Liga prvakov

Nepozaben in kontroverzen večer v Madridu: PSG 'ukradel' zmago Realu

Madrid, 26. 11. 2019 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Real Madrid je po drugem zadetku Karima Benzemaja proti Paris Saint-Germainu doma vodil že z 2:0, gostje pa so v le nekaj minutah pripravili popoln odgovor in prek Kyliana Mbappeja ter Pabla Sarabie uspeli izenačiti (2:2). V sodnikovem podaljšku je Gareth Bale stresel še vratnico, na koncu pa je ostalo pri delitvi točk. Veliko prahu je spet dvigovala tudi uporaba sistema VAR, ki je najverjetneje oškodoval Parižane.

Več videovsebin
  • Vrhunci torkovih tekem 5. kroga skupinskega dela Lige prvakov (1. del)
    14:56
    Vrhunci torkovih tekem 5. kroga skupinskega dela Lige prvakov (1. del)
  • Vrhunci torkovih tekem 5. kroga skupinskega dela Lige prvakov (2. del)
    13:17
    Vrhunci torkovih tekem 5. kroga skupinskega dela Lige prvakov (2. del)
  • Gola Kyliana Mbappeja in Pabla Sarabie na tekmi Real Madrid - Paris Saint-Germain
    03:18
    Gola Kyliana Mbappeja in Pabla Sarabie na tekmi Real Madrid - Paris Saint-Germain
  • Drugi gol Karima Benzemaja na tekmi Real Madrid - Paris Saint-Germain
    01:36
    Drugi gol Karima Benzemaja na tekmi Real Madrid - Paris Saint-Germain
  • Glavni sodnik Artur Dias dosodil 11-metrovko za PSG in izključil Thibauta Courtoisa, nato pa po ogledu posnetkov spremenil odločitev
    03:32
    Glavni sodnik Artur Dias dosodil 11-metrovko za PSG in izključil Thibauta Courtoisa, nato pa po ogledu posnetkov spremenil odločitev
  • Gol Karima Benzemaja na tekmi Real Madrid - Paris Saint-Germain
    01:25
    Gol Karima Benzemaja na tekmi Real Madrid - Paris Saint-Germain

V skladu z napovedmi Neymar Jr. ni začel zvezdniškega obračuna z Real Madridom na Santiagu Bernabeuu. Brazilec, ki je moral v tej sezoni odslužiti kazen Evropske nogometne zveze in je imel v zadnjem času še nekaj težav s poškodbo, je na priložnost čakal na klopi Paris Saint-Germaina. Vrata Reala so od prve minute ogrožali Kylian Mbappe, nekdanji realovec Angel Di Maria in Mauro Icardi. Če je bila odsotnost Neymarja pričakovana, pa je domači strateg Zinedine Zidane veliko bolj presenetil z zamenjavo na sredini igrišča, kjer od prve minute igra Isco, ki je v tej sezoni zbral vsega 22 evropskih minut, na klopi je poleg Luka Modrića in Garetha Bala čakal tudi eden od junakov zadnjih tednov, Brazilec Rodrygo.

TEKMA

Srečanje na Santiagu Bernabeuu so bolje odprli gostje. Najprej je sprožil Idrissa Gueye, kmalu zatem pa se je v ugodnem položaju znašel še Mbappe, a izjemnemu Francozu ni uspelo zaključiti. V deveti minuti je imel svojo priložnost še Icardi, Argentinec pa je meril visoko prek vrat Thibauta Courtoisa. Kazen za zapravljeno je prišla v 17. minuti. Madridčani so izpeljali sijajno ekipno akcijo, v polno pa je meril Karim Benzema. Po podaji Daniela Carvajala je Isco sprva zatresel vratnico, a se je žoga srečno odbila naravnost na nogo francoskega napadalca, ki je ponujeno brez težav izkoristil. 31-letnik je imel v 21. minuti novo priložnost, a je bil Keylor Navas zbran in je uspel razčistiti.

