Nogomet

Prebujeni Griezmann hvali ekipo: To je podoba, ki jo moramo kazati

Granada, 10. 01. 2021 10.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min

Z vsak po dvema goloma sta Lionel Messi in Antoine Griezmann Barcelono ponesla do nepričakovano visoke ligaške zmage v Granadi, kjer je ekipa trenerja Ronalda Koemana spet pokazala, da je morda še ne gre prehitro odpisati (4:0).

Griezmann (na fotografiji) se je po dolgem času izkazal z dvema goloma v nasprotni mreži.
Griezmann (na fotografiji) se je po dolgem času izkazal z dvema goloma v nasprotni mreži. FOTO: AP
Barcelona je prvič v sezoni zmagala trikrat zapored, vse tri zmage pa so Katalonci zabeležili na gostovanjih pri Huesci (1:0), Athletic Bilbau (3:2) in zdaj še Granadi (4:0).

Barcelona je bila ob zaključku prejšnjega leta, ko se je morala zadovoljiti z remijem z Eibarjem (1:1), ki ga je rahlo poškodovani Lionel Messi spremljal s tribun Camp Noua, videti kot razbita vojska, toda uvod v leto 2021 je za zdaj izjemno uspešen za varovance Ronalda Koemana, ki so s "prebujenim" argentinskim kapetanom prvič v sezoni povezali dve tako  prepričljivi predstavi. Če so ob zmagi nad Huesco (0:1) kljub očitni prevladi manjkali zadetki, se je Kataloncem prav zares odprlo v Bilbau, kjer pa je ob zmagi s 3:2 pešala obramba. V Granadi gre Barci očitati bore malo, čeprav so v prvih minutah spet potrebovali bravurozno posredovanje vratarja Marca-Andreja ter Stegna, na koncu pa povsem potolkli španskega predstavnika iz Lige Evropa. 

Za nameček je Antoine Griezmann z "dvojčkom" prekinil kar devet tekem dolg strelski post, Messi pa je še na drugi zaporedni tekmi dosegel dva zadetka. Lepši je zdaj tudi pogled na lestvico, sploh po večernem remiju madridskega Reala v Pamploni (0:0), a lahko vodilni Atletico Madrid Kataloncem s preloženimi tekmami še vedno ubeži na težko ulovljivih 13 točk.

A s tem se na Camp Nouu v tem trenutku ne ukvarjajo, bolj jim godijo spomini na sobotno gostovanje na stadionu Nuevo Los Carmenes, kjer je moral Ter Stegen že v drugi minuti z izvrstnim posredovanjem ustaviti Antonia Puertasa. A nato je v 12. minuti po napaki Roberta Soldada, ki ga je s ponesrečenim izbijanjem žoge zaposlil samega pred vratarjem, zadel Griezmann. Protesti domačih (v trenutku podaje Sergia Busquetsa je bil Francoz v prepovedanem položaju) niso zalegli, niti tisti po vodilnem golu Messija, ko se je akcija začela z Busquetsovim igranjem z roko. Griezmann je žogo s svoje polovice nato prenesel vse do kazenskega prostora, kjer je zaposlil Messija, ki s strelom v zgornji kot domačih vrat ni grešil. Odličen strelski polčas za Katalonce je Argentinec zaključil s prekrasnim prostim strelom z roba kazenskega prostora tik pred glavnim premorom.

Griezmann: Prej sem komaj zabil enega ...
S tema zadetkoma je Messi, ki ga je v začetku sezone pestila precejšnja neučinkovitost, sam zavzel vrh lestvice strelcev v Primeri Division in bo še 15. zaporedno sezono španskega prvenstva zaključil z vsaj desetimi goli. Mojstrsko je v 63. minuti po ustavljanju žoge in polvoleju v daljši kot za končnih 4:0 nato zadel še Griezmann, po tem, ko je kot zadnji mož obrambe zrušil rezervista Martina Braithwaita, pa je večer domačim pokvaril še izključeni branilec Jesus Vallejo.

