Nogomet

Se Mandžukić vrača na Apeninski polotok?

Doha, 05. 07. 2020 16.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekdanji napadalec hrvaške nogometne reprezentance Mario Mandžukić je sporazumno prekinil pogodbo s katarskim klubom Al Duhail. Štiriintridesetletni Hrvat je novico potrdil na Instagramu. Mandžukić je v Katar prestopil decembra lani, potem ko je štiri leta igral za torinski Juventus.

Mario Mandžukić
Mario Mandžukić FOTO: AP

Prav Italija naj bi bila naslednja destinacija Maria Mandžukića, saj si ga v svojem klubu želi videti nekdanji italijanski reprezentant Pippo Inzaghi. Ta vodi novopečenega prvoligaša Benevento, katerega član je tudi slovenski vezist Dejan Vokić in kateremu se je pred dnevi pridružil nekdanji francoski reprezentant Loic Remy. Za Mandžukića naj bi se sicer zanimali tudi v Turčiji pri Galatasarayu in Fenerbahčeju, član slednjega je Miha Zajc

Mandžukić, ki je reprezentančno pot sklenil leta 2018 po drugem mestu na svetovnem prvenstvu v Rusiji, je v karieri igral še za Atletico Madrid, Bayern, Wolfsburg, Dinamo, Zagreb in Marsonio. Za Hrvaško je zbral 89 tekem in 33 golov.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

TEDO(uajtu)MEDO
05. 07. 2020 17.31
+0
Novica za Hrvate.
bog osebno
05. 07. 2020 19.16
-1
Imajo tudi članek o Xaviju in Barceloni. Očitno je to novica za Špance.