Nogomet

Na Santiagu Bernabeuu preobrat: poleti brez zvenečih okrepitev, več jih bo naprodaj

Madrid, 07. 07. 2020 09.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kot vse kaže, so se pri madridskem Realu odločili, da zaradi gospodarskih posledic pandemije koronavirusa, ki ni prizanesla niti 13-kratnemu evropskemu klubskemu prvaku, v poletnem prestopnem roku ne bodo posegali po zvenečih okrepitvah. Še več, v upravi kluba bodo storili vse, da v naslednjih tednih in mesecih karseda bogato unovčijo nekatere najbolj plačane posameznike, kot sta recimo Gareth Bale in James Rodriguez.

Predsednik Reala Florentino Perez, ki je (bil) v svojem delovanju na položaju prvega moža 13-kratnega evropskega klubskega prvaka vajen kupovati vse najboljše, kar ponuja svetovno nogometno tržišče, bo letos, kot vse kaže, pošteno 'zategnil pas' zaradi gospodarskih posledic pandemije koronavirusa.

To pa pomeni, da se bo strateg belih s Santiaga Bernabeua Zinedine Zidane lahko le obrisal pod nosom glede morebitnega prihoda njegove največje prestopne želje Kyliana Mbappeja. Ta bo namreč tudi v naslednji sezoni nosil dres serijskega francoskega državnega prvaka Paris Saint Germaina, poročajo pri španski Marci in dodajajo, da Real v poletnem prestopnem roku ne bo posegal po zvenečih okrepitvah, saj želi trenutno vodilno moštvo La Lige v naslednjem obdobju privarčevati okoli 200 milijonov evrov.

Gareth Bale je eden tistih nogometašev madridskega Reala, ki ga bo klub poleti skušal čim dražje prodati.
Gareth Bale je eden tistih nogometašev madridskega Reala, ki ga bo klub poleti skušal čim dražje prodati. FOTO: AP

Še več, v upravi kluba bodo storili vse, da pred začetkom naslednje sezone, piše Marca, čim dražje unovčijo nekatere najbolj plačane posameznike. Tu prednjačita imeni Garetha Bala in Jamesa Rodrigueza. Kljub občasnim prebliskom je več kot očitno, da Zidane na njiju v prihodnje ne računa več. Pod velikim vprašajem je tudi prihodnost posojenega Danija Ceballosa ter igralcev z manjšo minutažo, kot sta Mariano in Brahim Diaz

Perez se je odločil, da bo raje počakal, da se klubska blagajna znova malce bolj napolni. In ko tega ne bo pričakoval nihče, bo po svoji stari navadi znova 'udaril'. Silovito, pompozno in zvezdniško ...

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (104)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Roglič šampion
08. 07. 2020 12.44
+2
Pravilno. Ali pac? Kaksna okrepitev v napadu bi bila morda potrebna. Sicer pa drugega ne potrebujejo. Mbappe, haaland, salah, mane...? Bomo videli. Ostalo imajo. Na sredini ob izjemnem casemiru se kroos in valverde. V obrambi pa mendy, ramos, varane, carvajal. Pa v golu courtois. Tu ne potrebujejo nic.
cripstoned
07. 07. 2020 21.58
-4
kdor nas je odpisal bo odpisan...to je novi moto real madrida v prihodnosti...prevelik je to klub da bi bil odvisen samo za enega igralca...pri realu 2.sezono po ronaldu do lovorike...vsi so napovedovali kako se bo real boril za evropska mesta danes je pa na poti prvaka spanije...nic hudega odpisujete nas tudi v evropi povsem opraviceno...ampak tudi tukaj ne boste dolgo cakali...vse kar vam preostane je gledanje reala ki bo spet spial zgodovino in v to ne dvomim...vi pa boste tukaj se naslednjih 10let in se tolazili da je real podkupil vse...tako kot se tolazite od generala franca naprej....to ste vi hejteri...to smo mi REAL MADRID!!!lahko noc ekipi hejterjev...
