Liga prvakov

Spet veliki Juventusov ulov brez odškodnine? Ramsey bo član črno-belih

Torino, 10. 01. 2019 12.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Valižanski nogometni reprezentant Aaron Ramsey se je s torinskim Juventusom dogovoril o prestopu. Zdajšnji vezist londonskega Arsenala bo v Torino prestopil poleti, dogovoril pa se je za petletno pogodbo v višini približno 40 milijonov evrov, kar pomeni osem milijonov na leto oziroma 155.000 evrov na teden, poročajo britanski mediji.


Hal Robson-Kanu in Aaron Ramsey v dresu valižanske reprezentance.
Hal Robson-Kanu in Aaron Ramsey v dresu valižanske reprezentance. FOTO:
Aaron Ramsey, ki je pri Arsenalu že desetletje, bo tako postal drugi najbolje plačani nogometaš v vrstah torinske stare dame, ki ga bo sicer dobila brez odškodnine, saj Valižanu konec sezone poteče pogodba s topničarji. Bolje plačan pri Juventusu je zgolj Cristiano Ronaldo, ki ga je sedemkratni zaporedni italijanski prvak lani poleti v svoje vrste pripeljal za 100 milijonov evrov iz madridskega Reala. Trener Juventusa Masimilliano Allegri in direktor Fabio Paratici sta velika oboževalca Ramseyja, ki bo verjetno dobil mesto v prvi ekipi ob Miralemu Pjaniću in Blaisu Matuidiju. V zvezni vrsti bo tako zamenjal Emreja Cana, Rodriga Bentancurja ali Samija Khediro. Slednji bo poleti verjetno zapustil črno-bele.

Aaron Ramsey
Aaron Ramsey FOTO: AP

Juventusu tudi letos v domačem prvenstvu kaže dobro, saj ima devet točk prednosti pred Napolijem. V zadnjih štirih letih je torinski klub dvakrat igral v finalu Lige prvakov, obakrat je izgubil, in sicer proti Barceloni 2015 in Realu 2017. Juve v tej sezoni v osmini finala Lige prvakov čaka nov španski predstavnik - Atletico Madrid Jana Oblaka.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

resnicaosvobaja
11. 01. 2019 12.23
+3
Ramsey ni Bale in Nevada ni Španija
denis pohoric
11. 01. 2019 10.50
-5
hahahaha a cr ma malega😂
resnicaosvobaja
10. 01. 2019 15.52
-1
Bomo videli reakcijo Ronalda ob dejstvu, da je Ramsey več kot odkriti občudovalec "ta malega"
cripstoned
10. 01. 2019 21.29
+7
pri juvetu bo spremenil pogled in povedal da se je motil za tamalega....ko bo gledal najboljsega na delu bo dojel kdo je cristiano ronaldo...
Anticripstoned
11. 01. 2019 11.19
-1
gledal? ne verjamem da bo pogosto hodil v zapor v Las Vegas