Borilni športi

Logan Paul bi se s Floydom Mayweatherjem stepel tudi brezplačno

Miami, 04. 06. 2021 14.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Logan Paul je ameriški zvezdnik družbenih omrežij, ki se bo v boksarskem obračunu postavil po robu legendarnemu Floydu Mayweatherju mlajšemu. Prenos obračuna si lahko ogledate v ponedeljek, 7. junija, ob 2.00 na VOYO.

Amaterski bokser in youtuber Logan Paul je zaupal, da pravilom v boksarskem obračunu s Floydom Mayweatherjem mlajšim ni namenil veliko svoje pozornosti. "Pravil ne poznam. Mislim, da se bova borila v 283-gramskih rokavicah. Mislim, da ščitnikov za glavo ne bo, in mislim, da bo osem rund," je Paul zmedeno povedal ESPN-u. Pravilom se najbrž ni veliko posvečal zato, ker v tem boju vidi predvsem priložnost za velik zaslužek in odlično reklamo. Uradno bo šlo za boj v osmih triminutnih rundah. Glede rokavic in ščitnikov za glavo je Logan imel prav. Pozabil pa je omeniti, da sodnikov na obračunu ne bo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

'Moj cilj je, da postanem največji zabavljač na svetu'

Na svojem kanalu na YouTubu je povedal, da bi se proti Mayweatherju mlajšemu boril tudi brez honorarja. "Ampak ne, boja nisem sprejel brezplačno. Najbrž bom zaslužil veliko denarja," je svojim sledilcem povedal ambiciozni Logan. "Ne zanima me uradni naslov prvaka v supertežki kategoriji," je razkril zabavljač in nadaljeval: "Moj cilj je, da postanem največji zabavljač na svetu. Dober način, da to dosežem, je sodelovanje v velikih bojih in velikih šovih."

Paul in Mayweather mlajši.
Paul in Mayweather mlajši. FOTO: AP

Zmagovalca ne bo

Uradnega zmagovalca na koncu boja ne bo, kljub temu pa Paul meni, da poraženca pravzaprav tudi ne bo. "Če zmagam jaz, bo to največje presenečenje v zgodovini borilnih športov. Čas se bo ustavil. Zemlja se bo ustavila," je v svojem slogu povedal svetlolasi zvezdnik. "V primeru, da zmaga Floyd Mayweather, se ne bo zgodilo nič. Nikogar ne bo brigalo. Brat, čestitke, premagal si youtuberja. Želiš piškotek? Pojdi dalje," je mogoče nespametno nagovoril nasprotnika.

Koronavirus pasica nova
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

AnthonyfJoshua
06. 06. 2021 20.25
Dej naj ne prbija, namest da uživa z vsem kešom ki ga ima, mu ni dosti, rabi se 20,30 miljonov za ta zmazek od boksa. Neki kvazi youtuberji so zdej boks profiji haha.