Liga prvakov

PSG odpihnil Real, Dinamo visoko premagal Atalanto, Bayern brez težav mimo Crvene Zvezde

Pariz, 18. 09. 2019 22.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 8 min

Poleg obračuna med Juventusom in Atleticom iz Madrida je bilo na nogometnih zelenicah širom Evrope odigranih še preostalih sedem tekem sredinega sporeda Lige prvakov. Bayern ni imel večjih težav s Crveno Zvezdo, PSG je na domačem terenu odpihnil Real, Dinamo našega Petarja Stojanovića pa je z visokih 4:0 premagal Atalanto Josipa Iličića.

Več videovsebin
  • Iz 24UR: Dinamo visoko premagal Atalanto
    02:11
    Iz 24UR: Dinamo visoko premagal Atalanto
  • Vrhunci tekem Lige prvakov - Prvi del
    15:28
    Vrhunci tekem Lige prvakov - Prvi del
  • Vrhunci tekem Lige prvakov - Drugi del
    10:03
    Vrhunci tekem Lige prvakov - Drugi del

Bayer Leverkusen – Lokomotiva Moskva
Drugi obračun skupine D se je odvijal v Leverkusnu, kjer je domači Bayer gostil moskovsko Lokomotivo. Domači so bili v vlogi favorita, a njihova popotnica ni bila najboljša, saj je bila prejšnji konec tedna s kar 4:0 boljša dortmundska Borussia. Domači so veliko upov polagali v mlado obetajočo navezo Leon Bailey-Kai Havertz, a so prvi povedli domači, ko je v 16. minuti zadel slovenski znanec Grzegorz Kyrchowiak. Že v naslednjem napadu bi bilo lahko vodstvo gostov še višje, a je bil Rifat Zhemaletdinov premalo natančen. Pobudo so nato končno prevzeli domači, ki so izenačili tudi z nekaj sreče. Strel Kaia Havertza je v 25. minuti v lastno mrežo preusmeril Benedikt Howedes. Kljub temu da so imeli gostje v prvem polčasu zgolj 28-odstotno posest žoge v svojih nogah, pa jih to ni oviralo, da so na odmor odšli s prednostjo. V 37. minuti je napako Lukasa Hradeckyja izkoristil Dmitri Barinov, ki je zadel nebranjeno mrežo. Domači so v drugi polčas znova šli z izjemnim tempom, dvakrat je bil blizu Havertz, a sta bila oba njegova poskusa z glavo blokirana. V zaključku srečanja je poskusil še Kevin Volland, a je bil na mestu Guilherme.

Grzegorz Kyrchowiak je izkoristil podajo Joaa Maria in Lokomotivo povedel v vdostvo v 16. minuti.
Grzegorz Kyrchowiak je izkoristil podajo Joaa Maria in Lokomotivo povedel v vdostvo v 16. minuti. FOTO: AP

Olympiakos – Tottenham
Lanskoletni finalisti nove sezone Lige prvakov niso začeli najbolje, saj se iz Pireja vračajo zgolj s točko, kaj lahko pa bi se zgodilo, da bi domačim po zaostanku z 2:0 uspel popolni preobrat. Začetne minute so pripadle domačim nogometašem, ki so tudi prvi zapretili. V 18. minuti je Miguel Guerrero stresel vratnico po strelu iz neposredne bližine. Gostje pa so se slabih deset minut kasneje razveselili prvega zadetka na tekmi. Yassine Meriah je v kazenskem prostoru zrušil Harryja Kanea, ki je prevzel odgovornost in svojo ekipo popeljal v vodstvo. V Pireju so zavladali gostje, ki so zgolj tri minute kasneje znova zadeli. Po zmedi na sredini igrišča je v protinapad krenil Ben Davies, v sredini našel Lucasa Mouro, ki je natančno zadel ob levi vratnici. To sta bila tudi edina strela v okvir vrat, ki so ju zmogli Londončani v prvem polčasu. Veliko bolj podjetni so bili domači, ki so jih zbrali osem, eden izmed njih pa je v 44. minuti našel svoj cilj, ko je po lepi akciji v polno meril Daniel Podence. V nadaljevanju ni bilo treba veliko čakati, da se je mreža Tottenhama znova zatresla. Gianluca Rocchi je ob prekršku Jana Vertnogehna na robu kazenskega prostora še drugič na srečanju pokazal na belo točko, ki jo je uspešno izvedel Mathieu Valbuena. Kot da bi drugi prejeti zadetek streznil goste, so ti znova prevzeli pobudo na terenu, a se rezultat do konca srečanja, kljub lepi priložnosti Dele Allija in Erika Lamela, ni spremenil.

