Nogomet

Na tekmi hrvaške druge lige izključen fotoreporter

Sisak, 07. 12. 2020 11.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Hrvaška druga nogometna liga je konec tedna postregla z dogodkom iz kategorije saj ni res, pa je. V Sinju je na tekmi med Junakom in Rudešom rdeči karton prejel fotoreporter, ki je posledično moral z igrišča, poročajo hrvaški mediji.

Fotoreporter je bil izključen po verbalnem napadu na Maria Carevića (na sredini).
Fotoreporter je bil izključen po verbalnem napadu na Maria Carevića (na sredini). FOTO: Twitter

Gostje iz predmestja Zagreba, tudi nekdanji prvoligaši, so z golom Burića povedli v sedmi minuti, nato ostali brez izključenega igralca, a še pred polčasom preko Muića (44.) zadeli še drugič.

Takrat pa je svojo navijaški strast pokazal eden od fotoreporterjev, več kot očitno navijač domačih, ki je začel glasno žaliti trenerja gostov Maria Carevića, sicer uveljavljenega nekdanjega nogometaša, tudi igralca in trenerja Krke. "A si zdaj srečen, ti nekulturni kmet," je bil stavek, ki se je pred praznimi tribunami odmeval na stadionu.

V mestu, ki vsako leto gosti tradicionalno viteško Alko, sodnik Patrik Kolarić ni okleval in fotoreporter je prejel rdeči karton. Fotoreporter je s tem izgubil dober položaj za fotografiranje, saj je moral na tribuno.

Carević trdi, da ni naredil nič, s čimer bi izzval fotoreporterja. "To jasno piše v zapisniku. Veselil sem se gola svoje ekipe. Kaj pa naj bi naredil? Fotograf je bil tu službeno, imel je akreditacijo. Sodnik ga je slišal in ga izključil," je po tekmi dejal trener.

Rudeš je tik pred zimskim premorom na visokem petem mestu lestvice 2. HNL, z možnostmi za preboj v najvišji rang. Junak, ki se je v lanski sezoni iz tretje prebil v drugo ligo, je na zadnjem mestu v osemnajstčlanski ligi.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SmiselZivljenja
07. 12. 2020 12.48
+1
na tekmi Hrvaške...enough said...
?auž
07. 12. 2020 12.25
+10
Kolko tekem ma prepoved fotografirat?😂😂😂
Mcmrtfg
07. 12. 2020 14.47
+2