Hazard (desno) je s poškodbo gležnja, ki si ga je vsaj rahlo zvil, predčasno odšel z zelenice.
Hazard (desno) je s poškodbo gležnja, ki si ga je vsaj rahlo zvil, predčasno odšel z zelenice. FOTO: AP

Kontroverzna odločitev sodnika: razveljavil 11-metrovko in izključitev Courtoisa
Kostaričan je bil tudi v nadaljevanju prvega dela odlično razpoložen. V 27. minuti je z izjemno parado poskrbel, da je po strelu Tonija Kroosa ostalo pri 1:0. Po minutah belega baleta so Parižani znova prevzeli pobudo. Mbappe je s prodorom po levi strani napada prišel do strela, ki ga je Courtois uspel zaustaviti, a Francoz bi morda dosegel več, če bi podal lepo odkritemu Icardiju. V nadaljevanju prvega dela se je še nekajkrat izkazal Navas, nato pa smo v 42. minuti videli odločitev, zaradi katere se bo zagotovo prelilo kar nekaj črnila. Belgijski vratar v domačih vratih je storil nespameten prekršek, po katerem je glavni sodnik Artur Soares Dias dosodil najstrožjo kazen, poleg tega pa je Courtoisu pokazal celo rdeči karton. A sledil je pregled s sistemom VAR, ki je razburil Parižane. Portugalski delivec pravice je po nekaj minutah prvotno odločitev namreč razveljavil, češ da je Gueye še pred tem storil prekršek nad Marcelom. Po prvih 45 minutah je tako na semaforju pisalo 1:0 v korist domačih.

Pred začetkom drugega polčasa je v igro vstopil Neymar Jr., ki je dobro začel, a je nato popolnoma potihnil. Prvi je zapretil Benzema, a se je kot ničkolikokrat prej znova izkazal Navas. V 59. minuti je z razdalje še drugič zapretil Kroos, a ni bil dovolj natančen. Kmalu zatem je bil na sredini igrišča nepreviden Marco Verratti. Marcelo je po izgubljeni žogi Italijana to lepo podal Iscu, ki pa z bližine ni uspel premagati znova izjemnega Kostaričana. V 63. minuti je Eden Hazard v obračunu z rojakom Thomasom Meunierjem staknil poškodbo, nadomestil ga je Gareth Bale, ki je na Bernabeuu požel glasne žvižge. Le-tej so se nadaljevali praktično vsakič, ko je Valižan prišel do žoge.

Sledilo je nekoliko bolj umirjeno obdobje z obeh strani, ki pa je, kot se je kasneje izkazalo, služilo le kot zatišje pred viharjem. Ko je dobrih deset minut pred iztekom rednega dela drugič na tekmi v polno meril Benzema, se je zdelo, da je srečanje odločeno, a PSG je poskrbel za izjemen zaključek srečanja. Navijači "galaktikov" so verjetno še proslavljali zadetek Francoza, ki je z glavo le uspel matirati nekdanjega soigralca, ko so gostje izpeljali napad po desni strani, po podaji Meunierja pa sta bila neodločna Courtois in Raphaël Varane, kar je kaznoval Mbappe s strelom v prazno mrežo. Nato je takoj sledila še ena dobitna kombinacija francoskih prvakov: žoga je tokrat po podaji z drugega, levega boka, nekako prišla do rezervista Pabla Sarabie. Nekdanji član mladinske šole Reala je žogo zadel, da je bolje ne bi mogel, tako da je končala tik ob stičišču vratnice in prečke. Kljub nekaterim priložnostim v izdihljajih srečanja, Bale je v zadnjih sekundah s spektakularnim poskusom s prostega strela celo zatresel vratnico, sta mreži do konca mirovali. 2:2 v Madridu, kar pomeni, da bo PSG nasprotnika v osmini finala dobil iz drugega bobna, Real pa iz (na papirju močnejšega) prvega. Remi Galatasaraya in Bruggeja v Istanbulu (1:1) je sicer že pred prvim sodniškim žvižgom v Madridu potrdil napredovanje Reala med 16 najboljših, a prvega mesta 13-kratni evropski prvaki zdaj ne morejo več osvojiti.

Liga prvakov, skupinski del, 5. krog:

- skupina A:

Real Madrid ‒ Paris Saint-Germain 2:2

POSTAVI

Galatasaray ‒ Club Brugge 1:1

POSTAVI

LESTVICA

SPREMLJAJ DOGAJANJE V ŽIVO

22.55

Hvala za vašo pozornost, to je bil res nepozaben nogometni večer na Kanalu A in VOYO! Tudi zato ne zamudite sredine tekme med Liverpoolom in Napolijem. Začnemo ob 20.30, do takrat pa hvala in lahko noč. Z vami sem bil Jan Krstovski.

90'+5

Konec tekme!

