom busqets storil se 2 prekrska za rumeni karton pa jo je odnesel brez kartona...rdeci karton vidala opravicen...moral bi ga dobiti se busqets ki mu je uspelo poskodovati najboljsega strelca napolija letos...to je vecji hendikap za napoli ki bo zdaj moral igrati se brez svojega najboljsega strelca...callejon je pokazal da je nesposoben ko je v igri velik pritisk...bil je prakticno sam pred golom barce ampak je streljal v ter stegna ki se je pravtako odlicno postavil...vceraj junak barce ter stegen ki je resil 2.gol napolija...junak napolija pa mertens...messi? neviden ...gledal sem tekmo chelsea-bayern in nisem bil razocaran...potem sem pogledal se posnetek celotne tekme napoli-barca in videl da je bil napoli boljsi...messi pa spet neopazen...pa toliko imate za povedati glede ronalda in italijanske ''lahke'' lige ....po milanu, rimu, torinu je zdaj bil se neviden v neaplju...to so dejstva...kakorkoli danes igra real madrid in upam da premagamo city z vsaj 2 goloma razlike in poleg atletov naredimo lepo podlago za naslednjo tekmo...
ehjaehja
26. 02. 2020 09.22
-2
nič se nisi zlagal Cripstoned.pripravi se na hude obsodbe kot v srednjem veku ko so ljudje ki jih je zmotla resnica kazali z prstom na človeka ki jim je šel na živce pa so ga obsodili kot čarovnika in je zgrmel nedolžen na grmadi. pa tisti "prepovedan" položaj ki ga sploh niso preverili saj bi najbrž pol Napoli dobil enajstmetrovko.
grozjak
26. 02. 2020 09.27
+0
Samo še kripke z tito sindromom se je mankal...lakaj zapirač pa takoj ob bok.....
cripstoned
26. 02. 2020 09.33
+1
kot sem povedal ze pred kratkim...rajse pisem resnico in me sovrazijo...kot pa da pisem lazi in me imajo radi zato....
DR.Fejsbuk
26. 02. 2020 09.38
+5
Cripstoned, si eden redkih, ki lahko napiše celo stran na temo, o kateri nima niti najmanjšega pojma!!
dark horse
26. 02. 2020 09.45
+4
Ob namerno poškodbi ramosa nad salahom vsi vedo kaj si pisal kajne
cripstoned
26. 02. 2020 10.04
-7
kaj sem pisal?da smo evropski prvaki se 3ic zapored?...salah pa z svojimi 50kg ne more v duel z igralcem kot je ramos...vceraj pa se je videla namera busqetsa...z odprtim stopalom direktno na nogo mertensa...lahko se zahvalite sodniku da ze prej ni izkljucil busqetsa...
Johnny_J
26. 02. 2020 10.12
+6
Busquets je sel na zogo in jo tudi dobil, mertens je v borbi za to zogo nasutiral v busquetsovo nogo...ce bi bil realov igtalec bi mertens dobil rumeni karton!
grozjak
26. 02. 2020 10.31
+7
In kripke kot star kolovrat...cel dan eno te isto....
dark horse
26. 02. 2020 14.36
+0
Ramos ima ob 9 cm le 10 kg več od Salaha,o čem ti torej bluziš kripsl? Da vidim tvoj odg,ki ga seveda ne bo to nekdo servira podatke izgineš kot vedno
Janezcesnik
26. 02. 2020 09.14
+5
Doma jih bo barca razmontirala.. Bol problem je kaj bo proti boljsim ekipam plus tega toliko poskodb
grozjak
26. 02. 2020 08.52
+9
Zakaj je toliko pametnih realovcev pod člankom barce?????
DR.Fejsbuk
26. 02. 2020 09.02
+10
Tisti, ki nekaj zapira, je lastnik polovice uporabniških imen, ki se ukvarjajo samo z barcelono in provociranjem njenih navijačev!!! Najprej napiše cvetko, potem, pa sam sebi odgovarja pod drugim nickom, včeraj je naprimer pozabil preklopiti med uporabniki in se je pod enim postom kar sam z sabo pogovarjal :))))! In ker svojega komentarja uporabnik ne more izbrisati, smo imeli prav vsi priložnost videti ta sramotni lapsus!!
