Liga prvakov

Saul Niguez: To so tekme, ki jih odločajo malenkosti

Liverpool, 10. 03. 2020 19.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Bo Atletico Madrid še drugo sezono zapored zapravil prednost s prve tekme osmine finala Lige prvakov? Bodo aktualni prvaki izpadli že v prvem krogu izločilnih bojev? Lahko Diego Simeone še drugič preseneti Jürgena Kloppa? Vse odgovore bo dal sredin spopad Liverpoola in Atletico Madrida, ki ga boste lahko od 20.40 dalje v živo spremljali na Kanalu A in VOYO. Prvo tekmo so Atleti dobili z 1:0.

Tako je Saul Niguez slavil edini gol na prvi tekmi.
Tako je Saul Niguez slavil edini gol na prvi tekmi. FOTO: AP

Atletico Madrid je na domačem stadionu prikazal odlično obrambno predstavo, ki je bila dovolj za zmago, ob tem pa varovanci Diega Simeoneja niso prejeli zadetka, kar vsekakor ni zanemarljivo. A kljub temu se v taboru Atletica zavedajo, da jih na Anfieldu čaka vsaj 90 peklenskih minut. "To bo izjemna, a zahtevna tekma. Vsaka malenkost jo lahko odloči, saj so prav detajli tisti, ki odločajo na takšnem nivoju. Skušali bomo doseči vsaj en zadetek, ki bi nam olajšal delo. Prednost 1:0 ni velika, zato si želimo tudi tokrat priti do zmage," napoveduje Saul Niguez, strelec edinega gola na prvi tekmi v Madridu. 

Madridčani bodo skušali popraviti vtis iz lanske sezone, ko so izpadli prav v osmini finala. Na prvi tekmi so doma Juventus premagali z 2:0, v Torinu pa je vse tri zadetke na srečanju dosegel Cristiano Ronaldo. 
Eden od tistih, ki dobro vedo, kako je igrati pred vročimi Liverpoolovimi navijači, je Kieran Trippier. Dolgoletni bočni branilec Tottenhama pravi: "Na Anfieldu je zares lepo igrati. Njihovi navijači so izjemni. Soigralcem sem že pripovedoval, kako je igrati v takšnem vzdušju. Skušali bodo storiti vse, da nam otežijo napredovanje, a kaj drugega bi sploh lahko pričakovali? V tekmo moramo vstopiti z razmišljanjem, da bo odločalo dogajanje na igrišču, in ne na tribunah."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Redsi so se v zadnjem času znašli v nekoliko slabši formi, saj so na zadnjih petih tekmah kar trikrat izgubili. Poleg Atletica sta bila od Liverpoola boljša tudi Chelsea v FA pokalu in Watford v prvenstvu. Klopp ne bo računal na poškodovanega prvega vratarja Alissona, se pa po poškodbi s prve tekme v postavo vrača kapetan Jordan Henderson. Na drugi strani bo za nastop ponovno kandidiral Joao Felix, ki je izpustil prvo tekmo, vprašljiv pa je Alvaro Morato

Pasica Valencia - Atalanta in Liverpool - Atletico
Pasica Valencia - Atalanta in Liverpool - Atletico FOTO:

 

 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

AtleticoSLO
10. 03. 2020 19.32
+1
SAUL tako se govori....VAMOS ATLETI
igyyp
10. 03. 2020 20.32
+4
Ju3 navijamo za Atlete, če se bodo zbrali bodo šli skozi, ker Liverpool pa tudi ve kaj je na kocki, pomoje super tekma.
AtleticoSLO
10. 03. 2020 20.38
+3
Po moje tudi ja...zardi men pa LP lahk tut odpade.heheh...ne upam na napredovanje Atletov ter eno super tekmo...upam le da nebo do jutri Anfield zaprt za javnost