Mathieu Valbuena je iz najstrožje kazni v 54. minuti postavil končni rezultat srečanja v Pireju.
Mathieu Valbuena je iz najstrožje kazni v 54. minuti postavil končni rezultat srečanja v Pireju. FOTO: AP

Bayern München – Crvena Zvezda
Crvena Zvezda je v bavarsko prestolnico pripotovala v absolutno podrejeni vlogi, a so Beograjčani v prejšnji sezoni pokazali, da za nikogar ne bodo topovska hrana. V prvem polčasu so gledalci na Allianz Areni pričakovano spremljali enosmerni promet, najlepšo priložnost pa so dobili v 21. minuti, ko je žoga po strelu novinca v Münchnu Philippa Coutinha švignila nekaj centimetrov nad vrati Milana Borjana. Bavarci so svojo premoč vendarle kronali v 34. minuti, ko je predložek Ivana Perišića izkoristil Kingsley Coman, ki je dosegel tretji gol v letošnji sezoni. V drugem polčasu so se priložnosti za domače kar vrstile. Najprej je prečko stresel Corentin Tolisso, v naslednjem napadu je Perišić nastreljal Borjana, Hrvat pa je v 65. minuti še stresel okvir vrat srbskega vratarja, Robert Lewandowski pa je iz neposredne bližine meril prek vrat. Najlepšo priložnost za Crveno Zvezdo je v 78. minuti srečanja zapravil Marko Marin, ki je z roba kazenskega prostora meril v oddaljenejši kot vrat Manuela Neuerja in zgolj za las zgrešil želeni cilj. Srbe je dokončno pokopala lastna napaka, ko se je po nespretnosti Nemanje Milunovića Lewnadowski iz neposredne bližine zgolj porinil mimo Borjana. S tem pa nemški prvaki še niso rekli zadnje, saj so v prvi minuti sodnikovega dodatka še tretjič zatresli srbsko mrežo. Hitro podajo Thiaga Alcantare iz prostega strela je v gol preusmeril Thomas Müller.

Kingsley Coman je začel strelski pohod Bavarcev.
Kingsley Coman je začel strelski pohod Bavarcev. FOTO: AP

PSG – Real Madrid
Dvanajstkratni evropski prvaki so v Pariz pripotovali, vedoč, da v francoski prestolnici sploh še niso izgubili. Ob zadnjem srečanju med kluboma se je tretjeuvrščena ekipa španskega državnega prvenstva veselila zmage z 2:1, ko sta zadela Cristiano Ronaldo in Casemiro. Domači so v srečanje šli mnogo bolj odločneje in se zasluženo prvi veselili. Za svoj nekdanji klub je bil usoden Angel di Maria, ki je s strelom na bližnjo vratarjevo vratnico premagal Thibauta Courtoisa. Real je zapretil preko Edena Hazarda, a je bil Belgijec v 16. minuti premalo natančen. Najboljši posameznik Reala v letošnji sezoni pa je na sceno stopil v 32. minuti. Gareth Bale je s približno 25 metrov izvajal prosti strel in cilj zgrešil za nekaj centimetrov. Kdor ne da, dobi. Že v naslednji minuti je drugi zadetek na tekmi dosegel di Maria, ki je z lepo odmerjenim strelom ob levi vratnici še drugič premagal Courtoisa. S tem pa dogajanja na Parku Princev ni bilo konec. V 35. minuti je goste z zadetkom v igro vrnil Bale, a je bilo Anthonyju Taylorju po pregledu videotehnologije sporočeno, da je Valižan igral z roko. Di Maria bi se lahko po dobri uri srečanja veselil hat-tricka, a je njegov strel končal visoko preko gola. V 70. minuti je svoj debitantski nastop v dresu belega baleta v Ligi prvakov vpisal Luka Jović. Sedem minut kasneje so se Madridčani začeli veseliti po strelu Karima Benzemaja, a je bil tudi njihov drugi zadetek na srečanju razveljavljen. Tokrat zaradi prepovedanega položaja francoskega napadalca. Francoski prvaki so do konca srečanja nadzorovali dogajanje na zelenici, v 91. minuti pa je Thomas Meunier zgolj še potrdil zmagovalca.

