Nogomet

Na Old Trafford prihaja tudi Varane

Madrid, 26. 07. 2021 19.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Real Madrid naj bi v tem prestopnem roku poleg Sergia Ramosa izgubil tudi Raphaela Varana. Slednji naj bi bil tik pred selitvijo na otok in tik pred dogovorom z Manchester Unitedom. Rdeči vragi so si tako po Jadonu Sanchu zagotovili še eno odmevno okrepitev.

Po poročanju italijanskega novinarja in guruja na nogometni tržnici, Fabrizia Romana, naj bi bil Raphael Varane tik pred vrati Old Trafforda. 28-letni osrednji branilec ni podaljšal pogodbe z dosedanjim klubom Real Madridom. Varane se je Realu pridružil leta 2011, prišel je iz francoskega kluba Lens. V 10-letnem obdobju je odigral 360 tekem, osvojil je tri naslove La Lige in štiri naslove Lige prvakov. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Z rdečimi vragi naj bi kaj kmalu podpisal pogodbo, glede odškodnine naj bi bili že dogovorjeni tudi klubi. Šlo naj bi za 50-milijonski prestop. Dogovor naj bi bil dokončno potrjen v prihodnjih dneh. Ole Gunnar Solskjaer bo tako v prihodnji sezoni poleg Harryja Maguira najverjetneje lahko računal tudi na Francoza. Na angleški naslov United čaka vse od leta 2013, na evropskega pa vse od sezone 2007/2008. Norvežan, ki bo na klopi rdečih vragov sedel še naslednje tri sezone – torej vsaj do leta 2023, je z igro in rezultati v zadnjih dveh letih pokazal napredek ter pristojnim povedal, da klub napreduje v pravo smer, kar so zagotovo potrdili tudi na letošnji nogometni tržnici.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Real Madrid naj bi tako izgubil tako Sergia Ramosa, ki se je Paris Saint-Germainu pridružil v začetku tega meseca, kot Varana, in to v istem prestopnem roku. Varane naj bi postal druga večja poletna okrepitev Uniteda po 73-milijonskem prestopu Jadona Sancha iz Borussie iz Dortmunda. United si prizadeva tudi za podpis Kierana Trippierja iz madridskega Atletica ter morebiti Saula Nigueza, obstajajo pa celo špekulacije, da bi se klubu lahko pridružil tudi Jules Kounde iz Seville.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

cripstoned
27. 07. 2021 10.44
-1
srecno varane in hvala za vse...ne glede na to da je zadnje 2.sezoni bil krivec za veliko kiksev reala smo mu navijaci reala vecno hvalezni...veliko je dal klubu in bil zraven pri najvecjih uspehih reala in zato bo vecno cenjen...srecno varane..
tmj
27. 07. 2021 11.26
-5
po francosk bi mogu napisat te lepe želje.
Kollerik
27. 07. 2021 13.44
-6
Ata hamurabi, lepo od tebe, da tako skrbiš za svojga pelinkovca...že tako dolgo....😁
Kollerik
26. 07. 2021 21.35
+0
Varane je že nekaj časa želel iz kluba.
Vladimir.Krutov
26. 07. 2021 19.18
-1
Srečno...če ti rata prestop ....