Nogomet

Mourinho sklical novinarsko ob 8. uri zjutraj, trajala je le 210 sekund

Manchester, 05. 10. 2018 17.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Jose Mourinho se po slabem začetku sezone na klopi Manchester Uniteda sooča z neprestanimi očitki predstavnikov sedme sile. Tokrat se je boja z novinarji lotil na svojevrsten način. Atipično je novinarsko konferenco pred tekmo z Newcastlom sklical kar ob 8. uri zjutraj. In nagrada za športne novinarje, ki so vse prej kot vajeni zgodnjega vstajanja? 210 sekund trajajoča konferenca.

"Zakaj stvari ne delujejo tako, kot bi si želeli, da bi delovale?" je bilo prvo vprašanje za trenerja Manchester Uniteda Joseja Mourinha. "Zaradi mnogo različnih razlogov," je odgovoril The Special One. "Nam lahko zaupate nekaj od teh razlogov," je nadaljeval novinar. Mourinho je hladno odgovoril: "Ne."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nato je še enkrat poudaril, da stanje na lestvici oktobra ne odraža stanja na koncu sezone. "Vem, da smo na začetku oktobra in ko pogledate na lestvice po celi Evropi v mnogih ligah, septembrska oz. oktobrska stanja ne odražajo tega, kar se bo zgodilo čez nekaj mesecev oz. na koncu sezone," je povedal Mourinho in dodal: "Smo v položaju, v katerem smo, lahko smo mnogo boljši. A potrebujemo točke, točke, ki smo jih izgubili še posebej na zadnjih dveh ligaških tekmah. Vemo, da če se želimo izboljšati, moramo zmagati naslednje tri točke. A tudi naš nasprotnik zaradi različnih razlogov potrebuje točke. Imajo zelo, zelo, zelo dobrega trenerja. Ekipa je zelo dobro organizirana proti moštvom z zgornjega dela lestvice, njihov trener je zelo pameten pri analizi kvalitete nasprotnika in kako jih zaustaviti."

Za konec je moral odgovoriti še na najtežje vprašanje. "Vaš klub je štiri tekme brez zmage. Samo enkrat po letu 1999 na petih tekmah ni zmagal. Se vam ne zdi, da takšen niz za tako velik klub ni dovolj dober," se je glasilo vprašanje. Tudi tokrat Mourinho ni dramatiziral. "Strinjam se," je pristavil in zaključil novinarsko konferenco.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Sputnik
06. 10. 2018 07.15
+13
pri milijonih ki jih služi bi se lahko udeležil kakega seminarja na temo lepega vedenja in zmanjšal svojo aroganco ker je prav siten že. ko baba ko ne dobi kare
korintos23
06. 10. 2018 09.11
+3
//////93
06. 10. 2018 10.40
+2
kajces njegova nemoc se kaze v njegovim zafrustriranih izjavah in obnasanju.. ko en otrok trmari nekaj po svoje a vse propada.. prav ko baba ko ne dobi kare... hahahha sixto umrl sem... legenda
PošteniSlovenec
05. 10. 2018 19.10
+33
Jose Mourinho je pravi človek za trenerja NK Bežigrada. Gazda umetnega kluba Milan Mandarič ga bo postavil na realna tla in nagnal po največ dveh mesecih.
TvojPrijatelj
05. 10. 2018 19.45
+8
ne žali slovenskega nogometa s takšnim človekom ob katerim je že vrsto let nazaj bilo jasno videno da je zgrešil poklic. NK Bežigrad zagotovo cilja višje in nikakor ne bi sprejel Mourinha za trenerja.
MKII
05. 10. 2018 20.34
-2
blef
05. 10. 2018 17.50
+29
Težki časi. No ampak ima vsaj polne žepe......ego pa trpi. Meni se ne smili...karma ga tepe.