Kakšna drama! Bale je meril izjemno, zadel vratnico, PSG pa se je nato uspel ubraniti do zadnjega sodnikovega žvižga!

90'+4

Baleeeeeeeee in vratnicaaaaaaa! Neverjetnooooo ...

90'+4

Kakšna zgodba bi to bila, če bi zdaj Bale prinesel zmago Realu ...

90'+4

Prekršek nad Modrićem zdaj Draxlerja in to bo izvrstna priložnost za Real! Okoli 22-24 metrov od vrat PSG. Pripravljata se Bale in Kroos ...

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (345)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

grozjak
27. 11. 2019 21.36
-2
Realovci, glejte tekmo barce proti borusiji in cedite sline.....
KavčStrokovnjak
28. 11. 2019 09.43
+0
Ni časa, je boljša tekma na A kanalu. Igrajo aktualni prvaki!
le?o
27. 11. 2019 20.59
-4
Real jih je šolal včeraj v vseh pogledih. No razen na golu...tam jih je pa Navas pošolal kot profesor. Pozabljeni Isco pa ni pozabil igrati, bil je povsod. Trio casemiro, kroos, valverde perfektni. Zanimivo koliko te trije tolčejo po golu. V prejšnjih sezonah realova sredina ni bila toliko pri strelu. Cortua bi moral pri prvem golu pobrat žogo, varana in mbapeja skupaj. V osmini so že to je bistvo in na dveh tekmah s tako igro se lahko kosajo z vsako ekipo....pa tudi marca favoriti ponavadi ne igrajo tako hudo kot v novembru.
Kollerik
27. 11. 2019 21.18
-1
Pošolali so PSG tudi vaši sodniki...čestitke še enkrat za njihovo lojalnost.
le?o
27. 11. 2019 21.54
+2
Diplomo je psg dobil podisano od profesor dr. Deniz Aytekin. To včeraj je bila mala šola sojenja.
le?o
27. 11. 2019 20.43
-1
Kje je mariomandzukic? Sem mu lepo napisal, da modrić ni več starter v realu na resnih tekmah.
grozjak
27. 11. 2019 21.21
+0
2:2 sredi madrida.....res šolanje vredno ogleda....
le?o
27. 11. 2019 21.46
+2
Bergi teb bi blo bolj vredno, da si v rani mladosti si ogledal osnovno šolanje.
KavčStrokovnjak
28. 11. 2019 09.44
+1
Čakaj za kaj se je že oklical bergić? Za brozgo? Pa niti pravilno napisat ne zna. Zdaj ni več berglander ampak BROZGA.
ehjaehja
27. 11. 2019 16.13
-1
katalonski strah je v zraku in se voha že po vsej Sloveniji,še zdaj ne morejo dojet kako se je Kraljevi klub tako hitro pobral in postal spet galaktičen medtem ko njihova barca kaže igre na nivoju segunde.. mislim da do konca sezone bodo od sramote za vedno izginili iz tega portala in mirda nehali mavijat za barco oziroma messija. Točno to se zna zgoditi😎😎😎 HALA MADRID!!!👑👑👑👑💪💪💪
Johnny_J
27. 11. 2019 16.29
-2
Pomembno je samo to, da Mbappe pride v barco!
grozjak
27. 11. 2019 21.13
+0
Nič nas ni strah.....širiš lažni alarm....malo je manjkalo da niste v madridu izgubili proti klovnom iz pariza...
Kollerik
27. 11. 2019 15.48
+0
Kljub VAR-u in kljub najvišji stopnji sojenja smo včeraj spet bili priča kraji perezovih sodnikov, ki so na bizaren način oškodovali PSG, morda celo zmage. Madridisti res nimajo ne sramu in ne časti. Pač bela sodniška lopovščina do neba, ki smo jih videli že toliko. Sprašujem se, kdaj bo zares počilo v tej Realofifi, ali pa so enostavno vsi preveč podkupljeni s strani Pereza & co. Real Madrid in njegovi sodniki... pojem za nogometno sramoto.
ehjaehja
27. 11. 2019 16.07
-2
psg dobro ve kaj pomeni kraja zgodovinska kraja se jim je zgodila na campnouu a barci ne bo pomagalo 10 sodnikov messijev in varov če bomo odigrali proti vam tako kot včeraj👑👑👑
