Liga prvakov

Pochettino: Pred dvajsetimi leti sem bil kapetan kluba, sedaj sem trener. To so uresničene sanje

Pariz, 24. 07. 2021 16.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Trener Paris Saint-Germaina Mauricio Pochettino je podaljšal pogodbo za eno leto, do leta 2023. Nekdanjega trenerja Espanyola, Southamptona in Tottenhama so sicer po slovesu Zinedina Zidana, ne prvič v karieri, povezovali tudi s klopjo madridskega Reala. Kot vemo, se je na klop galaktikov vrnil Italijan Carlo Ancelotti, Pochettino pa bo še naprej poveljeval Parižanom. Argentinec želi s serijskimi francoskimi prvaki za vsako ceno osvojiti Ligo prvakov.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Argentinec Mauricio Pochettino, ki je prispel januarja 2021 po slovesu Thomasa Tuchela, je sicer v elitni francoski ligi PSG v novi sezoni popeljal na končno drugo mesto, naslov je osvojil Lille, tudi v Ligi prvakov Parižani niso dosegli cilja ter so se zaustavili v polfinalu, osvojili pa so, kot piše STA, nogometni pokal Francije. "Resnično sem zelo vesel zase in tudi za sodelavce," je dejal Pochettino, nekdanji kapetan PSG. "Za nas je zelo pomembno, da čutimo samozavest kluba in dali bomo svoj maksimum, da bodo navijači ponosni na Paris Saint-Germain. Zato bomo svoje cilje poskušali doseči skupaj, kot eno. Pred dvajsetimi leti sem bil kapetan tega kluba, danes pa sem trener. To so uresničene sanje," je za klubsko spletno stran še dejal strateg Parižanov.

Neymar in Mauricio Pochettino
Neymar in Mauricio Pochettino FOTO: AP

Nekdanjega trenerja Espanyola, Southamptona in Tottenhama so sicer po slovesu Zinedina Zidana, ne prvič v karieri, povezovali tudi s klopjo madridskega Reala. Kot vemo, se je na klop galaktikov vrnil Italijan Carlo Ancelotti, Pochettino pa bo še naprej poveljeval Parižanom.

Koronavirus pasica nova
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pjanček
24. 07. 2021 19.37
+1
težko mu bo uspelo. v klubu moraš imeti avtoriteto, pri PSG pa so igralci bistveno nad njim. Ista zgodba je bila v Chelsea. Tuchel je prišel kot zvezda.