DR.Fejsbuk
08. 07. 2020 08.19
+6
Te ni bilo na spregled in smo te že odpisali! Kakšna napaka! Si kot čigumi na čevlju! Zoprn, a se te komaj opazi!!! :)))
cripstoned
07. 07. 2020 21.55
+1
kar se pa prodaj tice...bejl, isco in vasquez...tukaj bo kapnilo realu od 100-150milijonov ...potem so tukaj se marcelo, james od 40-70milijonov...hakimi je odsel ze za 40milijonov...tako da z dodatkom reala lahko pridejo do mbappeja in to ravno mislim da hocejo pri realu..placa bejla se pa lahko prestavi na mbappeja ki si zeli v real in to ni skrivnost...
cripstoned
07. 07. 2020 20.26
+1
smesno kako se tolazijo najbolj ranjeni...''realu je do naslova pomagal var''...pa ceprav je var samo uposteval pravila in pokazal da je na vsaki od zadnjih 3 penalov bilo vse cisto...ko pa pogledamo sezono realno kdo je igral najbolje in kdo je nadigral barco na obeh tekmah in premagal atlete v finalu superpokala ter enkrat tudi v laligi...prejeli so najmanj golov (21) in pokazali najvec faz nogometa (defenzivno, napadalno in posesivno)...real madrid igra na karto kameleonske ekipe ki se lahko prilagodi prakticno vsakemu tekmecu...to se gradi od odhoda ronalda in to je jasno vsakemu ki spremlja real madrid...ze samo po 2.sezonah brez njega prihaja nagrada (laliga) kaj bo sele v kolikor real madrid pripelje vrhunskega napadalca (mbappe) in se koga iz sredine (kante ali de bruyne)...ne pozabite da ima zidane v ekipi samo top talente ki bodo v prihodnosti dosegli se veliko tako v reprezentancnem kot klubskem tekmovanju...casemir, asensio, valverde, vini, rodrygo, mendy, varane in v kolikor pride se mbappe potem je konec se za naslednjih 5sezon...to je real madrida...zakaj bi prodajali ce pa uigras, natreniras in zmeljes vse kar pride...vsake toliko pa porabiti nekaj denarja za cesnjo na torti...
krneki_123
07. 07. 2020 21.08
+0
Žnjj07
07. 07. 2020 21.30
+5
Ti se kar tolazi s tem crips:). Var je uposteval pravila za real, ne pa pri ekipah, ki so igrale proti realu. Vidimo mi, vidi cela evropa oz. svet. In ce uporabim tvoje besede, "se na mnoga leta hejter".🤣🤣
cripstoned
07. 07. 2020 21.50
+0
edina skoda je samo ta da elklasiko ni var uposteval pravil in tako ramosu dodeli se 2 cista penala....takrat bi spet jokali kako je var kriv pa ceprav je sodil za barcelono zaradi politike...ker real pac takrat ni smel zmagati sredi katalonije...po igri smo pa videli kdo je igral in kdo se je branil...to sem videl jaz ti in cel svet hahahahaha....navijac real madrida ne more biti hejter...prvi nikoli ne sledi...13 in 33 na poti do 34*---se namnoga leta hejteri..
DR.Fejsbuk
08. 07. 2020 08.21
+0
Kripke, očitno si prespal zadnjih nekaj kol! Kajti samo to lahko pojasni, da ti vsi ti penali za Ramosa niti malo niso sumljivi!!
cripstoned
08. 07. 2020 13.42
-1
samomojemnenje
07. 07. 2020 19.41
-6
Zastopnik Achrafa Hakimija trdi, da je trener Reala iz Madrida Zinedine Zidane glavni krivec za to, da je Hakimi prestopil v milanski Inter. ..."Zidane je razlog, zakaj je Hakimi podpisal za Inter. On je tisti, ki naj zdaj pojasnjuje, zakaj je ostal brez takšnega igralca. Jasno, povratek v Madrid ne bi imel smisla, če vemo , kako v letošnji sezoni igra Dani Carvajal. Antonio Conte je bil ves čas v stiku z nami. Achrafu je povedal, kakšen projekt gradi in nikoli ni bilo dileme, da bo prestopil v Inter," je za maroški Al Mountakhab povedal Camano.