"Prej sem komaj zabil en gol, a zdaj se zdi, da mi gre precej dobro. Bomo videli," je bil v izjavah po tekmi navihan Griezmann. "Potrebovali smo tri točke in zmago. Zadovoljen sem z delom ekipe. Zdaj moramo osvajati tri (točke, op. a.) od treh do konca prvenstva. Granada je zahteven tekmec, a smo dobro začeli. V drugem polčasu pa so si lahko naši igralci tudi odpočili," je dodal Francoz.

Statistika tekme Granada – Barcelona.
Statistika tekme Granada – Barcelona. FOTO: Sofascore.com

'To je podoba, ki jo moramo kazati'
Koeman je moral zaradi poškodbe Ronalda Arauja na ogrevanju v začetno postavo v zadnjem hipu uvrstiti Samuela Umtitija, ki se je po nekaj neprepričljivih predstavah in precejšnji "izgubljenosti" v zadnjih sezonah, ko so ga pestile tudi številne poškodbe, tokrat le izkazal. 

"Umtiti ni imel časa, da bi se pripravil, pa je že moral na igrišče. Odigral je izvrstno tekmo. Goli pa so stvar ekipe in s samozavestjo, ki jo pridobivamo, je lažje. Na vsaki tekmi moramo igrati na tri točke, a to je podoba, ki jo moramo kazati," je še povedal Griezmann.

Koeman: Moramo nadaljevati s takšno igro
S tretjo zaporedno zmago v novem letu je bil seveda zadovoljen tudi trener Koeman, ki je izpostavil pomembnost sobotnega uspeha na težkem gostovanju in si zaželel, da bi tako učinkoviti njegovi varovanci ostali tudi v prihodnje.

"To je pomembna zmaga, vedeli smo, da smo v težki situaciji, da si ne smemo privoščiti poraza na še kakšni tekmi, za nami pa je zelo dober teden, zmagali smo trikrat, trikrat na gostovanjih, prikazali pa smo nekaj zelo dobre igre," je ocenil legendarni branilec Barce. "Smo mirnejši in v tekmo gremo bolj zbrani. Če žoga kroži v ritmu, potem nas lahko nadzira le malo ekip. Če pa smo poleg tega še učinkoviti, potem lahko rečemo, da smo na dobri poti. A treba je ostati ponižen in še naprej delati," je nadaljeval.

"Pokazali smo, da ekipa raste v smislu kakovosti in samozavesti. Zelo sem zadovoljen, da smo dosegli štiri gole, in nadaljevati moramo s takšno igro, kakršno smo prikazali danes, ko smo za zadetek potrebovali le nekaj priložnosti. Poskušali smo igrati tako, da so imeli trije spredaj precej svobode. Messi je prihajal po žogo, (Ousmane) Dembele in Antoine pa sta iskala globino. Ko pridemo v napad, je treba biti v kazenskem prostoru. Menim, da je bil Antoine danes zelo dober," je ocenil Koeman.

'Če bi bili nared vsi, je možno, da bi se lahko borili za vse naslove'
Kot po navadi se ni mogel izogniti vprašanjem o zamenjavi Messija, ki tekme le redko konča predčasno. Argentinec je najprej nasmejan pozdravil soigralce, nato pa z veliko resnejšim izrazom na obrazu začel hoditi proti robu igrišča, kjer se je nato objel s Koemanom.

"Barca potrebuje Messija zaradi njegove igre, zaradi njegove pomembnosti pri ustvarjanju priložnosti in zaradi njegove učinkovitosti. Je velik igralec, ki ga potrebujemo za doseganje velikih stvari. V prvem polčasu je imelo z bolečinami težave več igralcev, pri izidu 0:4 pa smo lahko menjali. Z Araujojem nismo želeli tvegati. (Sergina) Desta so prav tako mučile bolečine in zaradi rezultata smo lahko malce bolj pazili nanje,"  je še povedal Koeman.

