Nogomet

Junak tekme Rennes – Mura francoske novinarje učil, kako se izgovori njegov priimek

Rennes, 06. 11. 2021 14.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

"Še danes izgovarjajo moje ime Lovro [Mažer]. Zame se dovolj dobro sliši, toda ta izgovorjava ni pravilna: pravilno je Lovro Majer," je na novinarski konferenci pred ligaško tekmo z Lyonom povedal hrvaški nogometaš Lovro Majer, sicer član Rennesa. Ta je med tednom na domačem stadionu ugnal zasedbo Mure z 1:0.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Novinarji so dobrodušno kritiko sprejeli, nato pa Lovra Majerja, ki je z njimi govoril v angleščini, pobarali, kako mu gre učenje francoščine. "Počasi se je učim. To je težek jezik, a učim se ga in upam, da bom čez sedem ali osem mesecev že bolje govoril," je poudaril Majer, podajalec pri zadetku Rennesa na četrtkovi tekmi Konferenčne lige proti Muri. 

Lovro Majer, sicer bivši nogometaš Dinama, je bil najbolje ocenjeni posameznik tekme z Muro, ki ste si jo lahko ogledali na Kanalu A in VOYO. 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Bover
06. 11. 2021 16.00
+1
Nihce ne omenja kaksne so korenine Lovro Majer ali so Nemske po priimku sodec, ker tako radi omenjate korenine igralcev drugih drzav?