NOGOMET

Messi: Vedeli smo, da ima Savdska Arabija dobre igralce

Doha, 22.11.2022, 16:25 | Posodobljeno pred 10 urami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Veliki upi so že na prvem koraku doživeli velik udarec. Lionel Messi je v letošnjo sezono vstopil z zgolj enim resničnim ciljem, to je bila osvojitev svetovnega prvenstva. Savdska Arabija, ki je na Fifini uradni spletni strani ne boste mogli najti na prvi strani lestvice reprezentanc (nahaja se na 51. mestu), je po preobratu z 2:1 premagala tretjo državo sveta.

"Vedeli smo, da ima Savdska Arabija dobre igralce, ampak nimamo izgovorov za ta poraz," je argentinski nogometni zvezi po srečanju dejal Lionel Messi. Kljub porazu na prvi tekmi igralec PSG-ja še ni obupal: "Nekatere stvari se zgodijo z razlogom. Ta skupina igralcev je močna in to bo pokazala na igrišču. Dolgo se že nismo znašli v takšnih okoliščinah, ampak zdaj moramo pokazati, da smo se pripravljeni dvigniti iz tega položaja. Na naslednjih dveh tekmah moramo zmagati, ker je vse odvisno od nas."

Lionel Messi
Lionel Messi

Selektor Argentine, ki je izgubila prvič po 36 tekmah, se bo v dneh pred naslednji srečanjem proti Mehiki v soboto moral ukvarjati predvsem s spodbujanjem svojih igralcev in ustvarjanjem pozitivnega vzdušja v taboru gavčev. "Moramo dvigniti glave in kreniti naprej, nimamo druge možnosti. Danes je žalosten dan, ampak moramo iti dalje," je dodal Lionel Scaloni.

PREBERI ŠE
Srčni Savdijci senzacionalno vzeli mero zvezdniški Argentini

Lautaro Martinez je v 29. minuti srečanja za kratek čas živel v prepričanju, da je njegov zadetek Argentino povedel v vodstvo 2:0, a stranski sodnik se s tem scenarijem ni strinjal in zadetek je bil zaradi prepovedanega položaja preklican. "To je zelo bolelo. Tekmo smo izgubili predvsem zaradi naših napak in ne zaradi dogodkov v drugem polčasu. V prvem polčasu bi morali doseči več zadetkov, ampak to je svetovno prvenstvo in zdaj sta nam preostala dva finala," je dejal igralec Interja.

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.