Žnjj07
27. 11. 2019 16.34
+2
Če bojo odigrali tako kot vceraj..dva gola v nekaj minutah..mislim da se jim proti barci ne pise nic dobrega. Razlagas o včerajšni tekmi tak kak da bi zmagali najmanj 5:0. Zapirac ne vem zakaj tako podcenjuješ barco.
grozjak
27. 11. 2019 21.14
+1
ehjaehja
27. 11. 2019 15.29
+0
Hazardova poškodba ni težje narave odsoten bo 10 dni iz zelenic,upajmo da bo ohranil to vrhunsko formo do elklasika👏👏👏
Janezcesnik
27. 11. 2019 15.54
-3
ehjaehja
27. 11. 2019 16.05
-4
nič iz njega?človek preigrava in vrti igralce bolje od messija mbapeja in neymarja skupaj...
fihner
27. 11. 2019 19.11
+1
ehjaehja
27. 11. 2019 15.02
+5
Fede Valverde podpisal pogodbo do 2025:))👏👏👏😎👌💪👑 HALA MADRID!!!
schranz91
27. 11. 2019 14.58
-6
Pa koga zanima ta fuzbal???!!
ehjaehja
27. 11. 2019 15.00
+0
Maxx365
27. 11. 2019 20.00
+1
ne zanima te fuzbal, ne zanima te košarka, daj pojdi kravam skidat, bo več koristi od tebe
AtleticoSLO
27. 11. 2019 14.49
+2
BTW....Joao Felix je Golden boy of the year...Čestitke Atlet
ehjaehja
27. 11. 2019 15.03
-3
mali je dragulj in se bo dajal z mbapeom in ostalimi za zlato žogo.škoda da se je poškodoval.😣😫
AtleticoSLO
27. 11. 2019 15.09
+2
ehjaehja
27. 11. 2019 15.11
-2
AtleticoSLO
27. 11. 2019 16.54
+2
grozjak
27. 11. 2019 13.44
+0
škoda, ker danes ne bo niti enega članka o barci....ni prenosa na a kanalu, tekma za pop ne obstaja.....žalostno, res.....Sorry, navijaška čebodra reala, dolgčas bo.........
ehjaehja
27. 11. 2019 14.29
-2
če barca zgubi in inter zmaga bo zeko zanimivo v zadnjem krogu:))
KavčStrokovnjak
27. 11. 2019 15.20
+0
Škoda da navijači Barce niso pismeni in pojma nimajo kaj pišejo. čebodra ni čisto nič, verjetno je mislil čobodro čofotalček mali.
grozjak
27. 11. 2019 21.15
+1
KavčStrokovnjak
28. 11. 2019 09.46
-1
uporabnica1
27. 11. 2019 13.06
+7
Bayern je dal 16 golov na zadnjih 4 tekmah, in nobenega prejel. Bravo Hansi Flick, naj ostane, saj si zasluži! Lewandowski pa ni iz tega planeta trenutno, nor je 👏
DR.Fejsbuk
27. 11. 2019 13.23
-3
DR.Fejsbuk
27. 11. 2019 13.23
-3
grozjak
27. 11. 2019 13.39
-1
uporabnica1
27. 11. 2019 14.55
+6
Guardiola je naredil prav, ko je Kimmicha spravil iz 2. v 1.ligo in to v Bayern, zaradi njega je postal eden najboljših igralcev
ehjaehja
27. 11. 2019 12.48
-6
mogoče smo razočarani saj smo imeli zmago že v svojih rokah pa na koncu iztržili že remi AMPAK WAAAAUUUUU Kako močno sredino imamo in napad je neverjetno. vsekakor najboljša igra sezone čeprav nismo zmagali. škoda da obramba ni takem nivoju kot sredina in napad. Hazard je že tisti pravi praktično nemogoče mu je bilo uzet žogo,Valverde klasa zase, mirda bi Zidane lahko namesto isca ponudil več minut Rodrygu. škoda za tisto amatersko napako Varana ki ni pustil žogo golmanu. Benzema je strelska pošast,Škoda da nam je sreča obrnila hrbet in da je Bale zadel vratnico. VSEENO IMAMO IGRO IN MOČNI SMO POSTALI. Če bomo tako igrali je naša la liga in ni vrag da tudi v ligi prvakov lahko presenetimo kot "outsiderji" HALA MADRID!!!👑👑👑
DR.Fejsbuk
27. 11. 2019 12.54
-2
ehjaehja
27. 11. 2019 12.57
-1
se hecaš? z tako disciplinirano igro na sredini in v napadu pohodimo vse.. Psg ni mogel čez sredino 18 minut..
