Nogomet

Jezični agent Raiola napadel Scholesa: Še Churchilla ne bi prepoznal!

Manchester, 21. 08. 2018 09.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kritike na račun vezista Manchester Uniteda Paula Pogbaja so očitno prišle do živega agentu francoskega reprezentanta, kontroverznemu Minu Raioli, ki se je prek družbenih omrežij lotil legendarnega člana rdečih vragov Paula Scholesa.

Mino Raiola, med drugim, zastopa tudi Zlatana Ibrahimovića in Romeluja Lukakuja.
Mino Raiola, med drugim, zastopa tudi Zlatana Ibrahimovića in Romeluja Lukakuja. FOTO: AP

Prihodnost Paula Pogbaja pri Manchester Unitedu je ena najpogosteje "pogretih" zgodb zadnjih nekaj mesecev, sicer pa so se aktualnega svetovnega prvaka vse od njegovega povratka na Old Trafford iz Juventusa lotili že številni kritiki. In ko gre za kritike, so le redki ostrejši kot nekdanji vezist Uniteda Paul Scholes, ki o trenutni ekipi rdečih vragov meni, da ji manjka pravi vodja.

"Mislili smo, da bi to lahko bil Pogba, a temu ni tako," je o Francozu izjavil Scholes, potem ko je United presenetljivo izgubil tekmo drugega kroga Premier League z Brighton & Hove Albionom (2:3). Scholes je še dejal, da je Pogba razočaral z nestanovitno predstavo in dodal še, da mora igralec sam vedeti, kaj je potrebno početi na zelenici, ne pa da ga morajo usmerjati trener oziroma soigralci.

'Moral bi postati športni direktor'
V torek zgodaj zjutraj je Pogbajev agent Mino Raiola ostro odgovoril legendarnemu vezistu kluba z Old Trafforda in mu zabrusil, da vodje ne bi prepoznal niti v pokojnemu britanskemu državniku Winstonu Churchillu. Predlagal mu je tudi, da podpredsedniku in izvršnemu direktorju kluba Edu Woodwardu svetuje, da Pogbaja proda, a da ga v tem primeru čakajo "neprespane noči".

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Nekateri ljudje morajo govoriti iz strahu, da bi jih pozabili. Paul Scholes ne bi prepoznal vodje, pa če bi pred njim stal Sir Winston Churchill," je uvodoma tvitnil Raiola in nekaj minut kasneje dodal: "Paul Scholes bi moral postati športni direktor in svetovati Woodwardu, da proda Pogbaja. Sledile bi neprespane noči, če bi Pogbaju iskali nov klub."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Snubcev naj Pogbaju ne bi primanjkovalo, veliko se je pisalo o domnevnem zanimanju Barcelone, ki naj bi prav prek Raiole poskušala s 120 milijoni evrov prepričati United v prodajo. Blizu Francoza ostajajo tudi njegovi nekdanji delodajalci iz Torina, a se je prestopni rok v Italiji že zaključil, zato bi se lahko 25-letnik preselil le še v špansko Primero, francosko Ligue 1 ali nemško Bundesligo.

Paul Pogba in Jose Mourinho naj ne bi imela najboljših odnosov.
Paul Pogba in Jose Mourinho naj ne bi imela najboljših odnosov. FOTO: AP
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Hachi
21. 08. 2018 17.45
-1
mene pa zanima, ce ima Scholes se vedno astmo al jo je imel samo v casu pro kariere. ponavadi astme izginejo s koncem sportne poti. me zanima, kolikokrat po zadnji tekmi je še uporabil inhalator :D
HouseBeatz
21. 08. 2018 10.41
+17
Ce bi pogba bil 1/2 tako dober kot P. Scoles, bi ze bil odlicen. Tako je pa samo precenje igralec. Nic posebnega, naredi 2,3 lepe finte, kako podajo, to je pa to. Ni konstanten, izgublja zoge na sredini.... Tipicni moderni nogometas, samo da je instagram pa frizura
krnekilojz
21. 08. 2018 10.57
+10