Nogomet

Mourinho se spogleduje z Ligue 1: Vidim se na trenerskem stolčku v Franciji

Pariz, 18. 02. 2019 12.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Portugalski nogometni strokovnjak Jose Mourinho po odhodu iz Manchester Uniteda že išče nove izzive, očitno mu delo na ruski televiziji, kjer je dobil celo lastno oddajo, ni dovolj. Portugalec je namreč nedavno izjavil, da se nekega dne vidi na čelu francoskega prvoligaša.

Nogometni strokovnjak Jose Mourinho se, potem ko je zapustil trenerski stolček rdečih vragov, kali v vlogi komentatorja, na ruski televiziji RT pa je dobil celo lastno oddajo, v kateri se bo osredotočil na dogajanje v Ligi prvakov. A očitno se Portugalcu že toži po trenerski vlogi. V svojem trenerskem stažu je vodil ekipe na Portugalskem, v Španiji, Italiji in Angliji, na svoj seznam pa bi rad v prihodnosti dodal še Francijo.

Po poročanju španskega Munda Deportiva, si Mourinho tekme ni ogledal iz užitka, temveč je spremljal nogometaše, ki bi jih v prihodnosti želel priključiti svojemu moštvu. Njegovo pozornost naj bi pritegnil Nicolas Pepe.
Po poročanju španskega Munda Deportiva, si Mourinho tekme ni ogledal iz užitka, temveč je spremljal nogometaše, ki bi jih v prihodnosti želel priključiti svojemu moštvu. Njegovo pozornost naj bi pritegnil Nicolas Pepe. FOTO: AP

Mourinha so namreč ujeli na nedeljski tekmi francoskega prvenstva med Lilleom in Montpellierom, kot pa je ’The Special One’ zaupal časniku Record, bi prav rad sedel na trenerski stolček v Ligue 1. "Čez nekaj časa se vidim na trenerskem stolčku v Franciji," je dejal Portugalec in nadaljeval: "Doslej sem služboval v štirih različnih državah. Rad imam druge kulture. Rad se učim in delo v različnih ligah bi mi bilo pisano na kožo."

"Trenutno sem povsem miren. Čim več časa skušam preživeti z družino in prijatelji. Kaj kmalu pa mi bo pot prekrižala nova nogometna priložnost," je zaključil Mourinho.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mufflon
19. 02. 2019 13.55
+1
Še v velenjski Rudar ga ne bi vzel....
šumar
18. 02. 2019 20.56
+3
haha nobedn ga noce potem pa se kao vidi nekje haha
Iniesta
18. 02. 2019 17.40
+8
Se pravi gre v peesže v kolikor Tuhel ne osvoji UCL ....