Janezcesnik
27. 11. 2019 13.15
+2
DR.Fejsbuk
27. 11. 2019 13.20
+3
PSG je prišel čez sredino, ko se mu je zahotelo in zabil tolikokrat, kot je bilo potrebno! Real je remiziral pred domačo publiko! O tem kaj napiši, ti, ki nekaj zapiraš!
Žnjj07
27. 11. 2019 16.03
+6
Zapirac..v enem stavku napišeš, da obramba ni na nivoju...za tem pa, da bo la liga vaša in mogoce tudi CL:). Če bo VAR pomagal tako kot včeraj, pa mogoče res;).
26277
27. 11. 2019 10.53
+3
Sramotno igro je včeraj pokazala CZ. Res... jo spremljam od 75 leta, ma tako nizko še niso bili. Real, PSG,... me ne zanimajo, pokvarjeni klubi... upam, da Ajax tudi letos prekriža račune velikim. Lp
schranz91
27. 11. 2019 13.08
-6
aja 2 gola dat aktualnemu prvaku lige prvakov je tako nizkotno?
NIX50
27. 11. 2019 13.53
+5
CZ = Crvena Zvezda :/ ... o kašnih dveh golih ti govoriš (bilo je 0:6 za Bayern)... aktualen prvak je L'pool. Oni pa igrajo danes... A si se malo zmedu XDDDD
brodarko
27. 11. 2019 10.11
+7
Zakaj kontroverzen, zakaj ne sporen, ki je lepa slovenska beseda.
grozjak
27. 11. 2019 10.05
+1
Ko sem včeraj omenil, da je Bale odličen fuzbaler in da samo Zidan ne vidi njegovih kvalitet, ste me razni lajkoti, zapirkoti in ostala čebodra, ki se ima za navijače reala, obkladali z raznimi imeni, a je spet rabil samo nekaj minut, da je stresel vratnico in dodobra namučil obrambo PSG-ja.......... Toliko o tem. Real ne bo prehitel barce v laligi, dokler bo Zidan namesto trenerja glumil uželjeno osnovnošolko.......Rešuje ga benzema, ki res gara za tisto, kar je ronaldo opravil med sprehodom.....zdej pa, čebodra, navali!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIX50
27. 11. 2019 10.41
+14
Ronaldo opravil med sprehodom??? ... Benzema pa res gara??? Od kje ti to? Benzema je tip igralca, ki vedno gara za ekipo (9 let je garal tudi za CR-ja). Trenutno pa igra v vrhunski formi, njegova samozavest je na vrhuncu, zaveda se svojih nalog in za to je na koncu tudi nagrajen... Če se že predstavljaš kot nekdo, ki nogomet ''razume'', daj kredit tistim, ki si ga zaslužijo ;)
KavčStrokovnjak
27. 11. 2019 11.10
+4
bergi ne šteka. Ni navijač Reala. Še nikoli ni bil v Madridu, kaj šele na SB. Da sem jaz Zizou bi Gareth odsedel izven ekipe do konca pogodbe. Ampak če Perez reče da mora igrat za svoj denar, ga poslušata oba. Vratnica pa še vedno ni gol. Kaj je Bale pokazal včeraj? Da je profi in da ne uživa v igri. Plačam sam da gre!
Janezcesnik
27. 11. 2019 11.47
-6
Ti tud dalje od kavca se nisi prisu enih 20let predvidecam da nenors vec sam z njega
grozjak
27. 11. 2019 12.15
-4
DR.Fejsbuk
27. 11. 2019 12.47
-2
Spoštovani kavčstrokovnjak, nihče, ki kaj da nase, ni navijač Reala! Je že tako, da je to klub, ki ga je skozi zgodovino spremljala etiketa privilegiranosti pri aktualni oblasti, pa naj bo to monarhija ali fašistična hunta! Tudi navijači Reala na tem forumu ste razen morda dveh izjem, bolj kot čemu resnemu, podobni čebodri, kot vas je slikovito opisal berglander! In dokler si ne boste vzeli čas in vsakič pravilno zapisali imena največjega med največjimi, Messija, boste na tem nivoju banalnega žaljenja in nizke inteligence tudi obtičali! Obenem se opravičujem za včerajšnji "beli krompir", a je bila to res posrečena asocija, glede na dogajanje na igrišču!