"Če se lahko s takšnim Messijem borimo za vse naslove? Boj ni odvisen le od enega igralca, takšna mora biti miselnost ekipe. Imamo izvrstne igralce, na katere pa v teh trenutkih ne moremo računati. Če bi bili nared vsi, je možno, da bi se lahko borili za vse naslove. Ekipa se močno izboljšuje. To je bil izjemno pomemben teden s tremi gostujočimi tekmami in zmagali smo z dobro igro, to pa nam daje veliko samozavesti. Od prvega dne, prvega stika z Leom je bilo vse v redu, dajal je vse od sebe. Tako kot vsem, vsej ekipi, mu je bilo težko. V zadnjem času pa je dobro in je zelo učinkovit. Tega smo od njega vajeni. Če na kakšni tekmi ne doseže gola, potem nekateri ljudje že postanejo nezadovoljni ali jih začne skrbeti. Mene nikoli. Vidim ga, kako je motiviran v slačilnici in na treningih. Ne želim reči, da je zdaj bolj pri stvari. A so trenutki, ko nogometašu žoga pač noče v gol."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Koronavirus pasica november
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (87)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mother Russia
11. 01. 2021 16.05
-2
No, ja. Granada pa res ni Bayern.... To so bili "rekordi".....
Johnny_J
11. 01. 2021 18.27
+4
Tudi real ne, ko je pokalo za hrbtom casillasa in je bilo razmoceno igrišče zaradi kristininih solz.
HALAcR7
11. 01. 2021 14.41
-5
ekipa ki je osvojila 1 ligo prvakov v 10 let ,trdi da je najboljša v zadnjih 10 let...kaj je potem real,ki je osvojil 4 v 10 let
Od Halerja ati
11. 01. 2021 16.06
+4
intelektor
11. 01. 2021 09.16
+8
Kollerik
11. 01. 2021 18.54
Intelektor, kdaj boš začel s svojimi romani od diagnoz? 😆
Lucky
10. 01. 2021 21.03
+7
Na teh straneh smo lahko prebirali, kako se bo Barca borila za obstanek, potem se je nivo dvignil na borbo za ligo Europa. Večinoma se točke izgubljajo zaradi napak, ampak napake, ki smo jih naredili mi so bile res katastrofalne. Če temu prištejemo vse sprejete amandmane k VAR-u je zaostanek res minimalen. Dodajmo še Koemana. Se strinjam, ni biser od trenerja, ampak nekoč mu bomo mogoče hvaležni za Pedrota. Če bi še več koristil Puiga,bi mu marsikaj spregledal. Včeraj po moje ni bil tak kvaliteten preskok, da bi lahko slavili, le faktor sreča-smola je već na naši strani. Če bo vse po planu, bo pravi preizkus super pokal. Če pride do finala z Realom, bomo šele lahko videli, ali smo res naredili napredek.
Lucky
10. 01. 2021 21.06
+8
Pa še morda to. Raje vidim, da imajo Atleti takšno prednost. Ni pričakovati porazov, ampak serija remijev ni nemogoča. Če pa bodo zmagovali, si pa naslov zaslužijo. Šport je nepredvidljiv. Imamo Covid, poškodbe, slaba forma.
Johnny_J
11. 01. 2021 08.04
+5
Zakaj bi koemanu bili hvaležni za Pedrija? Saj ga ni on pripeljal, po vrhu vsega, ga je želel dati v posojo. Edino pozitivno stvar pri koemanu vidim v tem, da je prvi trener, ki je lengleta dal iz prve postave, vse ostalo so cvetke. Braithwait, taktika, mingueza na desnem bocnem, Puiga nikakor v igro, vztrajanje v busquetsom...
Vladimir.Krutov
11. 01. 2021 08.26
+2
