Liga prvakov

Juve brez poškodovanega Mandžukića na Old Traffordu

Manchester, 22. 10. 2018 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V poslastici tretjega kroga skupinskega dela Lige prvakov se bosta na Old Traffordu pomerila Manchester United in Juventus. Obe moštvi sta med vikendom v ligaškem tekmovanjum, na generalki pred medsebojnim dvobojem v Manchestru, iztržili le točko.Tekmo med dvema velikanoma evropskega nogometa si lahko ogledate v torek, 23. oktobra, ob 20.45 na Kanalu A in VOYO.

Obe moštvi v državnih prvenstvih niso odigrali po željah, rdeči vragi so prejeli zadetek v izdihljajih tekme proti Chelseaju v Premier League, stara dama pa je proti Genovi oddala prvi dve točki v Serie A. Iz tabora stare dame je prišla še ena slaba novica za navijače, saj na obračunu Lige prvakov na Old Traffordu trener Massimiliano Allegri ne bo mogel računati na napadalca Maria Mandžukića. Hrvaški reprezentant zaradi poškodbe gležnja ne bo mogel pomagati soigralcem, poškodoval se je na ponedeljkovem treningu, je klub sporočil na uradni spletni strani in ne bo odpotoval v Manchester. Hrvat je na 10 tekmah v vseh tekmovanjih dosegel štiri gole za Juventus.

Napadalni dvojec Juventusa Mario Mandžukić in Cristiano Ronaldo.
Napadalni dvojec Juventusa Mario Mandžukić in Cristiano Ronaldo. FOTO:
Rdeči vragi po tekmi s Chelseajem na Stamford Bridgeu niso skrivali razočaranja. Zmaga se jim je le za las izmuznila iz rok, zadetek za končnih 2:2 je namreč šele v 97. minuti dosegel Ross Barkley. Modri so sicer povedli po zadetku Antonia Rudigerja, pri katerem se lahko del krivde pripiše tudi Paulu Pogbaju, ki je prepozno opazil Nemca. Kljub začetni napaki je vragom uspelo v drugem polčasu storiti preobrat po zaslugi Antonia Martiala, a je njihovo veselje v zadnjem napadu izničil Barkley.

Zadetek Rossa Barkleyja, ki je poskrbel za eksplozijo na Stamford Bridgeu. Eksplodiralo pa je ne le občinstvo, temveč tudi Mourinho, ki je poskrbel za nov incident in stekel za pomočnikom modrih, ki je pred tem proslavljal pred klopjo Uniteda.
Zadetek Rossa Barkleyja, ki je poskrbel za eksplozijo na Stamford Bridgeu. Eksplodiralo pa je ne le občinstvo, temveč tudi Mourinho, ki je poskrbel za nov incident in stekel za pomočnikom modrih, ki je pred tem proslavljal pred klopjo Uniteda. FOTO: AP

Obračun med Manchester Unitedom in Juventusom si boste v torek, 23. oktobra, ob 20.45 lahko ogledali tudi na Kanalu A in VOYO.

"Nogometaši delajo napake, jaz se raje osredotočim na predstavo vso tekmo," je v bran francoskemu reprezentantu stopil Jose Mourinho, ki je sicer pohvalil vezno linijo Uniteda, prav tako je tudi napad po njegovem mnenju opravil fantastično delo. "Ekipa je bila odlična, tako se moramo osredotočiti na raven igre in pozabiti na slab rezultat. Menim, da smo si zaslužili več kot remi, a je, kar je," je prepričan strateg rdečih vragov, ki se je z varovanci znašel pred velikim izzivom.

V tretjem krogu skupinskega dela Lige prvakov na Old Traffordu gostuje Juventus, ob tem pa si v Manchestru želijo, da bi prikazali iskrico, kot jim je to uspelo v drugem polčasu obračunov s Chelseajem in Newcastlom. "Če se bodo osredotočili na predstavo s Chelseajem, bodo zelo zadovoljni, če pa bodo imeli v mislih rezultat, žal ne," je o mislih svoje čete pred tekmo z italijanskim nogometnim velikanom povedal Portugalec.

Mourinho je prepričan, da so si njegovi varovanci na zadnji tekmi s Chelseajem zaslužili vse tri točke.
Mourinho je prepričan, da so si njegovi varovanci na zadnji tekmi s Chelseajem zaslužili vse tri točke. FOTO: AP

Da je pred vragi velik izziv, se zavedajo tudi nogometaši, ki upajo, da jih je tekma s Chelseajem izučila. "V torek nas čaka izjemno pomembna tekma, na katero se moramo osredotočiti in si zagotoviti zmago, saj je pomembno dobiti domače tekme v Ligi prvakov. Z drugega polčasa proti Chelseaju se moramo naučiti kar največ in se pomakniti naprej," je prepričan Luke Shaw.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

janezdollar
23. 10. 2018 09.33
+1
Še boljše, bo končno Dybala dobil več minut...
ehjaehja
22. 10. 2018 22.34
-5
Nič hudega imajo pa ronaldota človeka ki je prehitel vse žive ter mrtve legende v tem tekmovanju:)
cripstoned
22. 10. 2018 20.03
-3
ni problema ....tam bo legenda tega kluba....cristiaano ronaldo....najboljsi strelec tega tekmovanja....gospod liga prvakov x5....
Kolosej6
22. 10. 2018 21.29
+3
pozabil si še povedat da se bo dan po tekmi vrnil tudi v zloglasno diskoteko, kjer je delal norije
apodgra
23. 10. 2018 07.47
+3
cripstoned Najboljši strelec v ligi prvakov tega ali prejšnega leta . Letos ima na svojem kontu čisto nulo. V skupnem je res najboljši vendar ima dve leti prednosti pred zasledovalcem .