Angel di Maria je mrežo svojega nekdanjega kluba nocoj zatresel dvakrat.
Angel di Maria je mrežo svojega nekdanjega kluba nocoj zatresel dvakrat. FOTO: AP

Club Brugge – Galatasaray
Močno okrepljeni Galatasaray se je na gostovanje v Belgijo odpravljal po dveh zaporednih zmagah v turškem državnem prvenstvu, Brugge pa je aktualnega turškega prvaka pričakal kot vodilni belgijski klub. Na stadionu Jan Breydel so srečanje bolje začeli domačini, ki so zapretili preko Mateja Mitrovića v 19. minuti, a je Hrvatov strel z glavo bil premalo natančen. Nasploh je prvi del srečanja pripadel Bruggeu, ki je nizal priložnosti, najbližje pa je bil Federico Ricca, ki je v 35. minuti stresel vratnico. Začetek drugega polčasa je prav tako pripadel domačim, ki so bili blizu uspeha preko Emmanuela Dennisa in Davida Okerekeja, a se je dvakrat izkazal Fernando Muslera. Gostje iz Turčije so bili v podrejenem položaju, a povsem brez priložnosti niso bili. Sofiane Feghouli je z roba kazenskega prostora meril previsoko, zadnja omembe vredna priložnost na srečanju pa je pripadla japonskemu veteranu Jutu Nagatomu, a je z velike oddaljenosti meril levo od vrat Simona Mignoleta.

Sofiane Feghouli in soigralci so se morali v Belgiji zadovoljiti s točko.
Sofiane Feghouli in soigralci so se morali v Belgiji zadovoljiti s točko. FOTO: AP

Dinamo Zagreb – Atalanta
Atalanta našega Josipa Iličića je v prvem krogu Lige prvakov gostovala na zagrebškem Maksimirju. Italijani so v hrvaško prestolnico ob krstnem nastopu v najmočnejšem klubskem nogometnem tekmovanju prihajali polni samozavesti, a doživeli hladen tuš, ko je domače že v 10. minuti v vodstvo po podaji drugega Slovenca na tekmi, bočnega branilca Petarja Stojanovića, popeljal Marin Leovac. Tu pa se ofenziva aktualnega hrvaškega prvaka ni končala. Nekdanji član Celja Mislav Oršić je gostom iz Lombardije povzročal nemalo težav, v 31. minuti pa je izkoristil podajo Leovaca in z roba kazenskega prostora matiral vratarja Pierluigija Gollinija. Šokirani gostje si še niso opomogli, ko so Zagrebčani znova zadeli. V protinapad je krenil Dani Olmo, na desni strani igrišča našel Stojanvića, ki je s predložkom na drugi vratnici našel Arijana Ademija, ki je nesebično žogo vrnil v sredino proti Oršiću, ki mu ni bilo težko zatresti nebranjene mreže. Gollini je moral v 68. minuti znova pobrati žogo iz svoje mreže, ko je po podaji Kevina Theophila-Catherina še tretjič na srečanju zadel Oršić. V zadnjih minutah srečanja so bili nevarni tudi gostje, a sta bila Mario Pašalić in Duvan Zapata premalo natančna.

Mislav Oršić je lastnoročno odločil na srečanju na Maksimirju.
Mislav Oršić je lastnoročno odločil na srečanju na Maksimirju. FOTO: AP

Shakhtar – Manchester City
Drugi obračun skupine C je bil zaradi varnostnih razlogov odigran v Kharkivu, gostje iz sinjemodrega dela Manchestra pa so brez večjih težav prišli do zmage. Dominantna predstava v prvem polčasu je proizvedla dva zadetka, obakrat pa je udarila naveza Riyad Mahrez-Ilkay Gündogan. Manchester City je že vse od samega začetka vršil pritisk na zadnjo vrsto Ukrajincev, ki so le s težavo prihajali do priložnosti, dokaz o njihovi podrejenosti pa je en sam strel v okvir vrat v prvih 45 minutah. Že pred prvim zadetkom pa so bili gostje izjemno blizu le-tega preko Gabriela Jesusa, veselje pa je Brazilcu preprečil eden izmed domačih branilcev. Nato pa sta na sceno stopila Alžirec in Nemec in po lepi podaji slednjega je za veselje gostujočih navijačev poskrbel prvi. V 38. minuti sta vlogi zamenjala. Po prodoru z desne strani igrišča je Mahrez s podajo v sredino našel Gündogana, ki se je sprehodil do vrat in iz neposredne bližine matiral Andrija Pyatova. Gostje so v drugem polčasu stopili na žogo in zgolj nadzorovali potek srečanja, v 75. minuti pa preko Jesusa zabili še zadnji žebelj v krsto ukrajinskega prvaka.

