Nogomet

Monaco PSG-ju zadal zaušnico in slabo popotnico pred tekmo z Bayernom

Monaco, 11. 02. 2023 18.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Monaco je v 23. krogu francoske Ligue 1 poskrbel, da se bodo nogometaši PSG na prvo tekmo osmine finala Lige prvakov pripravljali s slabo popotnico. Monačani so namreč slavili s kar 3:1 in poskrbeli za še drugi zaporedni poraz PSG.

PSG je bil namreč poražen že sredi tedna, ko se je v domačem pokalnem tekmovanju poslovil že v osmini finala. V pokalu jih je z 2:1 ugnal Marseille, v ligi pa jih je sedaj s 3:1 ugnal še Monaco, ki je bil celotno srečanje boljši tekmec. Za domače moštvo sta že v prvem polčasu v polno merila Aleksandr Golovin in dvakrat Wissam Ben Yedder, edini zadetek za Parižane pa je prav tako v prvem polčasu dosegel komaj 16-letni Warren Zaire-Emery.

Statistika tekme Monaco - PSG

Parižani se tako po 23 odigranih tekmah še vedno nahajajo na prvem mestu Ligue 1, a se je njihova prednost stopila na sedem točk pred Monacom in le še pet točk pred Marseillom. Slednji so na večerni tekmi, ki se je zaradi nemirov navijačev začela s skoraj enourno zamudo, po zaslugi Alexisa Sancheza, ki je dosegel dva zadetka, z 2:0 premagali Clermont.

Nogometaši PSG bodo morali boleč poraz hitro pozabiti in se osredotočiti na prvo tekmo osmine finala Lige prvakov. Že v torek se bodo v ponovitvi finala leta 2020 pomerili z Bayern Münchnom, tekmo pa si boste lahko od 20.30 dalje v živo ogledali na Kanalu A in VOYO.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Dr.Rugelj
11. 02. 2023 20.39
+4
En kup zvezdnikov na kupu pa nobene omembe vredne lovorike !...