Nogomet

Mourinho po 'petelinjenju' Sona in Llorisa: To je čudovito

London, 07. 07. 2020 08.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Na zadnji tekmi 33. kroga angleške Premier lige sta se v Londonu srečali moštvi domačega Tottenhama in Evertona, ki ga je z avtogolom 'odločil' gostujoči branilec Micheal Keane za srečno zmago varovancev Joseja Mourinha (1:0). Ta je bil zadovoljen ne le zaradi novih treh točk, temveč tudi zaradi 'odziva' določenih nogometašev, ki so jim menedžerjeve kritike v prejšnjih dneh očitno prišle (preveč) do živega. V glavnih vlogah pa vratar Hugo lloris in krilni napadalec Heung Son-Min.

Po koncu prvega polčasa na srečanju med Tottenhamom in Evertonom smo bili priča nevsakdanjemu prizoru, ko sta si v lase skočila soigralca Hugo Lloris in Heung Son-Min. Nepotrebno 'petelinjenje' zvezdniškega dvojca lanskega finalista elitne Lige prvakov je bržčas posledica kritik stratega Londončanov Joseja Mourinha, s katerimi je po svoji stari navadi želel izzvati določen odziv od svojih varovancev, ki kljub 13. prvenstveni zmagi ostajajo na skromnem 8. mestu.

Lloris in Son sta se tako zapletla v neprijeten konflikt, prišlo je celo do medsebojnega prerivanja, a na srečo so bili blizu njuni soigralci, ki so ju še pravi čas razdvojili. Zdi se, da je vratar svojemu soigralcu očital pomanjkanje želje pri vračanju v obrambo ob enem od hitrih protinapadov Evertona. Po koncu obračuna pa je bil na to temo zelo zanimiv komentar Joseja Mourinha, ki je dejal: "To je čudovito. Najverjetneje je njun konflikt posledica našega sestanka, in če želite kriviti nekoga za ta incident, sem odgovoren jaz. Drži, da sem bil zelo kritičen do njih (igralcev, op. p.), saj sem začutil, da niso dovolj samokritični. Zahteval sem, naj bodo zahtevni do samih sebe in tudi do soigralcev. Kajti le tako lahko napredujemo kot moštvo. Da ne bo pomote, Sona obožujemo vsi v klubu, a v konkretnem primeru je kapetan Lloris ocenil, da bi lahko njegov soigralec prispeval več."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

DR.Fejsbuk
08. 07. 2020 09.20
+1
Joseizmi....!
Crillin
07. 07. 2020 12.11
+0
ja resnica je pa nekje vmes
ehjaehja
07. 07. 2020 10.27
-7
temu pa se je odpeljalo.celo z ponosom prevzame zasluge za to da se soigralci kregajo med sabo... škoda nekoč je bil res trmast ter strog toda daleč od takšne pokvarjenosti.
Od Halerja ati
07. 07. 2020 10.38
+11
bols da si tih mal poglej kaj je pri realu delal... casillas se ni smel niti pozdravit z igralci Barcelone... pa vsako tekmo so se skor pobili
samomojemnenje
07. 07. 2020 11.10
+3
Domenj, prav imaš. Pa še podpiral je Pepeja in ramosa, da poškodujeta Messija. Pokvarjen človek do obisti.
Hachi
07. 07. 2020 12.01
+11
Eni nimate pojma o nicemer,ne samo o nogometu.gledate samo naravnost, vidite pa samo to,kar vam servirajo.s tem,ko je Mou prevzel odgovornost,je preusmeril pozornost nase,s tem pa razbremenil oba igralca,da jima mediji dajo mir in zmanjsa pritiak nanju.hkrati je želel povedati,da ga veseli,da igralci v sebi nosijo zeljo po zmago,pa ceprav morajo tudi koga v svojih vrstah malo napumpati.Hugo kot kapeta pa ima vso pravico, da pokritizira Sona,ce se mu ne da laufati.tudi v Realu je nestetokrat prevzel odgovornost namesto igralcev.najveckrat celo pred tekmami,ko jw s kako izjavo popestril konferenco, da so se novinarji s tem ukvarjali,igralcem pa dali mir.
AtleticoSLO
07. 07. 2020 12.38
+6
Mou je to izjavil ker je res...res je "odlično" to kar se je zgodilo, saj to pomeni da jim ni vseeno, če bi se pa vsem je. bal se pa se kregali nebi
mikica247
08. 07. 2020 08.37
+1
Ah dej no, kakšno bluzenje. Loris mu je rekel jeb. ti. m. To je vsa umetnost, Son pa pac ne prenese tega.