Nogomet

Man City izenačil 67 let star rekord

Manchester, 25. 11. 2018 09.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, T.Š.
Komentarji
4

Nogometaši Manchester Cityja so postali šele drugo moštvo zunaj Londona, ki je zmagalo na šestih zaporednih tekmah v britanski prestolnici, in so tako izenačili 67 let star rekord.

To je nazadnje uspelo Portsmouthu v sezoni 1950/1951. Upoštevajoč vse tekme in zaključek lanske sezone pa je City neporažen že 19 tekem. Nogometaši Cityja so v angleškem prvenstvu nazadnje izgubili 7. aprila letos, ko so bili s 3:2 na Old Traffordu boljši njihovi mestni tekmeci iz Manchester Uniteda.

City se je na zadnjih 19 tekmah izkazal z obrambo, saj je prejel le osem golov.
Sezono je odlično začel tudi Liverpool, ki na prvih trinajstih tekmah letošnje sezone še ni izgubil, kar mu je uspelo prvič po sezoni 2007/08. Kljub odličnim predstavam moštva iz mesta Beatlov pa je dovolj le za drugo mesto v angleški prvi ligi, za vodilnim Cityjem Liverpool zaostaja za dve točki.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ledr
26. 11. 2018 10.11
+1
Malo poglejte statistiko. Število točk in predvsem gol razliko, pa boste videli, kaj je Pep naredil iz Citiya. Vsekakor nisem navijač Citija, sem pa ljubitelj dobrega nogometa. In trenutno daleč najlepši in najboljši nogomet igra prav City. Tudi gol razlika to potrjuje. In te igre in statistike Pep ni ustvaril kar tam nekje ampak v Angliji! Torej tam, kjer je veliko dobrih ekip in, kjer se igra zelo dober nogomet. Tako, kot smo včasih lahko uživali v najboljši igri nogometa vseh časov, ki jo je ponujala Barcelona, lahko danes uživamo v igrah Citija. Seveda Barcine igre ne morejo ponovit, ker je bila tisto neponovljiva igra neponovljive generacije, so se pa temu precej približali. In vse to je "naredil" in ustvaril kdo že???
resnicaosvobaja
25. 11. 2018 14.52
+5
Še en dokaz , da je Guardiola lahko trener le v Španiji ?
ehjaehja
25. 11. 2018 15.35
-5
daj ne govori neumnosti lige prvakov pa odkar je šel iz Barcelone pa ne more osvojiti čeprav trenira najbogatejše klube in porablja več kot pol miljarde za nakupe, on je pa res najbolj precenjen trener, v barci je imel že ekipo usklajeno od malih nog zato je lahko osvajal vse drugje pa ne pokaže kej dosti razen razmetavanje z denarjem:)
MarKav
25. 11. 2018 17.30
+4
Muri je vsekakor bolj precenjen trener kot Pepi