cripstoned
07. 07. 2020 20.11
+2
ce bi bil pravi navijac barce bi se bolj ukvarjal z trenutnim stanjem barce kot pa o realu..ampak seveda ti ni do tega ker je real madrid bolj pomemben...
cripstoned
07. 07. 2020 20.28
+4
spodaj vidim da tudi na mene ne pozabljas in martina krpana nic krivega obtozujes da je jaz pa ceprav sem ti ze 100x obljubil da to nisem jaz in da si preberes kaj pise na sliki mojega profila ki bo tu do tvojega konca in se vec...
ehjaehja
07. 07. 2020 20.29
+4
cripsi on pač nemore iz svoje kože prej ga je Krpan dobro zabil in utišal pred vsemi poglej si odspodaj.. preprosto vprašanje mu je postavil ta pa je takoj zamenjal temo. še zdaj mu ni odgovoril ker je klasičen hejter,no hvala bogu je bil že 100krat razkrinkan pa sedaj ga nobeden resno ne jemlje in se povsod štuli in vtika na silo:)))
igyyp
07. 07. 2020 20.47
+3
Samomoje: glej tega še jaz nisem zasledil, sploh pa Zizu, tudi javno ne objavlja, kdo od koga in zakaj. Ne verjamem, da bi Zizu šel javno tako daleč. Zdaj zakaj so ga prodali in s kakšnim namenom je pa druga stvar. Če pogledam malo drugače pa če bi bilo po Zidanovo bi že Belja prej prodal.
DR.Fejsbuk
08. 07. 2020 08.22
-1
Zapirko, krpan si ti in ne vem zakaj o sebi govoriš v tretji osebi!! Primorski napuh??
samomojemnenje
08. 07. 2020 08.34
+1
Igyyp, mogoče nisi razumel komentarja. To sem zasledil na spletu in sem sem nalimal, mogoče za kakšno debato, ampak očitno ni več mogoče normalno debatirati, ker se pod vsak komentar samo še hejta. Je pa zanimiva izjava agenta od Hakimija, ki so ga vprašali, zakaj ga je Real kar tako odpisal in je pač agent dal izjavo, da morajo to vprašati Zidana, zakaj je dovolil, da ga niso zadržali v Realu. V bistvu je hotel povedati, da če bi Zidane rekel, da ga rabi, da potem ne bi odšel v Inter. Vsaj tako jaz to razumem.
samomojemnenje
08. 07. 2020 08.39
+2
Zapirač...Kaj si ti mene razkrinkal? Ti si bil do sedaj že večkrat razkrinkan v svoji laži, ki jih naivno pišeš in si izmišljuješ. Ko boš mene ujel, da napišem kakšno svojo in ne navedem vira, potem se pa javi. In se delaš nevednega in dobro veš, da martinkrpan ni navijač Barce, ampak Cripsijev klon, tako kot Frel. Kakšno hinavsko sprenevedanje. In kakšno temo sem zamenjal? Martin alias Cripsi me je vprašal, zakaj pišem pod članki Juveta. In sem lepo napisal, da mi je v Italiji že od nekdaj najljubši klub Juve. Če sta že tako glasna s Cripsijem, vsaj ne bodita tako naivna.
samomojemnenje
08. 07. 2020 08.42
+1
Cripsi, jaz sem tukaj, da kdaj kaj podebatiramo. In debatiramo pod članki od Barce in Reala. zakaj pa ti kot "pravi" navijač Reala pišeš pod članki od Barce? In ja, jaz proti realu nimam nič, spoštujem klub, tebe pač ne , ker nenehno provociraš in še tadaj, ko napišeš kakšen navidezno korekten komentar, ti vedno uide in še malo zbodeš in napišeš kaj provokativnega o Barci.
