Nogomet

Mladi up Chelseaja Hudson-Odoi obtožen posilstva

London, 18. 05. 2020 14.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
J.K., STA
Komentarji
1

Krilnega nogometaša londonskega Chelseaja in angleške reprezentance Calluma Hudson-Odoija so zgodaj zjutraj v nedeljo aretirali, potem ko so se policisti odzvali na prijavo ženske, ki jo je nato odpeljalo reševalno vozilo. Hudsona-Odoija so odpeljali na policijsko postajo, kjer se bo moral spet zglasiti že čez nekaj tednov.

Hudson-Odoi (z žogo) med gostovanjem na tekmi Premier League v Leicestru.
Hudson-Odoi (z žogo) med gostovanjem na tekmi Premier League v Leicestru. FOTO: AP

Tabloid The Sun, ki se je skliceval na policijske vire, je kot prvi poročal, da so v nedeljo zjutraj policisti morali na intervencijo, pozneje pa so poklicali še zdravniško pomoč za "žensko, ki se ni počutila dobro". To so prepeljali v bolnišnico, moškega pa so aretirali. Pri Chelseaju niso želeli komentirati navedb tabloida, da je šlo za njihovega krilnega nogometaša Calluma Hudson-Odoija, popoldne pa so poročanje tabloida potrdili tudi pri BBC.

Devetnajstletni Hudson-Odoi je v tej sezoni odigral 17 ligaških tekem za Chelsea, s svojimi dobrimi igrami pa si je prislužil tudi debitantski nastop za člansko reprezentanco. BBC dodaja, da so reševalno vozilo v jugozahodni London poklicali ob 3.53 zjutraj, 19-letnega Hudson-Odoija pa so aretirali na kraju dogodka. Zdaj je že na prostosti po polačilu varščine, sredi junija pa se bo moral spet zglasiti na policijski postaji, medtem ko bo potekala preiskava.

Obtožen posilstva
"Ko so posredovale reševalne službe, je ženska prijavila posilstvo. Odpeljali so jo v bolnišnico. Moškega so aretirali na kraju dogodka, kjer se sumi, da je prišlo do posilstva," so sporočili s policije, potem ko naj bi preiskavo opravili tudi na nogometaševem domačem naslovu.

Hudson-Odoi je bil prvi nogometaš v Premier League, pri katerem so marca potrdili okužbo z novim koronavirusom. Kasneje je sporočil, da je povsem okreval, skupaj s soigralci pa je nogometaš, ki ga je enkrat v karieri že ustavila težja poškodba, povezovali pa so ga tudi z münchenskim Bayernom, čakal na dovoljenje vlade za začetek skupinskih treningov.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Nimasmisla
19. 05. 2020 08.59
-2
še eden ki mu je denar stopil v glavo in misli da lahko dela kar hoče