0°C

Messi po okužbi s koronavirusom še ni nared, izpustil bo tudi tekmo z Brestom

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
M.G. /
KOMENTARJI
30
Argentinski zvezdnik v vrstah PSG-ja Lionel Messi še ni povsem okreval po nedavni okužbi z novim koronavirusom, zato bo moral izpustiti tudi domačo tekmo z Brestom, so sporočili iz pariškega kluba. Messijeva odsotnost je tako daljša od sprva predvidene, a vendarle naj bi se Argentinec kmalu vrnil v tekmovalne tirnice.

V pariškem klubu so zapisali, da Lionel Messi dobro napreduje. "Še naprej sodeluje z zdravniško in tehnično ekipo in se bo v ekipo vrnil predvidoma prihodnji teden," so še dodali na uradni spletni strani Paris Saint-Germaina. Messi je sicer zadnjo tekmo za PSG odigral 22. decembra, drugega januarja pa je v javnost pricurljala novica, da je bil pozitiven na testu za koronavirus. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

"Kot veste, sem imel covid-19 in rad bi se zahvalil vsem za sporočila, ki sem jih prejel in vam povedal, da potrebujem več časa, kot sem pričakoval, da bom v redu, toda skoraj sem si že opomogel in imam veliko volje, da se vrnem na igrišče. Te dni treniram, da pridem na sto odstotkov, to leto prihaja z zelo lepimi cilji in upajmo, da se bomo kmalu videli," je zapisal Messi ob objavi fotografije z ženo Antonello na Instagramu. 

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.