Liga prvakov

PSG in Mourinho na istem bregu: Pogovori so že nekaj časa v teku

Pariz, 08. 05. 2023 12.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
M.J., STA
Komentarji
4

Po informacijah televizijske postaje RMC Sport naj bi se pri pariškem nogometnem prvaku PSG zanimali za zvezdniškega trenerja Joseja Mourinha. Športni direktor PSG Luis Campos naj bi bil prepričan, da je njegov portugalski rojak najboljša izbira, da z načrtovano kadrovsko spremembo popelje klub v težavah do tako želenega uspeha.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Po poročanju RMC Sport naj bi Jose Mourinho oziroma njegovi bližnji zanikali neposredna pogajanja s trenerjem, ki ima pogodbo z italijansko Romo še do sredine leta 2024. Namesto tega se Luis Campos pogaja z Mourinhovim agentom Jorgejem Mendesom. Nadaljevanje dela trenerja Christopheja Galtierja, ki pariško ekipo vodi šele od lanskega poletja, je malo verjetno po zgodnjih izpadih iz Lige prvakov in francoskega pokala. "Naše informacije so drugačne in govorijo v smeri, da so pogovori že nekaj časa v teku in nikoli niso bili prekinjeni ali končani," trdi vselej dobro obveščeni časnik Corriere Dello Sport, ki pa dodaja, da mora biti za realizacijo posla izpolnjena vsaj ena predpostavka. "Če se Roma ne uvrsti v Ligo prvakov za naslednjo sezono, kar je v tem trenutku malo verjetno, potem je usoda Mourinha v večnem mestu zapečatena in bo bržkone po sezoni odšel," so prepričani pri uglednem italijanskem športnem časniku.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

PSG je v nedeljo s 3:1 premagal že izpadlo ekipo Troyes in ima na lestvici štiri tekme pred koncem francoskega prvenstva šest točk prednosti pred najbližjim zasledovalcem Lensom.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

McGregor---
08. 05. 2023 15.08
+2
Ne maži si imena, ostani v Rimu
Pagliaccio 46
09. 05. 2023 13.38
+0
Kako bi si pa Mourinho lahko bolj umazal ime ? Trener , ki je z odpravninami zaslužil približno podobno kot s treniranjem ?
janez7777
08. 05. 2023 14.29
+0
Campos, ki nima pojma o fuzbalu, bi pripeljal Joseja, katerega vzdevek v nogometnih krogih je Virus. PSG bo potem lahko tekmoval za lovoriko najslabšega kluba..😆😆
alam12
08. 05. 2023 13.07
+6
Še zmeraj imajo možnost, da se uvrstijo skozi ligo Evropa, seveda če zmagajo.. Lp