samomojemnenje
08. 07. 2020 08.56
+1
Messi bog nogometa...Dvomim, da je Zapirač. Po slogu pisanja sem prepričan, da je Martinkrpan Cripsi, tako kot frel. Vem, da te je zmotilo, ko je enkrat ali dvakrat napisal NIMASTE, ampak to je Cripsi v svoji hudobiji zanalašč naredil, da bi speljal sled stran od sebe. Človek je pokvarjen do obisti.
igyyp
08. 07. 2020 09.24
Samomoje: nevem od kje agentu Hakimija info, da ga Zidane ne želi, hotu sem ti sam povedat, da mi nekako logično ne gre skupaj.
samomojemnenje
08. 07. 2020 09.38
+1
Igyyp, jaz pa bolj to izjavo razumem kot, da se tudi agent sprašuje, zakaj je Real pustil ta prestop, oz. zakaj je prodal hakimija. In da želi pojasnilo od Zidana, zakaj ni Perezu preprečil prodaje.
igyyp
08. 07. 2020 09.56
Samomoje: Perez ima rad denar, čeprav je bilo po ponovnem prihodu Zizuja v RM "kao" dogovorjeno, da Zidane sam odloča, sam očitno ni tako. Težava je v tem da ko ne bo več Danija, nimamo ekvalentne zamenjave za njega. Ok Nacho lahko kjer hočeš igra, sam to ni to. Militao, dobro zamenjal Varana, tu imamo. Ne vem kaj počnejo, vsi so eni bunksli.
samomojemnenje
08. 07. 2020 10.05
+2
Igyyp, jaz mislim, da dani igra dobro in bi bilo čudno, če bi kar naenkrat obsedel na klopi. hakimi pa si tudi želi igrati in ne sedeti na klopi. Bi bilo tudi škoda, da bi takšen igralec sedel na klopi. Zdaj pa ta agent nekako hoče posredno okriviti Zizuja, da je on kriv, da je odšel v Inter. Sem zadnjič tudi prebral, da si tudi Odegard še ne želi vrnitve v real in bi še leto, dve ostal na posoji, ker mu Zidan ne more jamčiti, da bo igral v prvi postavi. Če pogledaš pa naprimer Fedeja, pa je skromen in sedi na klopi in potem vsako ponujeno priložnost izkoristi in se na ta način dokazuje in daje vedeti, da je prihodnost Reala.
dark horse
07. 07. 2020 18.40
-4
Trend finančni analitik spet po svetu potuje da ne postreže s svojimi argumenti ali mu je gobcek zaprlo
madridista07
07. 07. 2020 16.34
+13
Pa ljudje božji kaj se toliko kregate glede Reala pa Barcelone. Kaj imate od tega, da se žalite vse povprek?
Kollerika
07. 07. 2020 16.38
+3
oni začnejo žalit in provocirat prvi mi pa jim samo na lepši način povemo da so drugi na lestvici in jih prizemljimo:D
samomojemnenje
07. 07. 2020 16.49
+1
Messi ne zna več, že tvoje ime je provokacija. In če pogledaš samo tale članek, je bil prvi tvoj prijatelj Halar. Tako da, bodi prizemljen in glavo v pesek.
igyyp
07. 07. 2020 18.12
+0
Madridista07: zastonj se trudiš, nikamor ne boš prišel, enih tu gor ne prestaviš za mikromilimeter. Ne gre se za nogomet ampak ker bo boljši v žaljenju in pluvanju. Če bi se šlo zato bi bili Svetovni Prvaki.
alien8potnik
07. 07. 2020 16.19
+4
opravljena natančna analiza VAR odločitev za barso in rm. tudi brez VAR bi bil rm natanko 4 pike pred barso. no, vidite. pa toliko se pridušate tu gor.
romantika umira
07. 07. 2020 16.36
+12
Pravi navijače barce priznamo da ste letos boljši in zasluženo prvi smo pa zelo redki na 5prstov nemorem nas prešteti. Jaz 12345fcb tu pa se konča. Ostali so zgolj provokatorji manipulatorji lažnjivci ki najraje visijo pod člankom juveta ali Cristiana. Kje ob zdravi pameti boš govoril da si navijač barce na to pa komentiraš več komentarjev pod člankom od Cristiana članek o legendarnemu Xaviju pa sameva. Sramota. Res jih ne razumem. Letos nas je Real šolal na obeh elklasikih in me ni sram priznati da ste boljši ter zasluženo prvi.