poserjemsenavas
27. 11. 2019 13.01
+4
zamenjaj si začetnico v vzdevku in potem klobasaj
DR.Fejsbuk
27. 11. 2019 13.25
+1
NIX50
27. 11. 2019 13.57
+5
Sej če pojma nimaš in kar lapaš v tri krasne, je še dobro zate, da nas imaš, t.i. ČEBODRO ;) ... ko boš pa prizemljen in napisal kakšno dejstvo, takrat boš pa mogoče ujel kakšen plus (+) več, kot minusov (-) XDDD
DR.Fejsbuk
27. 11. 2019 14.30
+0
NIX, za moje pluse ne skrbi, saj pridejo popoldan navijači barce iz služb in jih bom za moje komentarje dobil več kot dovolj in to od tistih, ki se res razumejo na nogomet! Minusi nepoznavalcev me ne ganejo!
KavčStrokovnjak
27. 11. 2019 14.38
+0
Messy aka prodajalec čipsa preoblečen v palčka penalčka. Realne replike si ne zaslužite. ;) Čebodra ti je mami s katere si priplaval. Tako je debela, da pri vas nimate kopalnice s tušem ampak avtopralnico, da se lahko umije. :D
NIX50
27. 11. 2019 14.47
+4
Napačno razmišljanje, dečko ;) Če bi pisal dejstva in komentiral na ravni poznavalca nogometa bi dobil pluse od vseh, od mene prav tako. Ker pa pišeš neumnosti in zaničuješ vsako dobro potezo Reala (v tem primeru), pa nimaš kaj drugega... kot čakati na ''navijače Barcelone'' da pridejo iz službe. XDDD ... Sicer pa tukaj na tem forumu le malo-kdo razume nogomet in je poleg tega še objektiven.
Kollerik
27. 11. 2019 15.52
-1
Kavčstrokovnjak je tipičen socialec z IQ-jem tople vode. Humor na najnižjem nivoju, poden od podna. Klasičen navijač tabelih in njihovih sodniških lopovov.
Kollerik
27. 11. 2019 16.04
-3
KavčStrokovnjak
28. 11. 2019 09.49
-1
Ej pa nismo vsi kot ti. Pojdi k frizerju in obrij se, da boš vsaj podoben človeku. In ne laži da se nisi nasmejal. Sploh oglasu za 24h komentatorja...
AtleticoSLO
27. 11. 2019 10.05
+10
lepo je videti kako se je Real pobral...želim si da se še Atleti...res pa je tudi to da ima Atletico letos največ novih igralcev..in zgodi se lahko še marsi kaj...sedaj pa gremo na tekmo z Lokomotivo...potrditi napredovanje…( Upam :-/ )
grozjak
27. 11. 2019 10.07
+4
Zanimivo, da kljub našemu Oblaku, Atletico skoraj nikogar ne zanima...............
AtleticoSLO
27. 11. 2019 10.12
+7
Saj ni niti tako zanimivo...logično je da sta Barca in Real...daleč pred Atleti...saj Atletico nikoli ni bil smatran kot velik in zgodovinski...ampak...če navijaš za klub...ti je za druge vseeno ;-)
AtleticoSLO
27. 11. 2019 10.15
+12
jaz sem v Atletih našel klub kateremu sledim...in za njih navijam vedno ni važno na rezultate, igro itd….in to je nekaj najlepšega...Klub imaš rad ali pa ne...moji so Atleti...in tako je...Sicer pa češ da jih tukaj ne zanima...v Španiji so Atleti 3. nabolj popularen klub..takoj za gigantoma
laycan
27. 11. 2019 10.28
+4
Saj ti tudi niso navijač barce, si samo pljuvac reala.
grozjak
27. 11. 2019 12.29
+0
Lajko, ne vem, če sem jaz tisti, ki si ne more zapomniti imen igralcev in potem piše; Citiram"lessi, kjessi, farselona,farsa" itd .....................
DR.Fejsbuk
27. 11. 2019 12.36
-3
Realovcem se tresejo hlače, saj nezainteresiranega PSG-ja ne morejo premagati niti pred svojimi gledalci in z naklonjenimi sodniki! Zidane ni sposoben spraviti ekipo v red! Bolj se ukvarja z ljubezenskimi izlivi do mladeniča v parizu!
AtleticoSLO
27. 11. 2019 12.42
+7