J....saj zato sem pisal da nasprotujem prihodu wajnalduma in depaya....naj igrajo mladi domači igralci....svoje na posojo....tuje pa kupovati.....
Johnny_J
11. 01. 2021 08.37
+4
Vlado to je bila vedno prioriteta Barcelone, kar je porušil bartomeu in iz kluba, ki je večinoma deloval na domačih igralcih in kakšen zvezdnik, je spremenil v real, city... Res je, da je že v časih zame enega najslabših trenerjev v zgodovini barce, prav tako Nizozemca van gaala, bila podobna slika, ko je želel narediti nizozemsko repko v barci. Upam, da bo Koeman prej odšel, preden se to zgodi, oziroma, da pride na čelo kluba nekdo, ki mu bo stopil na prste in to preprečil, ter dal prednost domačim igralcem.
Vladimir.Krutov
11. 01. 2021 08.42
+2
Točno...dovol je bilo teh nakupov...tudi levi bočni miranda lepo igra pri betisu....ko je bil van gahl je pa bila katastrofa....do volitev še 13 dni....
Lucky
11. 01. 2021 12.49
+3
Z 18 leti ga je spremenil v starterja. Takoj, ko je prišel. Je imel kar nekaj slabših tekem in bi ga lahko pustil na klopi. Ob Busquetsu, Pjaniću, Coutinhu, de Jongu, nezadovljnem Aleni in Puigu. Ekipo rotirat moraš. Ob tako slabem Coutinhu, Griezmanu, nestabilnem Dembelju, kaj lahko pričakuješ? Če ne bi eksperimentiral tistih variant s tremi štoperji vsaj jaz ne bi tolko pljuval po njemu. Kaj pa si imel boljšega na izbiro? Kar se mene tiče, je Barca še vedno odvisna od tega, kako bosta odigrala Alba in Busquets. Ko odigrata maksimalno, jih je užitek gledat. Dest mi je največji približek Alvesu. De Jong je začel igrati naprej, gre v dribling. Griezman, Coutinho, ko bosta zadela v polfinalu ali finalu LP bom dejal, da sta se izplačala. Do takrat sta pa brca v temo.
Johnny_J
11. 01. 2021 13.29
+4
Dobro tisto s tremi stoperji je bila ultra napadalna formacija, ko so iskali gol. Bolj bode tista na začetku sezone 4-2-3-1. Sedaj je prešel nazaj na barcino standardno 4-3-3 in so že rezultati tu. Poleg tega je bilo preveč rotacij in se ekipa sploh ni mogla uigrati, da je Pedro postal stalni član prve postave, si lahko pa sam pripiše zasluge, saj je pokazal, da je vreden svojega mesta v ekipi. V vsakem primeru in kdorkoli bi bil trener, bi Pedro postal elita.
Vladimir.Krutov
11. 01. 2021 13.32
+1
Alba ja...buskec pa lahko kamot sedi in tudi pianič...miranda je priložnost lepo iskoristil....v obrambi super le v napad si ni upal....to mu je bila prva tekma takrat....firpo za 25M je pa kaj?....
Lucky
11. 01. 2021 14.17
+1
Sej ne rečem, oba imata prav in niti ne zagovarjam Koemana. Ampak takrat si imel na razpolago kaj? V tisto razsulo nobeden ni hotel. Avtoriteto nekako moraš postavit, drugače niti na treningih ne laufa. Messija sploh ni bilo. Govorice Messi, Griezman krožijo odkar je prišel. Kup novih igralcev. Stari razmontirani, brez motivacije. Ko glave niso čiste, pa pri nekaterih pomanjkanje znanja kot Braithwaite, potem ne gre noter niti tisto iz 2 m. Dodaj neverjetne napake, ki se tudi nam rekreativcem težko zgodijo, potem niti ni tako slabo. Verjetno pa bosta oba priznala, da je trenutno Barco gledat večji užitek kot lani.