samomojemnenje
07. 07. 2020 16.43
-5
Cripsi alias martinkrpan, kako si pa ti naiven. Pa saj vsi vemo, da si Cripsi. Bog ti pomagaj.
samomojemnenje
07. 07. 2020 16.44
-5
romantika umira
07. 07. 2020 16.49
+3
Samomojemnenje me veseli da si se prepoznal v komentarju ker je komentar napisan točno za tebe.Dosti časa te opazujem in predolgo sem to držal v sebi. Res si sramota velika to ti povem brez problema ti nisi noben navijač temveč provokator ali sezonski navijač. Kakšen navijač Barce pa visi pod člankom Cristiana kateri nima veze več niti z Realom? Pa da bi bilo še hujše prikimavaš tam tvoji ostali tolpi ko žalijo človeka. Poberi se mi stran s teboj nočem imeti nobenih opravkov. Če pa si želiš tipkati z menoj najprej tu pred vsemi povej zakaj te toliko zanima Juventus?
samomojemnenje
07. 07. 2020 16.56
-5
Cripsi, vem, da ti večkrat stopim na prste in da to boli, ker ne moreš svobodno pljuvati po Barci in Messiju. Kje si mene videl, da pljuvam po Ronaldu in Juvetu? Si lažnivec kot tvoj oproda Zapirač. Nadalje. Ko si ti še v pesek lulal, sem jaz navijal za Barco. V Italiji mi je bil vedno najljubši klub Juve in mi je še zdaj. V Nemčiji BvB in v Angliji Liverpool, pa čeprav ni bil 30 let prvak. Nadalje, ti provokator ne boš nobenega naganjal stran. Če ti kaj ne paše, lahko sam greš. Zdaj pa aktiviraj še Frela, ti ki imaš razdvojeno osebnost. Sram naj te bo.
Brgolino
07. 07. 2020 17.05
-8
Samomoje...res so smesni eni z vsemi temi fejk profili...za namecek se delajo navijace barce ampak ce si se tako neumen vidis da so le hekterji barce...smesno res...jst temu pravim lolek bolek sov...😆
samomojemnenje
07. 07. 2020 17.13
-1
Brgolino, ja res je. Ni mi jasno, da še kar vztrajajo. In potem še take plitke laži nekaterh, naprimer zadnjič Zapirača, da se na Sportklubu zbira peticija proti Obrezu. In ko mu Igyyp pove, da je šel gledat in da nič ni, se zlaže, da je Obrez pobrisal. Včeraj napiše, da je igralec Garcia od Bilbava že na sodišču, si moreš misliti, že drugi dan po tekmi celo na sodišču, ker je trdil, da ga je Ramos fauliral. Mu rečem, da naj da vir in seveda odgovori, da bomo videli čez nekaj dni. In kako boš torej mislil, da so taki osebki normalni?
Brgolino
07. 07. 2020 18.08
-8
Samomoje...glede na to da je barca v dobi messija povsem zasencila druge spanske klube v spaniji in da so letos igrali kljub sodnikom ucinkovitejsi nogomet razumem dolocene osebke,da si dajo duska in malo provocirajo...sam sem na forumu sele kasno leto in ne vem,kako so se navijaci barce obnasali ob dominaciji v preteklih letih...pa ce kripsi al pa zapirac slucajno bereta komentar ne mi spet z nekimi ciframi 13,33 ker sem govoril o spanski ligi v casu ere messija...
