Nogomet

Klopp ga želi za vsako ceno: Liverpool za Havertza pripravljen odšteti 125 milijonov evrov

Liverpool, 15. 01. 2020 13.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Med bolj zanimive in nadarjene mlade nogometaše na svetu brez dvoma spada tudi nemški reprezentant Kai Havertz. V dresu Bayerja iz Leverkusna blesti že nekaj let, a vprašanje, če bo sezono končal med farmacevti. Če je verjeti otoškim medijem, pritrjujejo jim tudi nekateri nemški, bo 20-letni nogometaš še v zimskem prestopnem roku postal član aktualnih šampionov Lige prvakov iz Liverpoola.

Kai Havertz
Kai Havertz FOTO: AP
Da se za usluge Kaija Havertza resno zanimajo, so v taboru redsov potrdili tudi z informacijo, da so pripravljeni za njegove usluge odšteti kar 125 milijonov evrov. "Želja in tudi ukaz trenerja Jürgena Kloppa je, da tega nogometaša na vsak način pripeljejo v Liverpool. Tudi zato je vodstvo (premočno) vodilne ekipe Premier League nastavilo tako visoko finančno ponudbo in računa, da se bodo v taboru Bayerja omehčali in mladega vezista spustili že v zimskem prestopnem roku. Čeprav Liverpool zanesljivo no vodi v prvenstvu pa ima številne težave s poškodbami in ker prihaja ključno obdobje sezone, želi okrepiti svoj igralski kader," so izčrpni nekateri angleški mediji.

Jürgen Klopp
Jürgen Klopp FOTO: AP

"Klopp je naravnost zaljubljen v tega nogometaša in se je pripravljen odreči nakupom na nekaterih drugih pozicijah v ekipi, samo da pride do Havertza." A Liverpool, čeprav je pripravljen na široko odpreti denarnico, ni edini, ki se je ogrel za nogometaša Bayerja. "Tu so še Bayern, Barcelona in tudi Manchester United. Skoraj gotovo je, da Havertz ne bo dočakal konca sezone v dresu farmacevtov. Lani je prišlo nekaj ponudb, a so bili zneski za odškodnino nizki. V tej je zgodba drugačna, vprašanje je le, če bi (bo) ponudba po koncu sezone enako visoka, tako da bodo pri Bayerju temeljito premislili, če se jim Havertza morda splača pustiti že januarja," pa špekulira nemški Bild

 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

KiNgKoNg
15. 01. 2020 14.41
+4
Ne bodo oni devali 100+ mio za enega nogometaša.
David80
15. 01. 2020 14.18
+17
"Liverpool premočno vodi v nemškem prvenstvu." Joj 😂
FCL
15. 01. 2020 16.32
-8
David80
15. 01. 2020 16.51
+8
Res je da premočno vodi v angleškem prvenstvo, ne pa v nemškem, tak kot so najprej napisali in so zdaj kot vidim zbrisali.