Vladimir.Krutov
11. 01. 2021 14.40
+1
Seveda je bolje gledat sedaj kot pa lani....sedaj ni vidala..ivana...sredina je že malo hitrejša....če bi poskusil z puig...pedro in za njima frenki bi bila igra še hitrejša plus hitri osman bi potem tudi messi še lazje igral....ne pa počasni busgec in miralem. .
Vladimir.Krutov
10. 01. 2021 19.29
+3
Čez eno ali dve koli bo ta prednost atletov vedno bol v breme kot korist...sem že napisal da sedaj gre liga na polno....tri tekme manj je veliko breme....vsi že nekak prištevate atletom 9 pik....sam jih morajo tudi zmagat....
Los Galacticos
10. 01. 2021 20.06
+2
Jaz ze kar nekaj let vec gledam drugo statistiko ki je precej bolj zanimiva. Nazadnje je ekipa ovojila prvenstvo z vec kot 4 porazi leta 2007, Real Madrid. Takrat 7 porazov in osvojena la liga. Zadnjih 14 let prvak la lige ni imel vec kot 4 poraze. Barca ima ze zdaj 4, Real 3, Atletico 1. Zato sem jaz Atlete ze oznacil za prvake. Kar se pa tice pristevanja 9 pik, logika je da Atletico lahko osvoji vseh 9 pik, Real in Barca pa ne moreta vrniti pik ki so jih do sedaj zgubili. Mozno je da Atletico nekje zgubi 10-12 pik, je pa potem vprasanje ali bosta Real in Barca zbrala toliko zmag. Po moji statistiki Barca do konca ne sme zgubiti niti ene tekme, Real lahko se eno.
Vladimir.Krutov
10. 01. 2021 20.18
+3
Lahko pa tudi nobene pike....tudi nasprotniki niso neki slabi...sevilja ..bilbao...da naslednje kolo atleti remizirajo in real in barca zmaga bo pa veselica...
Johnny_J
10. 01. 2021 18.58
+6
Zmrda se je danes samo pod tremi profili pojavil? Težko je požreti svoje besede o Messiju Zmrda, zato je bolje, da nisi tako aktiven kot ponavadi, za nameček moraš tudi zarad reala veliko jezikove župe danes pojest.
Kollerik
10. 01. 2021 16.47
+1
Zanimivo, Messi imaj sedaj skupno 54 zadetkov iz prostih strelov, Koeman pa jih je zabil v svoji karieri kar 60. Rekorder je sicer Parnabucano z 77. komadi, sledi Pele, 70 itd....
Konan
10. 01. 2021 17.39
+2
Kollerik
10. 01. 2021 18.55
+2
fihner
10. 01. 2021 16.19
+1
Ljigo, bil in ostal vaški posebneš.
apodgra
10. 01. 2021 16.08
+4
Bomo videli , kako bo zabijal gole na naslednjih tekmah. Bi je že čas , da tudi on pošlje kakšno žogo v gol. Če bo kaj pridobil na samozavesti in ne igral v več v krču, potem bo to dobro za v so ekipo .
HALAcR7
10. 01. 2021 14.05
-31
Barca nikoli velik klub,vedno povprečen,,,še to kar so osvojil so sramno z raznimi goljufijami in podkupovanji,,...kot recimo včerašnja tekma,roka,,,ofsaijd,,tako vedno vsako tekmo..
Od Halerja ati
10. 01. 2021 14.08
+19
Res je. Barca je kriva da ni tvoj Realčič premagal 19. Osasune. a si kej jezen? 🤣🤣
Od Halerja ati
10. 01. 2021 14.09
+14
Kaj je delu Meesi učer noro. Vrjetno je to zate grozljivka. Spet igralec tekme. tko kot zame ko si dam grozljivko na netflixu.
Maxx365
10. 01. 2021 15.01
+11
Ne vem, kaj se siliš pod nogometni članek, če še enega preprostega pravila kot je ofsajd ne razumeš. LOL
Konan
10. 01. 2021 15.25
+2
Der.meister
10. 01. 2021 15.59
+4
drimtim
10. 01. 2021 18.23
+2
D0c
10. 01. 2021 13.44
+4
