Liga prvakov

Tottenhamov načrt za slavnostno parado je pripravljen, Lloris ponosen na soigralce

Madrid, 01. 06. 2019 11.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Angleški finale v Ligi prvakov med Liverpoolom in Tottenhamom bo vrhunec in zaključek evropske klubske sezone (prenos na POP TV in VOYO ob 20. uri). Kapetan spursov Hugo Lloris pravi, da morajo le uživati v tem, kar se bo dogajalo. So pa že narejeni načrti za slavnostno parado, in če bodo spursi osvojili pokal, bo veselo na londonskih ulicah.

Več videovsebin
  • Iz 24UR: Pred začetkom finala Lige prvakov
    03:59
    Iz 24UR: Pred začetkom finala Lige prvakov
  • Iz 24UR: Janez Usenik o finalu Lige prvakov
    01:56
    Iz 24UR: Janez Usenik o finalu Lige prvakov
  • Iz 24UR: Najkoristnejši igralec postal Matevž Parte
    01:15
    Iz 24UR: Najkoristnejši igralec postal Matevž Parte
  • Iz 24UR: Dončić v Madridu
    01:42
    Iz 24UR: Dončić v Madridu
  • Iz 24UR: Tomaž Lukač o finalu Lige prvakov
    01:14
    Iz 24UR: Tomaž Lukač o finalu Lige prvakov
  • Iz 24UR: V Madridu poostrena varnost
    04:30
    Iz 24UR: V Madridu poostrena varnost
  • Iz 24UR: Tottenham ali Liverpool?
    03:10
    Iz 24UR: Tottenham ali Liverpool?
  • Iz 24UR: V drobovju madridskega stadiona
    02:43
    Iz 24UR: V drobovju madridskega stadiona

Za moštvom Tottenhama je razburljiva sezona, ki je še ni konec. Zadnja "klapa" bo padla zvečer v Madridu v finalu Lige prvakov, 32-letni kapetan Tottenhama Hugo Lloris pa se je spomnil tudi "popotovanja" od skupinskega dela: "Nismo dobro začeli, imeli smo le eno točko po treh tekmah. Vendar nismo izgubili upanja in steklo nam je in uspelo nam je." Nato je Tottenham izločil Borussio Dortmund in nato še angleškega tekmeca, Manchester City. "Odločilna je bila tekma doma, ko smo zmagali z 1 : 0 in nismo dobili gola, to nas je potem pripeljalo do polfinala," pravi Lloris.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Sledil je še Ajax, zahteven tekmec, ki je pred tem že pripravil presenečenji, ko je izločil madridski Real in nato še Juventus. Kazalo je, da bo tudi Tottenham na njegovem seznamu, a se je obrnilo drugače. Ajax je v Londonu zmagal z 1 : 0, nato tudi vodil doma že z 2 : 0, a so spursi dosegli tri zaporedne gole in s fantastičnim preobratom tlakovali pot v finale. "Prve tekme nismo odigrali dobro, a vse je bilo še odprto. Tudi na drugi tekmi nismo igrali slabo, pa smo bili zadaj z 0 : 2 ob polčasu. Mislim, da se je nekaj zgodilo v premoru v garderobi, in potem je šlo sanjsko. Lucas je izenačil na 2 : 2 in res smo verjeli v naše možnosti in potem smo dosegli še tretji gol," se spominja francoski vratar dramatičnega razpleta v Amsterdamu.

Prenos tekme finala Lige prvakov med Liverpoolom in Tottenhamom bo na sporedu na POP TV in VOYO, studijski del se začne ob 20. uri, gost voditelja Andraža Hočevarja bo nekdanji slovenski reprezentant Miran Pavlin.

Hugo Lloris je s Francijo lani poleti osvojil naslov svetovnega prvaka, to pa bo zanj prvi finale Lige prvakov. "Ponosen sem na soigralce in vse, kar smo dosegli, in za nami je izjemna sezona v Ligi prvakov. Še posebej sem vesel, ker sem vodil te fante, zaslužili smo si finale. Vemo, da je Liga prvakov izjemno zahtevno tekmovanje, in za finale potrebuješ talent, uspeh, taktično disciplino in pravo miselnost. Moramo uživati v tem, kar smo dosegli, in se potruditi za zmago. To so za nas sanje," je dejal kapetan za uradno spletno stran Lige prvakov.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

So pa v klubu potrdili načrte, da bo ob zmagi v finalu Lige prvakov parada po londonskih ulicah v nedeljo, 2. junija, na odprtem avtobusu. Začela se bo zgodaj popoldne in bo potekala od Northumberland Parka do Tottenhamovega stadiona, kjer bo pred objektom postavljen oder in bodo navijači lahko pozdravili nogometaše.

tekma

Tottenham vs Liverpool
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Sortegilio
01. 06. 2019 14.32
+4
Liverpool je favorit. Vse razen njihove zmage bo to veliko presenečenje in polom za Kloppa, ki doslej še ni osvojil lovorike z LP. Nisem pa navijač ne ene ne druge ekipe.
Debely
01. 06. 2019 13.45
+1
Račun brez rdečega krčmarja. Šesta kanta za Redse!
alien8potnik
01. 06. 2019 11.42
+8
ha, oba kluba sta mi všeč. bom navijal za tistega, ki danes ne velja za favorita :) sicer pa obojim čestitke za tako impresiven preboj v finale.