Messi...sedaj pa že pretiravaš...real se je čist sestavil...varan je imel smolo..in zaradi tega je psg dobil zalet to je vse...pa sem navijal za psg...reala ne prenesem...a kar se tič reala je resnica ta da so se pobrali...
DR.Fejsbuk
27. 11. 2019 13.00
-3
Jaz tudi prav preveč ne maram Reala, a bi jim vseeno privoščil kakšno lovoriko, da se bodo Laycan, tisti ki nekaj zapira ter kripstoned malo sprostili! A se bojim, da bo to tudi letos nedosegljivo! Real igra toliko, kolikor mu nasprotnik dovoli (govorim za PSG, ne za leganes ali podobno)
laycan
27. 11. 2019 13.05
+1
Aha, badr hadr, belcki, beljak.... In se nekaj vzdevkov, neprimerno za objavo.
laycan
27. 11. 2019 13.07
+0
Jaz bi pa barci privoščil kaj več od audi cup, oziroma la ligo
laycan
27. 11. 2019 13.08
-1
laycan
27. 11. 2019 13.09
+4
grozjak
27. 11. 2019 13.37
-3
za beli krompir priznam, a je bilo tist včerej res.......ne morem druzga rečt, kot to..... .......................(penaldo, analdo, beljak itd, to pa nikoli nisem!!!)
AtleticoSLO
27. 11. 2019 14.48
+4
Kollerik
27. 11. 2019 15.53
+1
Pobirajo se tudi beli realovi sodniški lopovi. Samo na lopovski, kradljiv način se bo lahko Real še prebil kam. Klasika zadnjih nekaj let.
fairplayy
27. 11. 2019 10.02
-5
cirkusanti z žogo za množice odvračajo ljudi od realnih problemov zemlje raj za korporacije
grozjak
27. 11. 2019 10.13
+0
Ti si pa fino falil temo, prjatu...............tud minusa nisi vreden.....
borut30
27. 11. 2019 09.59
+10
Kako lepo je bilo pred časom, ko portali oz forumi niso obstajali. Vso sovraštvo tega sveta zlivate prek besed. Nobenega spoštovanja ni več, le egocentrično obnašanje na ravni 5-letnih otrok v vrtcu. Zaradi nogometa bi poslali tudi svoje otroke, starše na Luno, le da bi dokazovali svoj prav. Prav bogi ste nekateri....Resno
Janezcesnik
27. 11. 2019 10.49
-3
DR.Fejsbuk
27. 11. 2019 12.37
-3
Borut, če me spomin ne vara, te ni bilo prav nič sram kakšno žaltavo na račun Messija prijaviti!
DR.Fejsbuk
27. 11. 2019 12.38
-2
Pa tudi Kolleriku nisi nikoli ostal dolžan! Si vrgel kamen, ki se ti zagotovo odbije nazaj!
KavčStrokovnjak
27. 11. 2019 15.25
+1
DR.Fejsbuk
27. 11. 2019 09.57
-6
Upamo, da nocoj tudi Barcelona dobi tako naklonjene sodnike, čeprav je kaj takega bolj malo verjetno!!
DR.Fejsbuk
27. 11. 2019 09.50
-5
Samo dve menjavi in malo resnosti je bilo potebnih za točko PSG-ja! Kaj šele, če bi igrali zares!
DR.Fejsbuk
27. 11. 2019 09.52
-5
In kaj šele, če se sodniška ekipa ne bi obnašala kot roj mladoletnic!
grozjak
27. 11. 2019 10.00
-2
Beli krompir v vsem svojem sijaju........................
NIX50
27. 11. 2019 10.46
+6
Tvoj ''nick-name'' in tvoje razumevanje nogometa sta kot led in ognej... kot leva in desna... popolno nasprotje XDDDD ... To da je PSG včeraj izvlekel izenačenje, je bilo več sreče kot pameti... si sploh gledal tekmo???
DR.Fejsbuk
27. 11. 2019 14.32
-2
NIX50
27. 11. 2019 14.58
+3
Dvomim... pa vseeno, pazi nase, da ne boš pregorel od vsega tega sovraštva in ''neprivoščljivosti'' proti Realu ;) ... manjka ti še ogromno znanja o nogometu, kar je več kot očitno razbrati iz tvojih komentarjev.
Kollerik
27. 11. 2019 15.55
+0
NIX, za prepoznavanje belih sodniških lopovščin nihče ne potrebuje magisterija. Svetu pač kažete, kar ste.