Liga prvakov

Zadnje dejanje UEFA Lige prvakov: sobota, 1. 6., ob 20.00, na POP TV

Ljubljana, 27. 05. 2024 10.42 | Posodobljeno pred 21 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pred nami je najbolj razburljiv nogometni zaključek. Finale UEFA Lige prvakov bomo neposredno z legendarnega londonskega stadiona Wembley prenašali na POP TV. Dogajanje boste v živo lahko spremljali tudi na naši spletni strani.

Sanja Modrić
Sanja Modrić FOTO: POP TV

Začnemo ob 20.00 s studijskim delom, v katerem vas pričakujejo voditeljica Sanja Modrić in gostje Mišo Brečko, Valter Birsa in Bojan Jokić. Skozi komentiranje nedvomno zanimivega finala ob 21.00 pa vas pospremi strokovno podkovani komentator Tomaž Lukač. "Tokrat se je Borussia potrudila, da imamo v zaključnih bojih elitnega tekmovanja presenečenje. Kar se Nemcev tiče, sem prepričan, da bodo poskrbeli za spektakularno vzdušje na tribunah, da bodo nogometaši deležni boljše pomoči s tribun kot Španci. Ampak Madridčani imajo bolj kakovostno in zlasti bolj izkušeno zasedbo," predvideva Lukač.

"Letošnji finale ima za vse poseben čar, ker je to zadnja sezona v klasičnem formatu, ki smo ga bili vajeni skozi leta. Imamo velikana Real Madrid, najtrofejnejšo ekipo tekmovanja, in 'malčka', dortmundsko Borussio; klub, na katerega nihče ni računal, da bo zaigral na Wembleyju, ampak so z ekipno in srčno igro prišli skoraj do konca," pravi Sanja Modrić.

Tomaž Lukač
Tomaž Lukač FOTO: POP TV

 "Realovo prednost v kakovosti bo Borussia skušala izničiti z disciplino, srčnostjo in bojevitostjo. Tokratni finale zagotavlja obračun povsem drugačnih nogometnih kultur. Srčno upam, da bomo uživali v nogometnih veščinah enih in drugih. Za kuliso bo poskrbljeno," obljublja  Lukač – zanj bo to že deveto komentiranje finalnega obračuna na POP TV. "Osem finalnih tekem bom komentiral s prizorišča, samo enega pa sem iz studia, in sicer iz Lizbone v času korone."

Ob nogometni zelenici bodo novinarji Andraž Hočevar, Tadej Vidrih in Maja Sodja lovili trenutke in občutke, ekskluzivne izjave in reportaže z navijači. Vse to in še veliko več vas čaka tudi na naši spletni strani, kjer bo novinar Marko Juvan za vas delil utrinke s prizorišča.

Finale Uefa Lige prvakov: Borussia Dortmund - Real Madrid
  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA