Nogomet

Martial si po sedmih letih želi spremembe, Rangnick pa odgovarja: Ni še čas za odhod

Manchester, 27. 12. 2021 13.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Dolgoletni napadalec Manchester Uniteda Anthony Martial v zadnjem času ni zadovoljen s svojim statusom na Old Traffordu, zato naj bi po poročanju otoških medijev od uprave kluba zahteval, da ga proda.

V dozdajšnjem delu sezone je sicer odlični francoski napadalec le dvakrat začel tekmo od uvodnega sodnikovega žvižga, kar je po njegovem mnenju odločno premalo.

Nezadovoljen z minutažo naj bi že zahteval odhod s kultnega Old Trafforda, kar pa ni najbolj po godu trenerju rdečih vragov Ralfu Rangnicku. "Pred dnevi sva z Anthonyjem Martialom opravila dolg in konstruktiven pogovor, v katerem sem mu predstavil svoj pogled na trenutno stanje. Gre za nogometaša, ki je že sedem let član Manchester Uniteda in čuti, da je napočil čas za spremembo v njegovi karieri. Kot trener in predvsem človek do neke mere razumem razmišljanje nogometaša, toda po drugi strani je prav tako pomembno vzeti v zakup trenutno situacijo v klubu. Nastopamo v treh zelo zahtevnih tekmovanjih, okužbe s koronavirusom in poškodbe pa terjajo svoje. Za zdaj še ni prišla nobena ponudba za Martiala na naš naslov in dokler je tako, ostaja z nami," je jasen strateg Uniteda.

Anthony Martial (na sliki v rdeče-beli športni opremi) je izrazil željo po odhodu z Old Trafforda.
Anthony Martial (na sliki v rdeče-beli športni opremi) je izrazil željo po odhodu z Old Trafforda. FOTO: AP

V naslednjih dneh in tednih bo torej zanimivo spremljati dogajanje na Old Traffordu, saj je tudi Martialov agent izrazil željo za snidenje v živo s člani uprave kluba.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.