Brgolino
07. 07. 2020 18.26
-2
igyyp
07. 07. 2020 18.30
-1
Brgolino: ne čakaj jih boš dobil, kakor jaz. ;)
dark horse
07. 07. 2020 18.37
-4
Bravo vesoljček res si brihten aplavz. Ko bi se te stvari upoštevale med tekmo bi bili izzidi verjetno isti po tvoje. Na koncu seštevat In odstevat kaj bi bilo je brezpredmetno
Brgolino
07. 07. 2020 19.19
-5
Igyyp smesno je ze tole vse...ko bi vsaj o nogometu debatirali...
igyyp
07. 07. 2020 19.23
-1
Brgolino: itak da je smešno, navijam za Real že toliko časa, in če s kakšnim navijačem podebatiram baje si moram kupit kockast dres ;)
samomojemnenje
07. 07. 2020 19.54
-3
Igyyp, zdaj ga ne kupuj, drugo leto bo nov in ne bo več kockast. 😊 Ne sekiraj se, Halar itak ni nekdo, ki bi ga resno jemal.
igyyp
07. 07. 2020 20.05
+0
Samomoje: sem že, za sina komplet mini kit, za sebe Messi 10, za ženo pa miniko in in Messi is God, se vsi oblečemo in bomo gledali Real ;)
alien8potnik
07. 07. 2020 20.05
+3
igyyp
07. 07. 2020 20.31
-1
Alien&Samomoje: vse to je bil malo hec, da se vsi malo nasmejimo. Nehajte se kregat, to bo najbolje, in uživajmo v tekmah.
samomojemnenje
07. 07. 2020 20.43
-4
Igyyp, saj se ne kregam z Alienom. Moram pa vedno povedati Cripsiju, kar mu velja. In njegovim klonom.
samomojemnenje
07. 07. 2020 20.48
-1
Alien, ja sem pogledal. Res je AS nekaj čaral in to samo, kar je VAR interveniral. Ni pa tega, kar se ni piskalo in se ni šlo gledati VAR-a. Ampak nima veze, ne bova ničesar spremenila. Real bo prvak, pa kakorkoli.
igyyp
07. 07. 2020 20.58
Samomoje: jaz sem napisal za drese, ne za AS ;) hec
Roglič šampion
08. 07. 2020 12.38
+3
@martinkrpan...verjamem da si navijac barce a vcasih znas tudi provocirat pa brez zamere...glede samomojemnenje pa samo ro da od njega nisem zaslediv nobenih hejterskih komentarjev je pa res da je precejkrat dokazal laz cripstonedu in zato je za cripsija on pac hejter. Sicer pa nisem se videl da bi kaj pljuval po ronaldu, realu ali kateremukoli klubu ali igralcu.
Kollerika
07. 07. 2020 15.55
+0
za barco bo čisto dovolj tudi ista ekipa ne rabimo novih igralceu hehe
Petarda10
07. 07. 2020 15.41
-4
Veliko sodnikov je v spaniji zdaj pa vsakemu miljoncek, dva, tri potem pa je blagajna prazna
drimtim
07. 07. 2020 15.16
+5
letošnji naslov bo drag,veliko je bilo penalov
Lima33
07. 07. 2020 14.52
+13
Realu manjka Mbpejček in da prodajo Isca, Balo, Jamesa... Vinkota pa naj nadaljuje z šutiranjem žoge, da se ne blamira in to je to... Hazardinjo bo pa pokazu kakšna klasa je... Aja pa Zizu naj malo manj štrika pa bo... Denar, ki ga ne bodo porabili za okrepitve pa naj meni dajo.... Moj trr rabi okrepitve... 😜
ehjaehja
07. 07. 2020 14.36
-6
edino pravilno,edino kar bi res rabil Real je enega golgeterja drugo ima vse pokrito.
grozjak
07. 07. 2020 14.37
+6
Ramos ni v redu? Zadeva kot prej Ronaldo, iz penalov😎
DR.Fejsbuk
07. 07. 2020 14.45
+0
ehjaehja
07. 07. 2020 14.50
-3
Ramos je trenutno najboljši obrambeni igralec na svetu tle ni nobenega dvoma:)
dark horse
07. 07. 2020 14.57
-2
Aja to je sedaj edino pravilno 😂🤣🙈 svoje zapiše pred tem si poglej in tvoje napovedi kdo vse pride😂😂😂
samomojemnenje
07. 07. 2020 12.59
+9
Kot vse kaže, letos ne bo nobenih megalomanskih prestopih, kot se je napovedovalo. Če ta novica drži, Real ne bo kupoval. Tudi bartomeu je danes rekel, da ne bo nič s prestopom Neymarja in Lavtara martineza. Mimogrede, danes je zadnji dan, ko velja klavzula za Lavtara in sicer 111M. In izgleda, da je ne bo nobeden sprožil.
