Nogomet

Milan predstavil nove drese in namignil na prihodnost z Ibrahimovićem

Milano, 28. 07. 2020 13.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Italijanski prvoligaš je razkril domače dres za prihajajočo sezono. Predstavitveni video je požel veliko pozornosti, ker se je v njem znašel tudi Zlatan Ibrahimović. Šveda se že dlje časa povezuje z odhodom iz Milana in celo s koncem kariere, italijanski mediji pa si video razlagajo kot dokaz, da bo 38-letnik tudi v prihodnje član rdeče-črnih.

Zlatan Ibrahimović je dal nov namig, da utegne tudi v prihodnji sezoni igrati v rdeče-črnem dresu.
Zlatan Ibrahimović je dal nov namig, da utegne tudi v prihodnji sezoni igrati v rdeče-črnem dresu. FOTO: AP

Stvari se pri Milanu očitno premikajo na bolje. Po desetletju, ki ga bodo navijači Rossonerov skušali čim prej pozabiti, se na San Siru pod vodstvom Stefana Piolija rojeva ekipa, ki bi lahko v prihodnosti mešala štrene najboljšim. Da je to prepoznalo tudi vodstvo kluba, je bilo jasno, ko z Ralfom Rangnickom ni doseglo dogovora in je novo pogodbo podpisal trenutni trener. 

Odkar se nogomet na Apeninskem polotoku znova igra, ni nobeno moštvo osvojilo več točk kot prav Milan. 

Nova potrditev dobrega dela pa bi lahko bilo dejstvo, da bo na San Siru najverjetneje tudi v prihodnji sezoni igral Zlatan Ibrahimović. Med premorom zaradi koronavirusa se je zdelo, da je Šved že odigral zadnjo tekmo za Milančane, a se je vrnil, pod njegovim mentorstvom pa ekipa sedaj igra kot prerojena. 

Nova potrditev, da bi priljubljeni Ibra utegnil ostati tudi v prihodnje, je predstavitev novih domačih dresov, na kateri poleg Alessia Romagnolija, Hakana Calhanogluja in Thea Hernandeza pozira prav Ibrahimović. Številni italijanski mediji so zato video že označili za nov dokaz, da Šved še ni rekel zadnje. Na spletni strani časopisa La Gazzetta dello Sport so denimo zapisali: "(Ibrahimovićeva, op. a.) prisotnost izgleda kot jasen marketinški namig. Možnosti, da švedski napadalec ostane na San Siru, se povečujejo iz dneva v dan." 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nove domače drese bodo kot običajno krasile črne in rdeče črte. Ob predstavitvi so pri Milanu sicer zapisali, da so inspiracijo iskali v eleganci in veličastnosti mesta, ki ga krasi predvsem izjemna arhitektura. Milančani bodo drese prvič nosili 2. avgusta, ko se bodo doma pomerili s Cagliarijem. 

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Iniesta
28. 07. 2020 18.42
+2
Ibrakadabra in CR sta edina se aktivna izvenserijska golgeterja ...
glava2
28. 07. 2020 15.27
+2
švedžanin...
motorist_mb
28. 07. 2020 14.40
+15
Še treba kupit nove igralce...Ibra še eno leto...gremo Milan!
gullit
28. 07. 2020 14.25
+23
Zelo lepi dresi, podobni legendarnim iz 90let. S širokimi črtami. Želim vam uspešno sezono, če bo Ibra ostal verjamem da bo uspešna.
glavni Baja
28. 07. 2020 13.55
-29
Debely
28. 07. 2020 14.13
+21
Nasprotno. Zgledajo precej dobro. Verjetno si navijač Interja.