Nogomet

Liverpool želi zvabiti v svoje vrste 'novega' Neymarja

Liverpool, 16. 05. 2020 15.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Kot poročajo otoški mediji, so se pri aktualnem evropskem klubskem prvaku Liverpoolu ogreli za 17-letno 'senzacijo' brazilskega Vasca da Game Tallesa Magna. V Braziliji ga mnogi že vidijo kot naravnega naslednika zvezdnika Paris Saint Germaina Neymarja.

Poletna nogometna tržnica bo ne glede na razsežnosti pandemije koronavirusa živahna. Čeprav ne gre pričakovati astronomskih odškodninskih zneskov za okrepitve, pa je že zdaj jasno, da se bo v lov za enim od najbolj nadarjenih brazilskih nogometašev Tallesom Magnom podal nihče drug kot aktualni evropski klubski prvak Liverpool. 

Za standardnega člana Vasca da Game se ob 'redsih' zanima še lizbonska Benfica, ki je omenjenemu brazilskemu prvoligašu že poslala ponudbo v višini 2,8 milijona evrov, ki pa jo je vodstvo kluba že zavrnilo. Kot poročajo britanski mediji, bodo na Anfieldu storili vse, da že to poletje v svoje vrste zvabijo zelo nadarjenega nogometaša, ki ga v Braziliji večina že vidi kot naravnega naslednika Neymarja.

Talles Magno, vzhajajoča zvezda brazilskega nogometa, se je znašel na 'radarju' evropskega klubskega prvaka Liverpoola.
Talles Magno, vzhajajoča zvezda brazilskega nogometa, se je znašel na 'radarju' evropskega klubskega prvaka Liverpoola. FOTO: 24ur.com

Talles Magno je sicer najboljši igralec brazilske kadetske izbrane vrste (U-17), in glede na dejstvo, da se Vasco da Gama nahaja v velikih finančnih težavah, ne gre pričakovati (pre)visokih ovir za sklenitev dogovora med kluboma.
 

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

brodarko
18. 05. 2020 10.18
+1
Zaradi nepravilnega sklanjanja so popravili članek. Lahko bi ga tudi izbrisali.
dark horse
16. 05. 2020 21.48
+1
Jao kakšen članek. Avtor skrij se nekam kjer te ne bodo nikdar našli
brodarko
16. 05. 2020 18.06
+1
Pa to so slabo pismeni avtorji.
Sputnik
16. 05. 2020 17.22
+16
ga mnogi že vidijo kot naravnega naslednika zvezdnika Paris Saint Germaina Neymarja. a mi kdo razloži kaj pomeni NARAVNI NASLEDNIK?? a obstaja to?? obstaja sintetični oz. umetni naslednik?? sicer pa upam da dečko ni tako fragile kot nejmo. bo dobil dobro plačo za 2 tekme na sezono