DR.Fejsbuk
26. 02. 2020 09.04
+7
Trenutno dela pod tremi profili, saj za vsak pro Barcelonin post v trenutku prejmem tri minuse!!!! Enako ostali!
grozjak
26. 02. 2020 09.08
+4
Haha, sam res...ne morm verjeti, da se nekomu ljubi to početi...če dobro premislim, je tako nekako janša prišel spet na oblast...to so pa že resne zadeve :(.....
ehjaehja
26. 02. 2020 09.11
-8
Waahahaha človek se javno žali koliko minuskov in pluskov prejema in pol se sprašuješ zakaj si vedno bolj nespoštovan?🤣😂🤣😂🤣 zresni se malo če ne boš mogel kmalu narediti nov profil saj je jasno da že nekaj časa ne palijo vaši različni profili od enega uporabnika. verjamem da je težko sedaj ko smo dosegli da se vaša primitvnost strogo obsoja od vseh tudi nevtralnih navijačev pa se moraš brzdati in paziti kaj boš napisal;))
DR.Fejsbuk
26. 02. 2020 09.18
+7
Očitno sem te zadel v živec! Prav tako, kot slabo staviš, se slabo pretvarjaš!
drimtim
26. 02. 2020 09.19
+6
drimtim
26. 02. 2020 09.21
+6
jezdimlr
26. 02. 2020 09.31
+0
Tukaj vas moram malo popraviti. Ti lahko z istim nickom z vsake naprave daš +/- po enkrat v enem dnevu. To pomeni recimo hišni rač., laptop, in prenosni telefon - trije +/-.
drimtim
26. 02. 2020 09.38
+6
U nulo si zadel,sem preizkusil in dobil takoj tri minuse.hahahaha
DR.Fejsbuk
26. 02. 2020 09.44
+2
Že mogoče, a ne verjamem, da z istega profila!
einemeister
26. 02. 2020 09.48
+1
korl to obvlada, pod članki o motogp angažira cel Duplek da mu stiskajo pluse iz vse comodorjev, ki jih premore tisto selo. 😂😂😂
grozjak
26. 02. 2020 09.50
+2
Meni je tako všeč kar napišem, da si takoj dam +......:))))
DR.Fejsbuk
26. 02. 2020 09.57
+5
Dokaz za mojo tezo o več profilih enega uporabnika je tudi profil "martin krpan", ki sem ga hitro razkrinkal! Na koncu se je izkazal samo kot neumen preblisk tistega, ki nekaj zapira, da se predstavi kot kritični navijač blaugrane! Po tistem, se pod tem imenom ni več pojavil in se tudi ne bo! Danes budno spremljam nekaj novih nickov, ki imajo podobne simptome "zapiralovirusa"!
einemeister
26. 02. 2020 10.42
+8
Ja nick "Jezdimlr" je korl AKA Jack Sparoww, kateri je hejter Rossija pri motogp člankih, tukaj pa se je začel pred nekaj dnevi pojavljat, kot hejter Messija, ker smo ga pod rubriko motogp že razkrinkali, da je smrad, ter tudi tukaj večina vas ga je pogruntala, ko je pljuval čez Messija in Barco, se je začel sedaj kot janša obračat v prid Messiju in Brce, je pa pa gnil do amena, tako, da ne ga jemat kot djenanskega navijača Barce ampak zahinavljenega človeka, kar tudi dejansko je, je pa kot večina toplih tudi on ljubitelj Rolanda, pri vseh člankih ga vneto brani.
DR.Fejsbuk
26. 02. 2020 12.18
+1
einemeister
26. 02. 2020 12.36
+2
Škoda, da ne pusti moderator, ko klikneš na nick vpogled za nazaj za več kot tri dni, bi ti prilepil nekaj njegovih žalitev še pod nickom Jack Sparoww, sicer pa pridi pod rubriko motogp pogledat kaj piše.
dark horse
26. 02. 2020 14.38
+1
In spet je zatvaralo izginil ko mu posreduješ resnico isto kripsl. Zviz in tišina :D
david_985
26. 02. 2020 08.49
+2
kak si lahko v izlocilnih bojih razdelos tocke?
Fuzbaler
26. 02. 2020 08.28
+5
Glede na to,da na povratni ne bo Bouqsketska in Vidala in ce se je poskodoval Pique,bo imela Barca na povratni tekmi 13 igralcev prve ekipe. 13!!! Cestitke uprava res. Kako si lahko klub taksnega kova to sploh privosci. Slovenski cetrtoligasi imajo vec prvokategornikov tudi ob poskodbah. Katastrofa. Kar se pa same tekme tice...sama zalost. Tako pocasne igre pa ze dolgo ne.
mmickica
26. 02. 2020 09.08
+7
Zadnjič prebrala nekje, da je eden od vidnih članov uprave Reala izjavil, da upa, da bo Bartomeu in njegova druščina še zelo dolgo na oblasti in jim želi vse dobro. To vse pove.
