Nogomet

Liverpool brez Fabinha, Klopp ne ve, ali bo nared za Ligo prvakov

Liverpool, 12. 02. 2021 22.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
T.Š., STA
Komentarji
2

Zaradi poškodbe mišice bo nekaj časa odsoten brazilski vezist pri Liverpoolu Fabinho. Zanesljivo bo izpustil tekmo v angleškem prvenstvu, njegov nastop na tekmi Lige prvakov pa je še pod vprašajem. Še večje skrbi pa imajo pri Leicestru. Branilec James Justin je zaradi poškodbe kolena že končal z nastopi v tej sezoni.

Pri aktualnih angleških prvakih se težave s poškodbami še naprej kopičijo. Potem ko bosta do konca sezone odsotna osrednja branilca Virgil van Dijk in Joel Matip, dlje časa pa bo počival tudi Joe Gomez, je zdaj zaradi poškodbe mišice za nedoločen čas odpadel še Fabinho

Koliko časa bo odsoten brazilski vezist, ni povsem jasno. Trener redsov Jürgen Klopp je dejal, da bo zanesljivo izpustil tekmo v Premier League proti Leicestru, kako bo pa na tekmi Lige prvakov, ko se bo Liverpool na prvi tekmi osmine finala pomeril z Leipzigom v Budimpešti, pa je nemški trener dejal: "V tem trenutku ne vem, videli bom. Res ne vem." Brazilec je bil v zadnjem času po sili razmer osrednji branilec, ob njegovi odsotnosti pa utegneta skupaj na sobotni tekmi proti Leicestru debitirati oba novinca, turški reprezentant Ozan Kabak ter angleški branilec Ben Davies.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Leicester pa bo do konca sezone igral brez branilca Jamesa Justina, saj si je desni bočni nogometaš na zadnji tekmi FA pokala strgal križno vez. Justin je doslej odigral vse minute na tekmah v angleškem državnem prvenstvu. V njem lisice s 43 osvojenimi točkami zasedajo tretje mesto in imajo tri točke prednosti pred Liverpoolom, ki je četrti. Na vrhu sta Manchester City (50) s tekmo manj in Manchester United (45).

Fabinho
Fabinho FOTO: AP
Koronavirus pasica november
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

TEDO84bv0MEDO
13. 02. 2021 11.57
+0
Prej sem navijal za Liverpool in vse tekme sem gledal, zdaj me pa boli kura' zanj.
samomojemnenje
13. 02. 2021 12.04
+2
Ti si pa res pravi navijač. Zdaj navijaš za City?