igyyp
07. 07. 2020 13.06
+9
Samomoje: saj če realno pogledaš, kaj kupovat, Real ima zelo dolgo klop, že zdaj, več morajo igrat mladi, pa ne vidim težave, vsa ta nabijanja z Mbappejem, itd ni nobenega smisla. Tudi Barca ima kakovostnih mladih, sam je treba vse skupaj sestavit brez neumnosti. Vse se da sam če se hoče.
samomojemnenje
07. 07. 2020 13.14
+7
Igyyp, ja se strinjam. Če bo Dembele brez poškodb, v kar dvomim, vendar vseeno upam in če še Griezmann igra tako, kot je proti Villarealu, potem ne rabijo novega napadalca. Pa še Fati je tu kot joker, za recimo pol ure. Samo, da bi dobili nekega pametnega trenera in bo. real pa ima itak že sedaj dolgo klop.
igyyp
07. 07. 2020 13.20
+3
Samomoje: itak, proti Villarealu ste res presenetili, dobro Villareal igra odprto, Barca pa ubrala igro po sredini, nekaj po dolgem času. Fati in Puige sta malo v kilah premajhna jih menda slabo hranijo 😁 ampak lepo igrata. V njih je prihodnost. Tudi Setien je dobro postavil postavo, po dolgem času, lepa in zanimiva tekma, 90 min na polno. Stare tekme od Barce za pozabo 25 min ja, pol pa lako čemo. Neki napredek je.
AtleticoSLO
07. 07. 2020 12.56
+18
BTW...danes mineva 6 let od smrti velikega Alfreda Di Stefana...DEP
jodr
07. 07. 2020 12.18
+12
Bala za ta denar,ki ga želi zanj dobiti Real, ne bo kupil noben klub. Bale bo lepo "užival" v Realu z super plačo, igral golf in malo treniral; čez par let pa bo odšel kot prosti igralec.
mptour
07. 07. 2020 12.12
-6
Človk se mora smejat tem belim kao navijačem. Pred korono so tulili, kako je treba celo ekipo prodat (nagnat). Po koroni, pa niso nič boljši, le Barca je slabša in sodniki so jim omogočili vodstvo v ligi, jih pa kar naenkrat hvalite, da so najboljši. Dvoličneži. Bili, ste in boste.
borut30
07. 07. 2020 12.21
+4
kolesca nam pa ne manjka v glavah, kot tebi in tebi podobnim. Najbolj glasni ste pri vseh novicah Reala, največ žaljenja premorete in največ bede.... Krasno odražate trenutno stanje vašega kluba. Za vse težave so krivi drugi, .....Zresni se človek
Mungos2
07. 07. 2020 12.37
+10
mptour, zakaj toliko žaljenja. Navijači Reala nikoli tako ne žalimo Barcelone in Messija, kot vi Real in Ronalda. Malo več strpnosti, prosim .
samomojemnenje
07. 07. 2020 12.42
-1
Mungoss, malo poglej, kako tvoji žalijo barco in Messija. Ko pišejo Varcelona, Drekalona, Pessi, Lessi, palček in podobno. Ni čudno, da potem eni vračajo žaljenje.
