Liga prvakov

Ziyech zavrnil Tottenham: Hočem v Bayern

Amsterdam, 07. 05. 2019 11.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Večina nogometašev amsterdamskega Ajaxa, ekipe, ki navdušuje v tej sezoni Lige prvakov in je tik pred prebojem v finale, je na radarju največjih evropskih velikanov. Med najbolj vročimi je reprezentant Maroka Hakim Ziyech, ki ga išče "pol Evrope". Zaenkrat je uradno ponudbo vodstvu Ajaxa poslal Tottenham, toda 26-letni Maročan je to možnost zavrnil. "Hočem v Bayern," sporoča vezist belo-rdečih.

Več videovsebin
  • Iz 24UR: Tottenham najbolj zagret za Donnyja van de Beeka
    02:10
    Iz 24UR: Tottenham najbolj zagret za Donnyja van de Beeka
  • Iz 24UR: Tottenham s slabo popotnico na povratno tekmo polfinala Lige prvakov
    02:01
    Iz 24UR: Tottenham s slabo popotnico na povratno tekmo polfinala Lige prvakov
  • Iz 24UR: Ajax po prvi tekmi s prednostjo
    02:16
    Iz 24UR: Ajax po prvi tekmi s prednostjo
  • Zadetek Donnyja van de Beeka za vodstvo Ajaxa (0:1)
    01:15
    Zadetek Donnyja van de Beeka za vodstvo Ajaxa (0:1)
Thiago Alcantara in Hakim Ziyech. Bosta v prihodnje soigralca?
Thiago Alcantara in Hakim Ziyech. Bosta v prihodnje soigralca? FOTO: AP
Veliko vprašanje je, koliko nogometašev sedanje zasedbe Ajaxa bo "preživelo" poletni prestopni rok in prve tekme nove sezone začelo vnovič v belo-rdečem dresu Ajaxa. Aktualne nizozemske šampione po briljantni sezoni v Ligi prvakov močno pritiskajo evropski velikani, ki že čakajo v vrsti in bi v svojem taboru radi videli marsikaterega člana zasedbe Ajaxa. Maročan Hakim Ziyech, ki ga s soigralci v sredo, od 20.40 prenos na Kanalu A in VOYO, čaka povratna tekma polfinala LP proti Tottenhamu, ni izjema. Daleč od tega. Tega 26-letnega ofenzivnega vezista si želijo mnogi najboljši klubi v Evropi, med prvimi je uradno ponudbo vodstvu bele-rdečih že poslal Tottenham, toda odziv iz Ajaxa je bil hiter in neposreden. "Nogometaš se zahvaljuje za interes, a sporoča, da ga selitev na Otok zaenkrat ne zanima. Ima že v glavi, kjer bo nadaljeval kariero," piše The Telegraph in dodaja, da je reprezentant Maroka pripravljen "odrivati" snubce, ker ... "Odločil se je, da bo zaigral za Bayern. Bavarci uradno še niso poslali ponudbe na naslov kluba iz Amsterdama. Čakajo na konec Lige prvakov. Ne želijo vznemirjati nogometaša ali (in) njegovega sedanjega kluba. Je pa na dlani, to je potrdil tudi Maročan, da je tihi dogovor med bavarskim klubom in igralcem že sklenjen. Ziyech bo po koncu sezone odšel v Nemčijo," pa piše Bild

Ajax v sredo zvečer, od 20.40 prenos na Kanalu A in VOYO, čaka tekma tega tisočletja. Na povratnem dvoboju polfinala Lige prvakov bo pred svojimi gledalci branil minimalno zmago (1:0) s prve tekme v Londonu.

Liverpool - Barcelona in Ajax - Tottenham
Liverpool - Barcelona in Ajax - Tottenham FOTO:

 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

uporabnica1
08. 05. 2019 11.32
+9
Bayern gradi na novi ekipi, kar je super. Že zdaj imajo mlade, hitre, sposobne: Gnabry, Coman, Goretzka, Tolisso (samo, da se pozdravi), 18letni Davies, Kimmich, Süle, poleti prideta še dva mlada branilca, adijo Robbery, Rafinha in Boateng! Potrebujejo še Ziyecha :D
delbond
08. 05. 2019 11.20
+8
pametno pubec, kdo bo v Londonu prenašal to slabo vreme...
zaj?ek
12. 05. 2019 18.30
+1