Nogomet

Liverpool 'pet pred 12' okrepil obrambno vrsto, Matip zaključil sezono

Liverpool, 02. 02. 2021 10.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, A.V.
Komentarji
4

Za nogometnim klubom Liverpoolom je pester zadnji dan prestopne tržnice. Angleški prvaki so se namreč pred nadaljevanjem sezone okrepili z dvema branilcema, Turkom Ozanom Kabakom in Angležem Benom Daviesom. Do konca sezone pa bodo zaradi poškodbe gležnja ostali brez kamerunskega branilca Jöela Matipa, so potrdili na uradni spletni strani kluba.

Liverpool se že vso sezono spopada s številnimi poškodbami na položaju osrednjega branilca. Sezono je že končal Nizozemec Virgil van Dijk, ki si je v prvem delu prvenstva strgal križno vez, klub pa je sporočil, da bo preostanek tekmovalnega obdobja zaradi težje poškodbe gležnja izpustil tudi Jöel Matip. Že dlje časa je poškodovan Joe Gomez (koleno).

Zato je klub zadnji dan prestopne tržnice zavihal rokave in v svoje vrste privabil dva nogometaša. Najprej je kupil Bena Daviesa, ki je igral za Preston v drugem kakovostnem razredu angleškega nogometa. Z rdečimi je 25-letnik podpisal večletno pogodbo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V zadnjih urah ponedeljkovega dne pa so potrdili še prestop 20-letnega turškega reprezentanta Ozana Kabaka. S Schalkejem so se dogovorili za posodo do konca te sezone z možnostjo odkupa. Turški branilec je zdravniški pregled opravil v Nemčiji, novemu klubu pa se bo pridružil v naslednjih dneh, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Obenem je Liverpool Southamptonu do konca sezone posodil Japonca Takumija Minamina. Slednji je v dresu Liverpoola po prihodu iz Salzburga zbral 17 nastopov in dosegel štiri gole, večino kot rezervist.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

TEDO84bv0MEDO
02. 02. 2021 13.42
-3
Butci britanski! Obrambo imajo dobro, napad pa slab. Zamenjati bi morali veziste, ker slabo podajajo in še vsaj Firmina, če ne tudi Maleja. Salah je najboljši napadalec tam.
FH540
02. 02. 2021 16.28
+1
😂😂😂😂 ce je kdo butec tuki si edino ti
blazter
02. 02. 2021 16.44
+0
Mislim, da je Mane najbolj hvaležen igralec v ekipi, in vedno da vse od sebe. Salah je muhast, Firmino je Benz varianta.
er0nixx
02. 02. 2021 20.26
+1
če henderson in fabinho špilata v obrambi xD potem je nekak normalno da je sredina slaba :D