Barca bo prvak...
resnicaosvobaja
10. 01. 2021 13.39
+5
Puig se z oddajo žoge odkrije preden igralec prejme žogo in kot vsa mladina od Fatija, Pedrija, Younga, (Jonga za občutljive), Dembeleja ne igrajo nazaj , imajo idejo...Messija ne iščejo zato , ker ne bi vedeli kam z žogo ampak ga uporabijo v svojih zamislih in ko sta v igri vsaj 2 taka ob Messiju je stvar popolnoma drugačna. Žoga še zmeraj teče za polovico počasneje od časov izpred 10 let, kar je bila posledica izredne tehnike in uigranosti
Vladimir.Krutov
10. 01. 2021 13.48
+1
Resnica krasno....nekak te spoznavam v razmišljanju igre....super bereš igro....kapo dol...
resnicaosvobaja
10. 01. 2021 15.17
+1
Daleč od tega , da berem igro, taktiko ali karkoli podobnega... samo opazim razlike v igri, ki so včasih delovale popolno in iz izjave Cruyffa ,da je igrati nogomet preprosto, igrati preprost nogomet pa nekaj najtežjega...drugo pa spet, zakaj ima Barcelona toliko težav z izvajanjem avta ? Zakaj je to praktično izgubljena posest žoge, kakor hitro jo spusti iz rok ?
Vladimir.Krutov
10. 01. 2021 19.24
+0
Saj te razlike ki jih opaziš je lep pokazatel branja igre in ostalega kar ekipo in igralca naredi velikega....
kraljsituacije
10. 01. 2021 13.11
+2
Messi se je začel igrat
drimtim
10. 01. 2021 12.24
+12
Messi končno pri volji za igranje in takoj visoka zmaga.Real pa ubogih 0:0.Ni penala ni zmage.
Der.meister
10. 01. 2021 12.32
+15
Johnny_J
10. 01. 2021 12.21
+8
Barca gre še samo navzgor, tako po igri kot po lestvici.
gullit
10. 01. 2021 12.11
+9
Lepa igra ter ucinkovita za razliko od prejsnih tekm. Messi je pa motiviran spet ter spet v stari formi da ga je spet uzitek gledat. Prvenstvo bo se zanimivo
realmadrid the best
10. 01. 2021 12.11
+19
Moram priznati Barcelona me je presenetila odlična igra...Real pa včeraj 0-0 se zgodi tudi največjim.
Der.meister
10. 01. 2021 12.31
+11
Največjim??? hahahahaahahhaah ti si pa za štose.
1580
10. 01. 2021 12.41
+0
Pa kako ne največjim, imajo ogromno pokalov in zelo dobro zgodovino, pričakujejo se zmage.
Der.meister
10. 01. 2021 13.00
+9
Odbi Francotove pokale, Perezove, pa prideš na realno stanje.
1580
10. 01. 2021 13.09
+1
Nimaš kaj še zmerej so zelo dobra ekipa enako kot Barca.
1580
10. 01. 2021 13.11
+1
Je pa res da oba kluba padata v kvaliteti že kar nekaj časa Barca v glavnem zaradi slabega kadrovanja Real je pa imel stalno vzpone in padce pa tudi oni zadnje čase malo v prazno zapravljajo.
Kollerik
10. 01. 2021 13.14
+6
1580... Primerjati Barco z Realom je velika neumnost. Kot je zelo posrečeno nekoč že napisal forumaš Sportko... Real bi moral pripeljati nazaj iz svojih vetrin najmanj za pol šleperja pokalov. Menda veš, zakaj...
1580
10. 01. 2021 13.19
+7
Seveda vem sam navijam za Barco od kar se spomnim ampak nimaš kaj zgodovina je zgodovina trenutno sta oba v manjšem razsulu upam da se Barca čimprej pobere in proba z mladci Real pa pada vse od odhoda Ronalda
resnicaosvobaja
10. 01. 2021 13.26
+6
mptour
10. 01. 2021 14.06
+1
Lektor Jure T.
10. 01. 2021 12.10
-4
Kollerik se nic cez sodnike ne pritozuje?!