Ilkay Gündogan je bil najboljši posameznik srečanja v Kharkivu.
Ilkay Gündogan je bil najboljši posameznik srečanja v Kharkivu. FOTO: AP

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (115)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Fcchelsea Blue
19. 09. 2019 19.59
+2
Škoda k so prodal navasa biu je res pravi golman ne pa nek corutuisa. Bleda predstava reala. Di Maria usa čast lepa igra. Ni Ronalda ni golov
Brgolino
19. 09. 2019 14.40
+7
Trenutno najvecja tezava reala sta VAR in prodaja Ronalda...druge probleme bodo scasoma ze resili...tudi barca ima tezave ampak oba kluba se bosta pobrala ker sta enostavno najvecja...
random15
19. 09. 2019 13.17
-5
Vsi ki ste govorili da bo Dinamo kanta za napucavanje ocitno ne veste kaj je Hrvaški nogomet in zgodovina ;)
grozjak
19. 09. 2019 13.54
+1
JackSSparowww
19. 09. 2019 11.39
+11
Real Madrid minus CR7 = Ferrari brez motorja.
apodgra
19. 09. 2019 12.35
-1
Lahko tudi malo drugače . Namesto minusa uporabi plus.
alien8potnik
19. 09. 2019 11.26
+15
di maria pa ima zadoščenje. mu privoščim. res so ga brez veze prodali takrat. za rm je igral izjemno. čestitke psg. kaj šele bi bilo, če bi igrali mbappe, cavani, ney. dizaster, res. bomo morali biti še nekaj časa potrpežljivi, preden se rm spet vzpostavi. kakor koli - v dobrem in slsabem, vedno real madrid!
igyyp
19. 09. 2019 12.29
+8
Alien: tudi jaz sem mu privoščil, še najbolj pa Navasu, kaj ta naši Perez počne, vse kar je bilo čara v RM je ta spaka uničila gradbinska. Normalno da ostajamo navijači RM vedno, sam ogromno napak bi se dalo izničit, ne pa da spet lovke lovimo, in se obešamo za zadnje nitke.
alien8potnik
19. 09. 2019 12.38
+8
ja, navasu pa itak :) imamo to krotovilo od courtoisa, ki ne naredi nič presežnega. imeli smo navasa, ki je zame genialec. grozno.
igyyp
19. 09. 2019 13.02
+5
Alien: pa mrtvega kota ne zapre 1 gol. 2 gol akcija iz leve on stoji 4m stran od leve vratnice. 2metrski konj, z tunelom med nogam. Pri tretjem zadetku žal ni bilo kaj storit, tle je bil popoln kiks vezne in obrambe RM. Za prva dva gola pa sigurno trol na madridskih vratih.
alien8potnik
19. 09. 2019 14.56
+2
jp. navas bi to branil, grem stavit. obup od obupa.
Madridista1902
19. 09. 2019 16.59
+4
Sigurno bo potrebnih nekaj sezon da se vrnemo na stara pota
uporabnica1
19. 09. 2019 11.25
+5
A se ni Ramos nekaj hvalil, da lahko tudi on osvoji zlati čevelj? Haha, tudi če bi včeraj igral, s svojo igro ne bi nobenega navdušil
alien8potnik
19. 09. 2019 11.24
+6
dobesedno odpihnil nas je. katastrofa. ampak nisem presenečen. madrid jev razštelan. zizou ga kar biksa. ne najde sistema. skoz eksperimentira. tako se ekipa ne bo uigrala. sploh ne novi igralci. cr7 ... kje si?
Styria
19. 09. 2019 11.14
+3
Aleš N.
19. 09. 2019 11.07
-2
g in k...za pametne
Aleš N.
19. 09. 2019 11.07
+5
A ja...kje pa so uni psi: trend, zapirač in ostala sodr.a?Čim prej poiskat novi klub za navijat, od tega belega dre.a nič več ne bo.
igyyp
19. 09. 2019 12.33
+6
