Liga prvakov

Glasujte za najlepši zadetek skupinskega dela Lige prvakov

Ljubljana, 28. 12. 2023 15.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
B.B., 24ur.com
Komentarji
3

296 golov je padlo v skupinskem delu letošnje sezone Lige prvakov. Med njimi, kot se za najelitnejše klubsko tekmovanje na svetu spodobi, kar nekaj mojstrovin. V našem uredništvu smo izbor zožili na osem, na vas pa je, da v spodnji anketi določite najlepšega.

Med osmimi nominiranci je najbolj nepričakovano ime vratar Lazia Ivan Provedel, ki je v 95. minuti obračuna proti Atletico Madridu z glavo zadel za veliko točko Rimljanov. V prvem krogu se je pod mojstrovino podpisal tudi hitronogi Portugalec Bruma, ki je z razdalje utišal navijače Union Berlina. 

V izboru ne gre brez Juda Bellinghama, ki je zablestel na gostovanju v Neaplju. Anglež je sicer v skupinskem delu dosegel štiri gole. Gabriel Jesus je z izjemnim zaključkom zapečatil usodo Seville, soigralec Jana Oblaka Alvaro Morata pa je najlepšega od svojih petih zadetkov zabil Celticu. 

V kategorijo "bomb" izven kazenskega prostora sodita mojstrovini Erlinga Haalanda proti Young Boys in Bruna Fernandesa proti Galatasarayju. Za konec pa smo osmerici dodali še drugi gol Benjamina Šeška, ki ga je dosegel po iznajdljivem preigravanju v zadnjem krogu. 

Izbira za najlepši gol je vaša! Glasujte spodaj ... 

Anketa Arhiv
Kdo je poskrbel za najlepši zadetek skupinskega dela Lige prvakov?
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mptour
29. 12. 2023 12.37
-3
Benitov gol je lep, ampak v top 8 pa vseeno ne sodi. Nerelavantno glasovanje.
anjerd
29. 12. 2023 08.28
-3
saj ga ni bilo😅
James Bond in tovariš Tito
28. 12. 2023 18.33
+1
..če je naš ..še ne pomeni, da je najlepši...