Nogomet

Llorente mož odločitve za zmago Atletica proti Sevilli

Madrid, 23. 12. 2023 18.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
A.V., STA
Komentarji
2

Nogometaši madridskega Atletica so v zaostali tekmi 4. kroga španskega državnega prvenstva na domačem Metropolitanu z 1:0 premagali moštvo Seville in se tako z 38 točkami izenačili na 3. mestu prvenstvene razpredelnice z Barcelono. Mož odločitve je bil Marcos Llorente, ki je zadel v polno v 46. minuti.

Obračun Atletica in Seville so septembra prestavili zaradi močnih neviht. Tokrat pa so ga izvedli brez težav, veselili pa so se domačini, potem ko je takoj po vstopu v igro zadel Marcos Llorente v 46. minuti.

Nekaj skrbi je domačemu strategu Diegu Simeoneju povzročil Caglar Söyüncü, ki je le štiri minute po vstopu v igro dobil rdeči karton zaradi prekrška s hrbta nad Lucasom Ocamposom.

Statistika tekme: Atletico Madrid vs. Sevilla
Statistika tekme: Atletico Madrid vs. Sevilla FOTO: Sofascore.com

Kljub igralcu manj so gostitelji v zadnjih 20 minutah zadržali prednost in se povzpeli na tretje mesto prvenstvene lestvice. Precej jezen je bil ob zamenjavi domači napadalec Antoine Griezmann, ki tokrat ni zadel in ostaja s 173 goli izenačen z Luisom Aragonesom na vrhu lestvice strelcev v zgodovini kluba.

Atletico je zdaj pri 38 točkah, kolikor jih ima tudi četrtouvrščena Barcelona. Na vrhu sta madridski Real in Girona s po 45 točkami. Sevilla je 15.

https://www.sofascore.com/sl/atletico-madrid-sevilla/IgbsLgb#id:11643594

Špansko prvenstvo, zaostala tekma 4. kroga, izid:
Atletico Madrid - Sevilla 1:0 (0:0)
Llorente 46.
(Jan Oblak je branil celo tekmo za Atletico Madrid).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Ho Chi Joža
23. 12. 2023 21.14
+1
Malo_sutra
23. 12. 2023 19.40
+2
Dimitris Lorente, kakav gospon covjek. Nema kriza med prazniki.