TheJustice: Trenda01, ne omenjaj tu, on je večinoma analitik, statistik, ni pa hejter barce, seveda če mu kdo živca ne dvigne, tako kot lahko vsem nam na eni ali drugi strani. Običajno pa postreže z nakupi, prestopi, informaciji, redko kdaj pa od njega najdem neko hejterstvo.
Aleš N.
19. 09. 2019 11.05
+4
Pred časom sem zapisal da real ne vidi lovorike dokler je VAR-a.Čedalje bolj sem v to prepričan.Če ne bi bilo VAR-a bi real včeraj ali remiziral ali celo zmagal.
Madridista1902
19. 09. 2019 10.53
+12
Bojim se da se real spreminja v ac milan
Castrum
19. 09. 2019 10.38
+11
Lepa zmaga Dinama, bravo. Atletiko pa z veliko sreče....uf....
mariomandzukic
19. 09. 2019 10.13
-30
Dominacija nad dominacijo.. Naslednje leto na EP gremo po zlato..
Castrum
19. 09. 2019 10.38
+17
mario, naslednje leto vas sploh ne bo več - bankrot!
grozjak
19. 09. 2019 10.39
+12
Se bo treba najprej uvrstiti.......z Rakitičem, Modričem,Mandžukičem itd, ki v glavnem peglajo klop za rezerve, bo kar težka.....Bom pa navijal, če se jim posreči.........
mariomandzukic
19. 09. 2019 13.17
-7
Rakitic,Modric,Mandzo so v lanski sezoni odigrali najvec tekem,svojih ekip..starteri niso bli sam takrat ko so bli poskodovani..nc,bat,tud lani je blo isto,ampak ko pridejo elclasici,knock aut liga prvakov,se ve kdo je ta glavn
antayla
19. 09. 2019 10.01
+3
Barca ni motivirana, ko je Real slab. Dejstvo
Carrasco
19. 09. 2019 10.00
+3
Chelsea je dobil penal Atletico pa ne. Agnelli je prijatelj Čeferina prideta v najlepše mesto na svetu
265004
19. 09. 2019 09.53
-1
joooooj ta VAR,kaj nam dela!!!!
Die einemaister
19. 09. 2019 09.59
+12
Ja, imate srečo, da se ga ne uporablja od sezone 13/14 dalje, sicer bi vohali morda eno CL.
igyyp
19. 09. 2019 10.01
+12
Pri RM je vse drugo narobe, ne samo var, saj sem že spodaj napisal predzadnji 2 sezoni je bil Real močna ekipa, kljub VAR bi zabijal, pa tudi če bi katerega razveljavili bi real grizu naprej. Zdaj pa še neregularnega težko zabijejo. Če se pa spomnim tekme ko je Madžar sodu, takrat je šlo pa še meni na bruhanje.
igyyp
19. 09. 2019 10.11
+12
Maister: Sam spomni se tekme Barca - PSG. Se mi zdi da bi tam bil tudi var potreben, pa v ključnih tekmah, da bi prišli do finala, ste tudi pokleknili, pa kljub VAR-u. Tudi lani. Ne krivi vedno REal, in sodnike,ker sam veš, da je sodniška zadnja, in mi kot navijači lahko samo opazujemo, pa če je prav al neprav. Pa brez zamere, samo mnenje.
NIX50
19. 09. 2019 10.17
+4
Vse FER... kaj se ti spet treseš?! 1. gol je bila roka, 2. gol čisti offside! Saj poznaš pravila, ne? ... glede na to kok se vedno napenjaš med komentarji XD
265004
19. 09. 2019 10.19
+5
upam da razumete mal sarkazma in se ne vžigate na vsako objavo....peace brothers ....
igyyp
19. 09. 2019 10.29
+4
NIX50: To leti na mene? Kdo je pa reku da ni bila roka, in da ni bilo prepovedanega položaja. Sojenje je bilo v piko, jaz sem samo VAR omenu, in nič druzga.
NIX50
19. 09. 2019 10.44
+2
Ne nate, na 265004. Ampak on pravi, da je bil ''samo'' sarkazem. Moj komentar je v tem primeru brez-predmeten... vzamem nazaj :)
igyyp
19. 09. 2019 10.54
+3
Nix50&264005: mal heca mora bit. Če gledamo prvi krog, vse se bo še 100x obrnilo, glavno da se mamo fajn 😁
