Nogomet

Na testiranjih pozitivna še branilca Reala in Bayerna

München, Madrid, 02. 11. 2020 12.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Branilec nemškega nogometnega velikana Bayerna Niklas Süle je pozitiven na novi koronavirus. Kot so v kratki izjavi za javnost sporočili iz bavarskega kluba, je 25-letni nemški reprezentant ta čas v hišni karanteni in mu gre dobro. Novo okužbo so potrdili tudi pri Real Madridu, saj je pozitiven brazilski branilec Eder Militao, a se treningi članskega moštva nadaljujejo nemoteno.

Militao (na fotografiji desno) je nedavno igral na tekmi Lige prvakov s Šahtarjem iz Donecka, ki je v Madrid zaradi številnih okužb pripotoval močno oslabljen.
Militao (na fotografiji desno) je nedavno igral na tekmi Lige prvakov s Šahtarjem iz Donecka, ki je v Madrid zaradi številnih okužb pripotoval močno oslabljen. FOTO: AP

Niklas Süle je nazadnje igral na sobotni prvenstveni tekmi 1. Bundeslige v gosteh pri Kölnu, ki ga je Bayern premagal z 2:1, zdaj pa bo izpustil torkovo tekmo Lige prvakov proti avstrijskemu prvaku RB Salzburgu ter prvenstveni debi proti vodilni Borussii iz Dortmunda.

Vezist Bayerna Serge Gnabry je nedavno izpustil nekaj tekem, ker je bil v samoosamitvi, a se je pozneje izkazalo, da je bil njegov test lažno pozitiven na novi koronavirus. Pri Bayernu niso razkrili, kdaj je bil Süle pozitiven, prav tako niso podali nobene informacije, kdaj, če sploh, bodo še enkrat testirali celotno ekipo.

Branilec španskega nogometnega prvoligaša Real Madrida Eder Militao je bil na testiranju prav tako pozitiven na novi koronavirus. Kot so sporočili iz tabora belih, je bil Brazilec pozitiven na testiranju, ki so ga nogometaši opravili v nedeljo zjutraj. Vsi preostali igralci in tehnično osebje prve ekipe Real Madrida, pa tudi klubski delavci, ki z njimi sodelujejo, so bili na istem testiranju negativni, so poudarili pri Realu, ki naj bi nemoteno nadaljeval s treningi članskega moštva.

Koronavirus pasica november
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Konan
02. 11. 2020 21.02
Ja na pokvarjen klub se je spravil zdaj,prej se mal na bivsega polizanega ,pac na zleht ljudi gre,trump pa to ne
blazter
02. 11. 2020 18.14
Ampak, tako kot je ta virus nevarno nalezljiv......