Liga prvakov

'Ko ga slišim govoriti, se spomnim Tottija, Raula, Buffona, Xavija ...'

Madrid, 18. 09. 2018 15.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Branilec naslova Real Madrid pot proti že četrti zaporedni in skupno štirinajsti evropski kroni začenja v sredo na domačem obračunu z AS Romo. Kapetan Sergio Ramos je bolj kot z izjavami o Italijanih pred tekmo "zablestel" z nekaj ostrimi izjavami na račun Atleticovega napadalca Antoina Griezmanna.

Ramos (na fotografiji) je s soigralci "vladar Evrope" že skoraj tri koledarska leta.
Ramos (na fotografiji) je s soigralci "vladar Evrope" že skoraj tri koledarska leta. FOTO: AP
Prenos tekme med Realom in AS Romo si boste lahko v sredo od 20.45 naprej ogledali na Kanalu A in VOYO.

Kapetan madridskega Reala Sergio Ramos se je pred prvo tekmo nove sezone skupinskega dela Lige prvakov lotil napadalca mestnega tekmeca Atletica, francoskega reprezentanta Antoina Griezmanna. Španski branilec se je ostro odzval na besede Francoza, ki je v nedavnem intervjuju izjavil, da ga je potrebno zaradi predstav v zadnjih sezonah priključiti v izbrano družbo najboljših nogometašev na svetu ‒ Cristiana Ronalda in Lionela Messija.

"Dobro vprašanje," je pred tekmo z Romo v Madridu na vprašanje o izjavah Griezmanna dejal Ramos in nadaljeval s španskim pregovorom: "Nevernost je vedno zelo pogumna. Ko slišim govoriti tega fanta, se spomnim igralcev, kakršni so bili (Francesco) Totti, Raul (Gonzalez), (Gianluigi) Buffon, (Iker) Casillas, (Paolo) Maldini, Xavi (Hernandez) ali (Andres) Iniesta, ki so osvojili vse naslove, a nimajo zlate žoge. Vsak lahko govori kar hoče, toda (Diego) Simeone, (Diego) Godin ali Koke mu morajo svetovati glede vrednot, ki bi mu prišle še kako prav. Kljub temu menim, da je izvrsten igralec." 

Fotografija, ki je najverjetneje močno vplivala na Ramosov izbruh Griezmann jo je objavil po zmagi na avgustovski tekmi evropskega superpokala proti Realu (4:2):

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Finale na Wandi Metropolitano dodatna motivacija
Real se v tekmo z Italijani, ki so v minuli sezoni v izpadli šele v polfinalu proti Liverpoolu, podaja z izjemno prevlado v najelitnejšem evropskem tekmovanju, kjer je aktualni prvak že kar 843 dni.

"Mister (trener, op. a.) nam je omenil ta podatek, v ponos nam je, a to, kar smo prikazali v zadnjih treh letih, je tudi odgovornost. Ti naslovi niso slučaj, moramo ohraniti ambicioznost in željo, da smo še naprej najboljši v Evropi," je dodal Ramos.

"Finale na Wandi Metropolitano? Ne glede na to, kje bo finale, je naloga Madrida, da brani naslov, to, da bo finale na zelenici našega direktnega nasprotnika, pa bo še dodatna motivacija."

Real Madrid : Roma
Real Madrid : Roma FOTO:
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Fuzbaler
18. 09. 2018 21.05
+1
Tu se strinjam z Ramosom,mislim da nista le Messi in Ronaldo boljsa od Griezmana..
KavčStrokovnjak
18. 09. 2018 16.57
-4
Ampak tip je res legenda. Če pogledaš tatooje od Messija in potem od Ramosa je Leo totalen brezveznik z bednimi tatuji, Sergio pa C A R.
ehjaehja
18. 09. 2018 16.05
+11
Lepo mu je povedal da se nima za kej pritoževati šah večje legende od njega recimo RAUL ni dobil zlate žoge:))
dark horse
18. 09. 2018 15.52
+10
A se ta pajac zaveda koliko svetlobnih let je oddaljen od igralcev ki so njemu primerljivi??? Maldini,baresi,thiago Silva pa nastevam lahko do jutri potem mogoče on pride na vrsto
KavčStrokovnjak
18. 09. 2018 16.55
+3
hokej11
18. 09. 2018 15.42
+14
Ti naslovi niso slučaj, seveda niso slučaj, so plod sodnikov, to se pa ja ve ampak Ramos se dela nevednega
Kollerik
18. 09. 2018 15.31
+6
Ramos je spet postal zelo pogumen, saj je čefo s skenclanjem grožnje VAR-a zrihtal še eno zlato sezono za bele piščalke....
KavčStrokovnjak
18. 09. 2018 16.56
-1
SR ima samozavest serijsko. Ne razumem pa tvojega komentarja. Bi šlo še v slovenskem jeziku?
Kollerik
18. 09. 2018 19.51
+1
... preveč si brihten...to je tvoj problem...rabiš za tole tudi prevod?