Iztok Draksler
26. 02. 2020 10.16
ja saj ves za place gre veliko..za ta najboljse..potem morajo imeti kratko klop...cim manj nogometasev...met...da ne bodo strosek..
DR.Fejsbuk
26. 02. 2020 08.23
+5
Napoli si ni privoščil odprte igre, priložnosti pa so bile samo rezultat dveh ali treh srečnih situacij preskok igre na visoko postavljeno obrambo barce! Posest barce je seveda jalova, ker je težko prebiti zgoščeno formacijo in uspelo jim je samo v trenutku, ko so se italjani po vodstvu rahlo ojunačili! Se pa res težko znebiš občutka, da je včeraj barca zabila samo zato da bo mir!
Nimasmisla
26. 02. 2020 08.18
+0
prav lahko zgubijo v barceloni
DR.Fejsbuk
26. 02. 2020 08.26
+8
Skrbelo bi nas, če bi bila prva tekma doma in bi jo zmagali z največ tremi goli razlike! Tako pa ni resne bojazni! Itak je to Barca, ne Real!!
Štanjkol
26. 02. 2020 08.27
+0
DR.Fejsbuk
26. 02. 2020 08.16
+7
Se mi samo zdi, ampak trener na tiskovkah izgleda kot oboževalec kluba in ne kot vodja!
1Gift
26. 02. 2020 08.08
+15
Zelo nemotiviran pristop. Firpo ne vem kaj dela v ekipi, totalno nesposobn v vseh pogledih. Tud sredina z Rakiticem in Busquecom je prepocasna. O obrambi nima smisla debatirat. V napadu pa nikjer 9-ke ker Griezmann pomaga preslabi obrambi. Dalec s tako igro ne moremo. Dejstvo.
DR.Fejsbuk
26. 02. 2020 08.27
-1
Se ne strinjam! Barca je izpadala, ko je bila najbolj superiorna in uigrana! Letos so šanse dobre, ker jih skrbi!!!
Štanjkol
26. 02. 2020 08.08
+6
Semedo ni nesebično prepustil žoge ampak jo je PODAL!!!! Ma kdo piše te članke tu?
poserjemsenavas
26. 02. 2020 08.05
+7
Kolikor sem videl, se Mertens ni poškodoval sam.
ehjaehja
26. 02. 2020 08.09
-6
presenetljiva groba igra Barce čeprav so večinoma časa imeli posest v svojih nogah. nekaj nerazumljivih grobih prekrškov brez potrebe tudi tisti od messija ko je brezkompromisno zletel z nogami v vratarja čeprav je bilo jasno da bo prekratek.
+0
kako da ne..ce je brcnil v buskija al koga ze..
DR.Fejsbuk
26. 02. 2020 08.14
+3
MesOjediPinGvin
26. 02. 2020 16.25
zapiramvamusta - Messi zašprinta in v istem momentu ugotovi, da bo prekratek... Še dobro, da se mu je golman nastavil, drugače bi kar med gledalci pristal.... Ne veš, kaj je borba za žogo, zato je tudi prišlo do poškodb Mertensa, nažalost....
Brgolino
26. 02. 2020 08.03
+7
Ce je bil prvi polcas zanic je bil drugi za odtenek bolje...v italiji pac ne mores pricakovati lepe tekme,igrajo samo na rezultat...ampak mislim da jim tokrat ne bo ratalo....na kampnou jih bo barca raztegnila po igriscu ko cigumi,vsaj upam na to
apodgra
26. 02. 2020 08.00
+1
Težko je igrati proti bunkerju in tu ima Barce velike težave. Žoga vse prepočasi kroži okrog bunkerja in zato so male možnosti ,da se pride do gola. Če je Messi spredaj ,potem žoge ne pride no njega in če igra v vezni vrsti , potem ni nikogar ,ki ni žogo znal poriniti v mrežo. Povrhu še pa neumnosti z dobljenimi kartoni. Dolgočasna in nezanimiva igra. Če želiš uživati v nogometni igri moraš gledati angleško igo. Mladim igralcem Barce se pozna , da nimajo dovolj kilometrine , in delajo vse preveč ampak. Tudi Buqets , Rakitič nista izjemi.
DR.Fejsbuk
26. 02. 2020 08.09
+4
Točno tako, angleži so včeraj neizmerno uživali v predstavi bavarcev v londonu!
mmickica
26. 02. 2020 09.05
+4
ha ha ha..., messi bog ... , Je pa bila verjetno res veliko bolj zanimiva tekma!