Kollerik
10. 01. 2021 12.15
+4
Ker se je na obeh tekmah včeraj sodilo odlično, s samo eno večjo napako, se ni kaj za pritoževat.
Od Halerja ati
10. 01. 2021 12.16
+1
Kollerik
10. 01. 2021 12.20
+1
Spregledan prekršek roke od ..če se prav spomnem... Busqueca malo pred prvim zadetkom Messija.
Johnny_J
10. 01. 2021 12.21
+1
Od Halerja ati
10. 01. 2021 12.22
+2
no nevem od kdaj je spregledana roka na sredini igrišča večja napaka... če nebi blo gola nebi sploh noben omenjal. večja napaka je spregledana roka za 11m naprimer. ne pa na sredini
Kollerik
10. 01. 2021 12.35
+3
Večja po mojem mišljenju zaradi tega, ker je komaj dve-tri podaje pozneje padel gol.
Johnny_J
10. 01. 2021 13.02
-1
Domenj po tej roki je padel gol in bi ga lahko var upravičeno razveljavil.
Od Halerja ati
10. 01. 2021 13.05
+2
no ja se po eni strani strinjam z vama. je napaka vsekakor ampak večja zgolj ker je padel gol. če nebi potem sploh nebi govorili o napaki. kljub vsemu povsem zaslužena zmaga
Kollerik
10. 01. 2021 13.16
+2
Zaslužena zmaga Barce. Tekma, vredna še za en ogled danes proti večeru.
Vladimir.Krutov
10. 01. 2021 11.58
+1
Grizz mora še veliko popraviti v svoji igri....razen dveh golov prvi po srečnem naključju in drugi res lep je to premalo da lahko govorim o neki njegovi dobri tekmi....igra v polju je pa na istem nivoju kot je bila....
User416781
10. 01. 2021 12.12
+6
Vsi vidite samo gole. Griezmann je zelo pomemben člen Barce, ne samo zaradi golov. Po celem igrišču ga je dovolj, tako v napadu, kakor tudi v obrambi.
User416781
10. 01. 2021 12.22
+2
V bistvu je ravno obratno. Samo goli mu še manjkajo.
Der.meister
10. 01. 2021 12.31
+0
Ah dej no, Grizz, je bil ena brca v temo, 100Mio brezveze, Dembele ga nese in po tehniki in po hitrosti, samo poglej sedaj ko je Dembele nazaj v igri kakšno hitrost sproducira po levi strani, to je lani manjkalo v igri Barce, upam samo da se ne poškoduje nazaj.
Vladimir.Krutov
10. 01. 2021 12.49
+3
Pero eno je napadalec drugo je pa obramba....da tekaš po celem igrišču pa ne pomeni da si dober igralec...zato pa tudi 9 tekem zapored ne zadane ker ga ni tam kjer bi moral biti....
Vladimir.Krutov
10. 01. 2021 12.51
+2
Mojster 100+...griz je rupa od rupe da o kešu sploh ne pišem....super si napisal...
Vladimir.Krutov
10. 01. 2021 13.04
+2
Osman je doktor za grizza...hitrost in tehnika sta na njegovi strani...tudi drugega gola nebi dal da mu osman ni asistiral kar grizz redko zmore....
Der.meister
10. 01. 2021 13.09
+2
Vladimir.Krutov
10. 01. 2021 13.17
+1
HALAcR7
10. 01. 2021 11.50
-17
barca,vedno povprečen klub,neben klub ni imel več debaklov v zadnjih letih,njeni navijači mislijo da so najboljši v 10ih letih a osvojili 1 ligo prvakov,,,slamnati
Od Halerja ati
10. 01. 2021 11.53
+12
Kollerik
10. 01. 2021 11.54
+12
Od Halerja ati
10. 01. 2021 11.57
+12
ej kaj je za njega Osasuna? povprečen klub al velikan svetovnega nogometa? 🤔 zadnic pa govoril kako se Barca muči z 18 na lestvici hahah Barca je vsaj zmagala. kak je jezn ej. hujš kot Ciciban 🤣
drimtim
10. 01. 2021 12.25
+4