Nogomet

Vloge so se obrnile: Neymar zdaj žrtev izsiljevanja Najile Trindade?

Sao Paulo, 11. 09. 2019 08.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Policija v Sao Paulu je vložila obtožnico proti brazilski manekenki Najili Trindade, katere obtožbe na račun brazilskega nogometnega zvezdnika Neymarja Jr. so nedavno ovrgli. Policisti so v torek sporočili, da so obtožnico proti Trindadejevi in njenemu nekdanjanjemu partnerju vložili zaradi prevare, obrekovanja in izsiljevanja.

Direktor policije Albano David Fernandes s preiskovalko Juliano Lopes Bussacos, ko sta pred mediji potrdila, da končujejo preiskavo proti Neymarju Jr.
Direktor policije Albano David Fernandes s preiskovalko Juliano Lopes Bussacos, ko sta pred mediji potrdila, da končujejo preiskavo proti Neymarju Jr. FOTO: AP

Nekdanji partner Najile Trindade, Estivens Alves, je obtožen razkrivanja erotičnih vsebin, ki so bile nato objavljene na spletu. Trindadejeva je pri policiji v Sao Paulu sicer podala obtožnico proti Neymarju Jr., ki naj bi jo maja letos posilil v pariškem hotelu. Zvezdnik Paris Saint-Germaina in brazilske reprezentance je obtožbe takoj zanikal, tožilstvo pa je končalo preiskavo na začetku septembra, uradno zaradi pomanjkanja dokazov.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Uporabnik543728
11. 09. 2019 09.28
+32
Kazen za lažno obsodbo bi morala biti primerljiva kazni za samo kaznivo dejanje, le tako bi dosegli, da bi bilo manj lažnih obtožb, bi bilo manj ljudi po krivem omadeževanih in bi se lahko organi pregona osredotočili na reševanje resničnih primerov, za katere bi morali biti vsi storilci ustrezno sankcionirani. Dokler za lažne prijave in omadeževanja imena ne bo kazni, bodo ljudje to na veliko počeli, ker si vsak reče, da izgubit nima kaj, lahko pa veliko pridobi, če drugega ne, se sadisti zabavajo ob tem, ko se linča osebo, ki je bila po krivem obsojena.
MojsterSplinter
11. 09. 2019 09.21
+11
Vsem pobrat denar, pa se bodo hitro zmenili.