Liga prvakov

Šporar z novo pogodbo v Bratislavi po Ligo prvakov

Bratislava, 29. 06. 2019 09.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Andraž Šporar je kljub številnim ponudbam podpisal novo pogodbo s slovaškim prvakom Slovanom iz Bratislave. Ljubljančan je s klubom sklenil dogovor o sodelovanju do leta 2023 in bo eden njegovih glavnih adutov v prihajajočem prvem krogu kvalifikacij za Ligo prvakov.

Šporar (na fotografiji) je v prejšnji sezoni za Slovan dosegel kar 35 golov v vseh tekmovanjih.
Šporar (na fotografiji) je v prejšnji sezoni za Slovan dosegel kar 35 golov v vseh tekmovanjih. FOTO: Kanal A

"Za Šporarja so veliko zanimanja kazali številni tuji klubi. Naš cilj pa je, da smo v najboljšem položaju za boj za Ligo prvakov. Zdaj lahko potrdimo, da bo naš najboljši strelec novo sezono začel z nami," je ob objavi podaljšanja pogodbe po poročanju spletne strani Nogomania.com dejal direktor Slovana Ivan Kmotrik.

ŠPORAR

"Zelo se trudimo, da bi zadržali kader skupaj. Za Šporarja smo imeli na mizi ponudbe, ki bi pomenile rekorden prestop v zgodovini slovaške lige. Zato je bilo za nas vse velik izziv, a je prevladala želja po evropskem uspehu," je še dodal.

'Dokazal, da želim igrati za ta klub'
25-letni Andraž Šporar je v prejšnji sezoni zabil 35 golov v vseh tekmovanjih. Odkar je januarja 2018 prišel v Bratislavo iz Basla, je Šporar na 53 tekmah za Slovan zabil kar 41 golov. Med snubci se je najpogosteje omenjal italijanski prvoligaš SPAL, pa tudi turški Trabzonspor, a očitno bo nekdanji član ljubljanskih Interblocka in Olimpije v slovaški prestolnici napadel uvrstitev v Ligo prvakov.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Veliko je bilo govoric, toda s podpisom pogodbe sem dokazal, da želim igrati za ta klub. Vesel sem podpore navijačev, saj so številni v zadnjih dneh stopili v stik z mano in mi dejali, da si želijo, da ostanem. Veselim se že nove sezone," je dogovor ocenil Šporar.

Slovan v kvalifikacijah za Ligo prvakov, ki jih začenja skupaj s slovenskim prvakom Mariborom v prvem krogu, čakata tekmi s črnogorsko Sutjesko iz Nikšića.

PARI

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Takeshi
29. 06. 2019 12.52
+2
špoki je opasan