Liga prvakov

'Včasih mi je PSG-ja kar malce žal'

Ljubljana, 08. 11. 2022 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Božidar Bulat, Tomaž Lukač
Komentarji
8

Osrednja tema tokratne spletne pogovorne oddaje Fuzbal!, v kateri smo gostili Mirana Pavlina, je bil žreb osmine finala Lige prvakov. Pavlin je za največji derbi označil obračun med Bayernom in PSG-jem. Ob tem je izjavil, da mu je PSG-ja kar malce žal, saj da pogosto zelo zahtevne nasprotnike dobi že v začetni fazi izločilnih bojev. Lani je na primer v osmini finala dobil poznejšega zmagovalca, Real Madrid.

"Povrh vsega ima PSG proti Bayernu tudi zelo slabo tradicijo," je debato o omenjenem paru, udarila se bosta 14. februarja v Parizu in 7. marca v Münchnu, sklenil Miran Pavlin. Ta v drugem obračunu, ki je privabil veliko pozornosti, daje Liverpoolu prednost napram madridskemu Realu. Tudi zaradi tega, ker so imeli Španci že v minuli sezoni veliko sreče, da so prišli vse do konca. 

Čeprav je igral za Porto, meni, da ima več možnosti za napredovanje v osmino finala Inter. Strinjal se je, da se bo Manchester City bržčas sprehodil mimo Leipziga in da Club Brugge ne bo uspel obdržati tako visoke ravni vse do februarja, kar da bo Benfica izkoristila. Čeprav je AC Milan aktualni italijanski prvak, daje več možnosti Tottenhamu, vlogo favorita v obračunu med Napolijem in Eintrachtom iz Frankfurta pa pripisuje Neapeljčanom. O favoritu na obračunu med Borussio Dortumundom in Chelseajem so se mnenja kresala.

'Pot Slovenije do uvrstitve na Euro 2024 je odprta'

Nekdanji vezist slovenske reprezentance, zdaj direktor reprezentanc, se je strinjal, da nam je bil žreb kvalifikacijskih skupin za evropsko prvenstvo, ki ga bo čez dve leti gostila Nemčija, naklonjen. V konkurenci Danske, Finske, Severne Irske, Kazahstana in San Marina bi morali osvojiti vsaj drugo mesto, ki zagotavlja nastop na Euru. 

Imamo namreč vzhajajočo zvezdo evropskega nogometa, Benjamina Šeška, njegova slabša forma v zadnjih tednih Pavlina ne skrbi. Ocenjuje, da gre za normalna nihanja pri 19-letniku. V izvrstni formi je tudi Panathinaikosova trojica: Andraž Šporar, Adam Gnezda Čerin in Benjamin Verbič. Oni so predramili grškega velikana, grški velikan je predramil njih.

Beseda je tekla tudi o povratku Josipa Iličića v Ljudski vrt, njegovem prvem zadetku, tehnični premoči ... Več pa le en klik stran.

Miran Pavlin je v Fuzbalu! pokomentiral tudi žreb osmine finala Lige prvakov.
Miran Pavlin je v Fuzbalu! pokomentiral tudi žreb osmine finala Lige prvakov. FOTO: 24UR
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Iniesta
08. 11. 2022 18.33
+0
Bajern ima tudi slabosti, tako da Leov Peesže ima lepe sanse da napreduje …
Iniesta
08. 11. 2022 18.34
+2
Letos lahko Peesže ustavi samo Siti in obratno …
Kollerik
08. 11. 2022 15.03
+1
Tale ,, žreb ,, pa res dela čuda... :))
cripstoned
08. 11. 2022 13.56
-8
spostujem pavlina in vse kar je storil za nas nogomet ampak realno...kako ti bo zal psgja...ce koga ne spostujem v nogometu in jim privoscim vse slabo sta to city in psg...
jozefStefan
08. 11. 2022 11.06
+0
Relal je imel lani srečo... srečo lahko imaš ampak ne moreš je imeti celo sezono.
cripstoned
08. 11. 2022 13.55
-5
ni sreca zabiti 15golov cityu, psgju, liverpoolu in chelseaju...pokazali so karakter, kvaliteto in noro predanost do zadnje minute in zato so na koncu na koncu spisali zgodovino kot je se ne nihce v tem tekmovanju...jasno da je bila zraven sreca...ampak v dosti manjsi meri kot pa kvalitete katerem sem ti zgoraj napisal....psg, city in podobni lahko zapravijo se po 3milijarde ko tiste malo potrebne srece pac ne bo...
criipstoned
08. 11. 2022 17.42
+5
Res pa je da nismo bili niti od enih boljši po igri in priložnostih. Se pravi niamo imeli srečo ampag zegn ajga
blazter
08. 11. 2022 10.59
+6