Die einemaister
19. 09. 2019 11.16
+1
Dej no igy, sedaj boš ti eno tekmo Barca:PSG primerjal z usem, kar so spregledali Realu, od evidentnih Offsajd golov, dalje, do piskanja penalov v zadnjih sekundah itd. In to na useh pomembnih tekmah, od 1/4 finala dalje.
igyyp
19. 09. 2019 11.57
+2
Maister: nisi razumel mojega namena, ne izpostavljam, ene tekme, ampak veliko jih je bilo na obeh straneh, samo bistvo, sodniška vedno zadnja z VAR ali brez njega. In vse kar je bilo je prepozno sedaj. Zdaj je VaR, naj ekipe dokažejo, da znajo zadevat pošteno. Hotel sem ti rečt prvo tekmo ste nabil redse 3:0 bil var a ne. Drugo izgubil 4:0 bil var. Sodniki krivi.
igyyp
19. 09. 2019 12.24
Maister: sicer pa to je pogovor med nama dvema navijačema, brez hejtanja sam razmišljanje. Jaz eno ti drugo, vse v prijateljskem odnosu. Lep dan še naprej.
drimtim
19. 09. 2019 09.53
+5
Eni so tako zaprti da bo potrebno odvajalo.Karma hitro pride.Končno pravica z varom eni pa v jok.
uporabnica1
19. 09. 2019 09.51
+5
Bravo PSG in Bayern 👏
grozjak
19. 09. 2019 09.09
+30
Kaj porečete ob izjavi Obreza, da bi Real ob veljavi VAR sistema v preteklosti zelo težko osvojil katero od osvojenih lig prvakov. Dva upravičeno razveljavljena gola na eni tekmi, ki sta bila na prvi pogled čisto regularna, pa data misliti prav vsakomur, kajne?......Pa odmislimo to, da je spoštovani komentator goreč navijač Barce..... moj komentar, prosim, ne vzeti kot provokacijo, zanima me mišljenje tudi realovih navijačev.....
hirajem
19. 09. 2019 09.22
+7
Real ne bi mel 5ih Lp ce bi skozi zgodovino uporabljali VAR, Barcelona pa verjetno nobene!
jaztvojanočnamora
19. 09. 2019 09.26
+11
Cr, a ti je mamica za zajtrk pripravila preveč špinače in se počutiš kot Popaj? Pa saj veš, da taki kot je Obrez tepejo takšne kot si ti in tvoj fant kristijano takrat ko imajo čas.
uporabnica1
19. 09. 2019 09.40
+18
Real je odličen klub, ima največ naslovov v LP, ampak treba pa tudi po resnici povedat, da Real je imel velikokrat sodniško pomoč
265004
19. 09. 2019 09.42
+19
cr7realnajprej to da spoštuj take ljudi kot je Obrez ki v življenju nekaj so....Ko boš prilezel iz osnovne šole in se odločil za svoj poklic,upaj da boš vsaj tolk uspešen kot je Obrez.Ti Obrezu nimaš kej govort ker nimaš besednega zaklada(to se vidi po tvojih postih tu gor)Zato upam da boš letos zmogel narediti bralno značko in da boš obiskoval predmet družbeno moralne vzgoje,kjer se boste pogovarjali o ne nasilju v družbi in tudi spolnosti.Ker,ko ga boš prvič namočil bodo tudi tvoji hormoni mal bolj sproščeni...lp
igyyp
19. 09. 2019 09.50
+7
Berglander: zdaj o tem vlečt za nazaj je itak nesmoterno, prav da je sedaj VAR in da se vse pravilno ugotovi. Se pa spomnim tekme zelo dobro, ko je sodil Madžar Kassai al karkoli že. Takrat je bilo pa še meni nerodno. Sigurno je pa še bilo kaj, ampak to so pretekla obdobja. Zdaj je treba zmagovat klub VAR-u. Pa tudi prejšnje ekipe Reala so bile dobre, tudi če bi razveljavili zadetke, bi real vseeno zadel kakšnega regularnega. Zdaj pa še neregularnega težko. Tako da brez besed.