HalaCr77
07. 07. 2020 12.48
-1
grozjak
07. 07. 2020 12.55
-1
Mungo, kaj ima ronaldo z realom???😋😋
borut30
07. 07. 2020 13.30
+10
samomojemnenje...brez zamere, če se gremo procentualno, ste glede žaljenj in provociranj na recimo 70/30, oz je razlika še večja. Razni kolllleriki in njegovi somišljeniki imajo dostop samo do novic Reala in tisoč in enega provociranja na ta naslov. Poglej si spodaj komentarje, kdo se je razvnel. A smo se navijači Reala ali ste se navijači Barce??? Nagradno vprašanje za milijon. Pa to ni prvič in tudi ne zadnjič. Ko smo imeli Ronalda (po vaše Penalda) je bil ta procent 90/10. Toliko o žaljenju........ Dejstva govorijo zase.
igyyp
07. 07. 2020 13.50
+2
Borut30: do te informacije ne boš nikoli prispel. Škoda, da se mučìš, škoda časa, pravi navijači držimo skupaj, samomojemnenje, je odkrit in pošten navijač Barcelone, problem je v temu, ker imamo tudi mi provokaterjev cel kup, dejansko jim ni za Real Madrid, večinoma za pljuvanje proti Barci. V tem je težava, enako pa iz druge strani. Tu je največja težava. Če nosiš svoj klub v srcu nimaš nobenega problema, kot iz druge strani ne. Če si pa konflikten je pa takoj problem.
DR.Fejsbuk
07. 07. 2020 14.30
-5
Borat30, še malo nazaj nisi bil tako miroljuben!!!
grozjak
07. 07. 2020 14.44
-2
borut30
07. 07. 2020 14.54
+0
samomojemnenje
07. 07. 2020 14.59
+1
borut30...To je pogled iz tvoje strani, jaz pa bi rekel ravno obratno, da je 70:30, seveda 70 je Realovcev. Tudi danes, recimo prvi komentar na vprašanje če ne pridejo igralci, si odgovoril "želja tvojih zapufancev", se pravi takoj žalitev na račun Barce. Pa če meni pišeš, ni treba pisati "po vaše". Jaz nikoli nisem imel Ronalda za penalda. Zame je Ronaldo Ronaldo, Real Real, Messi Messi, Ramos Ramos, itd. če pa sem pisal, da je Ronaldo samovšečnež, sem pač napisal, ker teko čutim. Tako kot se mi ne zdi žalitev, če nekdo napiše, da Barca igra slabo ali, da Messi igra slabo. Je pač to njegovo mnenje. O razvnemanju pa si poglej članek v nedeljo, ko je Real slavil v Bilbau, kako so se "tvoji" razvneli. Ampak, kot je igyyp napisal, temu ne bomo prišli do konca.
DR.Fejsbuk
07. 07. 2020 15.06
-1
samomoje..; 99% žalitev z naše strani jim je že samo moj vzdevek (ki pa je čista resnica, mimogrede ;))
grozjak
07. 07. 2020 15.11
-1
grozjak
07. 07. 2020 12.09
+4
Torej bo tudi naslednjo sezono poudarek na sojenju in enajstercih v končnici?😉
DR.Fejsbuk
07. 07. 2020 12.11
+8
grozjak
07. 07. 2020 12.13
+7
Potem pa okrepitve res niso potrebne. Za streljanje penalov je dovolj že Ramos.....
HalaCr77
07. 07. 2020 12.49
-11
DR.Fejsbuk
07. 07. 2020 14.32
+4
Alahar7, pazi da ti smetarski kamion ne uide !!
tv1206802
07. 07. 2020 12.07
+10
Real lahko brez problema odigra vsaj še eno sezono brez kakšne okrepitve. Osebno bi veliko raje videl, da se kakšen mladenič pri Realu razvije v zvezdnika, kot pa da poskušajo nekaj kupit na silo. Vsekakor pa bi bil nakup Mbappeja izjemen.
alien8potnik
07. 07. 2020 11.57
+12
pametno. rm ima odlično ekipo. prav je, da se razvijata vini in rodrygo, da v polnem sijaju zablesti hazard. da pride k sebi jović. perez že ve, kaj in kako. mu kar zaupam. žal mi je ashrafa. ampak, če ga nekoč dobimo nazaj, ko carvajal ne bo več na viško, bo v redu. zanima me, kaj bo z odegaardom. bo še eno sezono pri real sociedadu? tudi kubo. kdaj bo on prišel v prvo ekipo.