Nogomet

Mourinho bentil nad predstavo svojih varovancev: Ob polčasu bi zamenjal vseh 11

Antwerpen, 30. 10. 2020 08.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Tottenham je v drugem krogu evropske lige v gosteh pri Antwerpnu doživel svoj prvi poraz po 13. septembru. Ko se je že zdelo, da Spursi počasi prihajajo v pravo formo, so prejeli nepričakovano zaušnico, zaradi katere je bil po tekmi razočaran tudi Jose Mourinho. Portugalski strateg je novinarjem dejal, da so tokrat vsaj dobili odgovor na vprašanje, zakaj določeni nogometaši v prvenstvu ne dobivajo priložnosti.

Jose Mourinho po porazu ni skrival razočaranja.
Jose Mourinho po porazu ni skrival razočaranja. FOTO: AP

Jose Mourinho je v Belgiji spočil kar nekaj prvokategornikov. Med drugim so na klopi začeli Harry Kane, Heung-min Son in Lucas Moura. Odsotnost udarnih napadalnih adutov se je Spursom še kako poznala, Antwerpen pa je to izkoristil, dosegel edini zadetek v prvem polčasu, v drugem pa svojo mrežo uspel ohraniti nedotaknjeno za minimalnih 1:0. 

Vsi trije že omenjeni, pa tudi Erik Lamela, so vstopili v drugem delu, a Tottenhamu kljub temu do spremembe rezultata ni uspelo priti, zaradi česar je bil Mourinho pričakovano besen. "Pred tekmami v Premier League me vedno sprašujete, zakaj določeni nogometaši ne začenjajo tekme. No, upam, da ste danes dobili odgovor. Če bi lahko, bi ob polčasu zamenjal vseh 11 nogometašev," je povedal na novinarski konferenci po tekmi.

Gareth Bale je v četrtek začel še svojo drugo tekmo po povratku v Tottenham, a znova ni pokazal veliko. Zamenjan je bil v 58. minuti.

"Bal sem se morebitnih poškodb, zato nisem vseh menjav opravil že ob premoru. Za poraz pa lahko krivim zgolj samega sebe. Jaz sem tisti, ki izbira postavo," je krivdo nase namesto na svoje nogometaše, s katerimi je bil sicer vidno nezadovoljen, prevalil prekaljeni Portugalec. 

Kako razočaran je, je Mourinho še dodatno pokazal z objavo na Instagramu. "Upam, da so vsi na tem avtobusu tako razočarani, kot sem jaz. Slabe predstave si zaslužijo slabe rezultate. Jutri ob 11. uri sledi trening," je zapisal bivši strateg Porta, Chelseaja, Interja, madridskega Reala in Manchester Uniteda. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

glavni Baja
30. 10. 2020 15.11
+2
uzema naslov v angliji 😊
265004
30. 10. 2020 13.38
+3
dobil je še boljšo ekipo kot je bila prej...dobil je Balea...pol jih pa premaga en...prvi za zamenjat je on...prevara od trenerja...
HUSO BOSS
30. 10. 2020 11.08
+2
MALO PREVEČ Z REZERVO SO ŠLI V TOLE GOSTOVANJE
TEDO84bv0MEDO
30. 10. 2020 09.22
+3
Murinho, ti si za en kura', z napadanjem svojih nogometašev uničuješ voljo do igre.
motorist_mb
30. 10. 2020 09.17
+4
Samo obramba skoz!
Carmencula
30. 10. 2020 09.09
+4
Bolje enega kot vseh 11....
ledr
30. 10. 2020 09.04
+8
Pa to se njemu ni zgodilo prvič, "da bi zamenjal vseh 11 igralcev"??? To je že večkrat izjavil... Ampak on je tisti, ki jih trenira in pripravlja za tekmo. In on je tisti, ki je sprejel delo trenerja te ekipe in je že takrat točno vedel, kam prihaja in, kaj ima na razpolago...